van igazság benne, de haverunk nagy krosszos 350sxfel egész szépen versenyzik, itt ez a 200as endurozni neki...a böriben nem is hallottam a hangját hogy visított volna...nekem a 250nel nagyobb szívás volt,de persze ez lehet a kezdeti tudatlanságom is lehetett,de Gabika meg aligha endurozott előtte és mégis pici gázzal pici kuplunggal ment a köves zikizakiban...
nem tudom! de geci jók a 300asok hajrá gonzó
azt mondt a nem mondhatom el de elküldte az 100colos led lcd kivetitőt hályzi zsirmoziszettel...mondta hogy mivel nem fér bele kis dobozba igy berakja a 2013as te 330 fasztors részing berg dobozábaa motor mellé...
lyaly
má
olyan vagy mint 1 tsávó pöstiből..aki felvág a lóvéval meg minden...meg hogy úgy megy mint drágám dzsarviksz és szájmán husszelyin közös gyerek..me gazdag vagy.. te felni kiráj
most ezt nem mondhatod komolyan hogy három napig adják az országos hirű tv szakértők a tanács dömpinget... már a fokuszban is bemondták aki tanácsot akar tv ügyben igy kari elött az a sportmotoron nézzen be a gázgáz topikba....
erre te olyan kötsög vagy hogy nem veszel semmit.....
bontós bili küldi nektek..a tháwolból.. ö kintvan már a fogarasi madarakon... lyakszikékhoz Kőzel...ott tuti fehér a karácsony mert itt segged és környéken nix hó.. és 6 napmúlva megent lehet menni:-)
Már gondoltam rá,meg is egyeztem velük az árban (csak halkan mondom,hogy nem volt drága) de aztán eszembe jutott,hogy mi a tökömet csinálok annyi felnivel? Árulgatom? Még a végén hasznot hoz,aztán megint mit csinálok a pénzel? Már így se tudom mire költeni!
erröl eszembe jutott viktor televizos fobiája...(remélem vett már valamit.. ) hogy régen a század elején a kezdetekor még ugy hivták a televiziot hogy Távolba láto készülék....
aztán csak később kezdett el viziokat sugározni...
hály evri bodry
nálaztok milyen az idő... veszprém mátra..pösti?
fehér a karácsony?
ja én leszek az elős aki itt a fhórumon boldog karácsonyi ünnekepet és fórumköcsögölésben gazdag úly esztendőt kivánok
elővettem a régi tv-ét...52 és nem colos...
tökre kicsi a kép..két nap múlva meg vissza rakom a 70es thomzont.. és olyan lesz mintha karácsony lett volna
kis dolgoknak ia tudni kell örülni..nem csak egy 3D led lcd tvnek
nem tudom! de geci jók a 300asok
http://youtu.be/bPvAQxZsgpQ
itt a tv ilyet veszek oszt kész..még nem rendeltem meg de ez lesz 28adikán déletlőtt a kezemben..
http://digx.hu/index.php?route...
má
olyan vagy mint 1 tsávó pöstiből..aki felvág a lóvéval meg minden...meg hogy úgy megy mint drágám dzsarviksz és szájmán husszelyin közös gyerek..me gazdag vagy.. te felni kiráj
erre te olyan kötsög vagy hogy nem veszel semmit.....
tutti zsirferi spongyori tv-jére pályázol...
http://youtu.be/uZybVuMTJxU
Délelőtt esett a hó,utána meg az ónos eső!
aztán csak később kezdett el viziokat sugározni...
nálaztok milyen az idő... veszprém mátra..pösti?
fehér a karácsony?
ja én leszek az elős aki itt a fhórumon boldog karácsonyi ünnekepet és fórumköcsögölésben gazdag úly esztendőt kivánok
elővettem a régi tv-ét...52 és nem colos...
tökre kicsi a kép..két nap múlva meg vissza rakom a 70es thomzont.. és olyan lesz mintha karácsony lett volna
kis dolgoknak ia tudni kell örülni..nem csak egy 3D led lcd tvnek
Az enyémbe nem sok dolgot látnál. Pina,motor.Kb ennyi!