Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feritol a 350 t kertem,dehat suket fulek.....
De én tényleg nem akarok durva helyekre menni.Remélem ott is van kisbolt meg fagyizó!
Neked most nem 300 lesz,gyerek ágy,légzésfigyelő,tápszer,pelenka,cumisüveg,görcsoldó,babakocsi
,mózeskosár,babahordozó................
nyugi elmenünk zarándokba mi tanulok azt szétkaparun ott mindent azt jóhetnek szögediek
Messziről,háttal állva,vaksötétbe,totál részegen! Úgy szép!
Akkor te nem a jézuskának írtál,hanem a ferinek!

Tényleg,hol van feri? Ma teljesen eltűnt.Mondjuk te is csak most kerültél elő! Több mint gyanús!
macska macska nem mindegy messziről kell nézni oszt kész
szep ajandek lesz

en egy 2013 exc 450 6 napostat
Magángépet!

De nem úgy magán gépet,hogy magán egy tirmixgép vagy valami ilyesmi!

Egyébként én egy víztisztítót kértem!
Ha így álltok neki,én el se megyek!
A kötelező az 5 pötty,meg a szeretlek marikám és az ujjakon a love felirat.
Olyan haverom nekem is volt,aki párducot akart csináltatni a vádlijára,aztán valami elbaszott girhes házimacska lett belőle!
bizunk benned bálinyo de hisz tudod
Kinek mit hoz a Jezuska?

Ferensz?
Félre ne értsd, tudod hogy elismerem a tudásod, és lépcsőfokokkal felettem vagy, de szerintem jobban mentél a kis 125-ösöddel, mintha jobban is élvezted volna, meg jobban is szeretted volna, mint a mostani 250-esed.

Aztán lehet én nem láttam mindet:-)

.Gabi nagyon jó krosszos, majdnem mint csabi, 2 éve volt fenn a 350 es krosszal a hegyekben, nem volt ott sem semmi baja, megoldott mindent.
és mindenki ugy fog menni mint Jarvis.... az első-hátso kereke mindenkinek előre fog forogni, a kormány pedig balra-jobbra... a sisakos fejek meg le-föl...
tudok rövidebb utat... boltba járos, becsokizos parizeres..
köszi. A jövő szezont még biztos a kawával nyomom le, -csak ébren álmodozom.
Valaki segítsen!
Azt a red bull romaniacs videót keresem ahol 2007-08 vagy 09 es lehet ahol előugrik a pro nyomon a medvének öltözött ember,a versenyzők elé!
Dew tudja!
Nem találom
bálinyó akkor jövöre megbeszéltük itt hogy te leszel idegenbe idegen vezető
az derék, ő millen mester ?
ez a srác is tele volt rajzolva... de sulyosan, és ilyen falusi tetkokal...

egyszer be voltunk csunyán piálva, persze ő is... aztán addig hergeltük amig levetközőtt anyaszült meztelenre... fuuu desokat röhögtünk rajta anyámm...

még a farkára is volt varrva... az volt ráirva: - tied Mano... merthogy ugy hivták a barátnőjét...
elmondta azt saját magának csinálta csunyán részegen...

mondom nagyon hűje volt... olyan igazán darwin dijas
Meg amikor a hasára van varrva hogy ÉHES,a kézfejére meg ÜSS!
Ismerem a csávót.Múltkor a kocsmába megverték,mert valakinek beleivott a sörébe!
én pont ugy megyek mint a jarvis gyerek, egyik lábamat rakom a másik után... bal-jobb-bal-jobb...

volt egy katona társam , tele volt tetkoval , a lábfejére rá volt tetoválva...: -na én megyek... a másikra..:-várj, én is...

sulyosan hűlye volt szegény...
ja otthol a szobába