Én meg pont fordítva szeptembertől decemberig motoroztam annyit, mint az előtte lévő 3 évben összesen:-)
Neked jól ment a cross is, ami a probléma, hogy nincs pálya a környéken, gyakorlatilag haldoklik az egész a homokbányákban, lőtereken kialakított életveszélyes "pályákon" amit a natura 2000 miatt még géppel megtolni sem lehet.
Szóval utazni kell százkilómétereket, akkor inkább már erdély irányában indul az ember.
mondtad is ezt a 125-tel jobban menős dolgot...sanyi is mondta,én kifejezetten élvezem a 125t...sőt eszembe jut még harsányi T is mondta...,de most ez van...egy 300lehet jobb lenne, DE van még egy xc 150 2011-es az országban, novicsento! csak rohadt drága,de talán jövőre már nem mernek elkérni érte ennyit...igazándiból már 3 éves lesz a motor,nem kérhet érte 1,1nél többet , és akkor azt lehet megpályázom...de tudod azzal se leszek boldog,mindig van vmi ami miatt el kell adjam a gépeimet...DE büszke vagyok magamra,hoyg ezt az évet lehúztam a 250essel!...igaz az üzemórák száma viszont gyalázat az elmúlt évekhez képest...idén a 250be 38órát tettem,e mellett max 10et motoroztam a 2. számú motorokkal...előtte a krosszos korszakban megvolt a 60óra mindig
am hiányzik a krossz...csak úgy mellékesen...és kell egy jó huszonöcsi nekem!
G-style!
tudnál vmi jó 125 berget? holnap fel is hívlak hátha bótolunk vmit karira a fa alá
Nekem semmi,de amikor nyáron rövidgatyába megy,érdekesen néznek az emberek.A kíváncsiság (hogy mégis mi akar ez lenni) és a rémület keveredik a tekintetükbe!
Neked jól ment a cross is, ami a probléma, hogy nincs pálya a környéken, gyakorlatilag haldoklik az egész a homokbányákban, lőtereken kialakított életveszélyes "pályákon" amit a natura 2000 miatt még géppel megtolni sem lehet.
Szóval utazni kell százkilómétereket, akkor inkább már erdély irányában indul az ember.
Lehet már a sör beszél belőlem?
am hiányzik a krossz...csak úgy mellékesen...és kell egy jó huszonöcsi nekem!
G-style!
tudnál vmi jó 125 berget? holnap fel is hívlak hátha bótolunk vmit karira a fa alá
De tényleg hol van? Remélem nem sértődött meg valamin!
http://www.youtube.com/watch?f...
http://youtu.be/1Un3ykhpL_E nektek sok szeretettel