Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja! Ha nem fosnák annyira az asszonytól,most belekötnék!
Én meg pont fordítva szeptembertől decemberig motoroztam annyit, mint az előtte lévő 3 évben összesen:-)

Neked jól ment a cross is, ami a probléma, hogy nincs pálya a környéken, gyakorlatilag haldoklik az egész a homokbányákban, lőtereken kialakított életveszélyes "pályákon" amit a natura 2000 miatt még géppel megtolni sem lehet.

Szóval utazni kell százkilómétereket, akkor inkább már erdély irányában indul az ember.
sajatos latasmodotok van,en pedig eskuszom vegig dicsertem
akkor te már meg vagy erősődve okosodva
Én ezzel is szítrugatomakurvannyába!

Lehet már a sör beszél belőlem?
ez igaz bótig elég de a zaránt szétkaparnyi kevés lessz
mondtad is ezt a 125-tel jobban menős dolgot...sanyi is mondta,én kifejezetten élvezem a 125t...sőt eszembe jut még harsányi T is mondta...,de most ez van...egy 300lehet jobb lenne, DE van még egy xc 150 2011-es az országban, novicsento! csak rohadt drága,de talán jövőre már nem mernek elkérni érte ennyit...igazándiból már 3 éves lesz a motor,nem kérhet érte 1,1nél többet , és akkor azt lehet megpályázom...de tudod azzal se leszek boldog,mindig van vmi ami miatt el kell adjam a gépeimet...DE büszke vagyok magamra,hoyg ezt az évet lehúztam a 250essel!...igaz az üzemórák száma viszont gyalázat az elmúlt évekhez képest...idén a 250be 38órát tettem,e mellett max 10et motoroztam a 2. számú motorokkal...előtte a krosszos korszakban megvolt a 60óra mindig

am hiányzik a krossz...csak úgy mellékesen...és kell egy jó huszonöcsi nekem!

G-style!
tudnál vmi jó 125 berget? holnap fel is hívlak hátha bótolunk vmit karira a fa alá
Ezzel is mehetek! boltig elmegy!
Inkább mondanám borzasztónak mint unalmasnak! Kb olyan egy ábrát megfejteni,mint egy sudoku rejtvényt!
saját nagyontuti ezzel jössz zarándokolni
az nem baj legalább nem unalmasak a tetkoi
Azokért az irományokért még egy riga se jár.Se gumi se motor!
Jajaja! Úgy 16-18 évig!
Csak azéba,akinek van olyan,úgyhogy ez a veszély engem nem fenyeget!

De tényleg hol van? Remélem nem sértődött meg valamin!
ez bezony igy van buko a történet
Meg jó sok ideg!
Ennek örömére bontok egy sört. nazdarovje!
Hiaba dicsertem volna a motorozasat,belelat az agyakba.....
Lehet.Voltak felláris képei!
Nekem semmi,de amikor nyáron rövidgatyába megy,érdekesen néznek az emberek.A kíváncsiság (hogy mégis mi akar ez lenni) és a rémület keveredik a tekintetükbe!
Nem hívtad motorozni,a videókat se dicsérted,ráadásul még cikizted is. Így ne is várjál sokat!
vagy aki nem tanult oroszul
http://www.youtube.com/watch?f...
akkor mulasunk
http://youtu.be/1Un3ykhpL_E nektek sok szeretettel
szerintem ő is miller
akkor mi a baj