nem öket nem lehet hanem szeretik az arcosokat, tudják kiben van tüz....
az ott középen csabi nagyon durva kemény gyerek, szovátai motoros.
egycer vett egy mocit havertol a székely gyerek, a motor letérdelt, srác nyilt levélben megfenyegette a magyart, a srác visdza adta pénzt s sürü elnézéseket kért.... a magyar persze...
réjj.. hagyd már... viktornak éppen az egész feje bent van frenszisz hátsojába...nyelvel előre...
most ugyse merne rosszat mondani mert ugrana a spongyorácio...
eu detto, csak behordják ide a szar árut olcson a magyar vám adómentesen tölük megveszi, megeszi s ök gazdagodnak..
én csak magyart veszek ha drágább akkkor is.
legyen sonka bármi is... van itt közelben egy közért ahol csak magyar cucc van.... elvileg...
mint tudjuk a történelmet MINDIG az un. győztesek írják....
akkor nem maradhatott egy erős ország ott pont középen kelet és nyugat között.... ezért azt csináltak vele amit akartak....
amugy erröl a trianon dologrol mindig eszembe jut az az igazán abszurd történelmi tény, hogy ugye az 1.vh-ba mint osztrák-magyar monarchia léptünk be , viszont a daraboláskor még Ausztria is kapott belőlünk..... na ez a vicc...
Székely Fridzsiderek !
aki velem roszban lesz vagy ván ezeket a szekelyeket rá eresztem... nem csoda a magyarok-tol féltek még hogy a székelyektöl... s gondolom zéró... anyag... csak székely pálesz meg hussss.
ö a akedvenc fiam... a két rotit megtudja ám regulázni 14 kilo a kicsike.
a másik maincoon mert 3 van, a második him az a rotweilerekkel eszik, s ha pofátlanok megpofozza öket.
most lám mi a szélja ferenszünknk...
tetszik az asztalunk..és áthozza ide az egész hungaroringet...igy átszorulunk majd hozzájuk..mindjárt meg is keresem hova irogatnak és benézek..beköcsögölök hogy 400méteren 500at adok nekik
engem sem foglalkoztat jobban trianon meg a többi ilyen dolog mint bárki mást....
mert lehet hogy az üzletvezető magyar, meg a személyzet, de a bot meg már valami zrt kezébe van ami egy fedett kűlföldi tulaajdon...
mondjuk ezt már 1990-töl-: ELKURTUK.....
az ott középen csabi nagyon durva kemény gyerek, szovátai motoros.
egycer vett egy mocit havertol a székely gyerek, a motor letérdelt, srác nyilt levélben megfenyegette a magyart, a srác visdza adta pénzt s sürü elnézéseket kért.... a magyar persze...
most ugyse merne rosszat mondani mert ugrana a spongyorácio...
fuuudegeci vagok igy karira...
én csak magyart veszek ha drágább akkkor is.
legyen sonka bármi is... van itt közelben egy közért ahol csak magyar cucc van.... elvileg...
akkor nem maradhatott egy erős ország ott pont középen kelet és nyugat között....
amugy erröl a trianon dologrol mindig eszembe jut az az igazán abszurd történelmi tény, hogy ugye az 1.vh-ba mint osztrák-magyar monarchia léptünk be , viszont a daraboláskor még Ausztria is kapott belőlünk..... na ez a vicc...
aki velem roszban lesz vagy ván ezeket a szekelyeket rá eresztem... nem csoda a magyarok-tol féltek még hogy a székelyektöl... s gondolom zéró... anyag... csak székely pálesz meg hussss.
1000 euro x 3 macsesz = ?
mi van a számitással amit kértem töled ?
nem kell a sponzori lové a tévére a gumik helyett ?
szolj s leküldöm....
az az on a racén volt ahol csúnyán megalázkodtam az olaj előt...mert elf-áradtam ..éhes is voltm
a másik maincoon mert 3 van, a második him az a rotweilerekkel eszik, s ha pofátlanok megpofozza öket.
kb ekkora az enyém is.
tetszik az asztalunk..és áthozza ide az egész hungaroringet...igy átszorulunk majd hozzájuk..mindjárt meg is keresem hova irogatnak és benézek..beköcsögölök hogy 400méteren 500at adok nekik
http://yeinjee.com/gold-plated...