neked ezt a mamát eltudom intézni, Kalotán voltam nagyon kedves mama, szorgalmas 93 éves s elátja a joszágokat is, s azon kaptam nézegette a seggem, ozt amikor átőleltem a képre mogfogta rendesen a seggem.
ott a képen fogja a segge.
elötte az unokáival puszilkodunk.
nekem tudod ki volt az álmom még a megstarban amikor volt a Zita.
annak mindene tökéletes. de ezen túl a kedvencem Niki - Niki minaje
nézd ezt a mosolyt a seggét
amugy hogy motorkerékpárokrol is beszélgessünk...
ez egy érdekes téma, hogy meg lehet figyelni a szándékosságot sokszor a tervezés folyamán hogy x-dolgokat nem raknak rá stb.... hogy a parasztnak meg kelljen venni utolag...
pl a ktm kuplung munkahenger védő-lánckivezetője... aztán ott van a szép new átlátszo tank... de azért azt már nehezen hiszem el hogy miközben 1000-szer nézték forgatták digitálisan a tervezés folyamán, és 1 tervező mérnöknek sem jutott eszébe hogy bele süssenek az öntéskor egy 3 literes, meg egy 6 literes jelet... máris tudnád hol tartasz....
de még sorolhatnák jopár dolgot.
nem gec, hanem engem SZERETNEK he he, van egy ket ismerösöm.
s csak elmondom az sem a milliomosok sportja a gyorsulás addig drága mig összerakod a gépet ami lehet egy 1-2 milkás gép, ha pár tizedet akarsz faragni nem feltétlen szükséges akkor költesz meg ennyit.
De jo srácok mind, motorosok. csak azt noymják ti ezt.
Csak azért vettem én is egy suklida kommandert,mert a derbit nem mertem,a brutalitása miatt! Nagyon kemény motor,és nem szeretném ha valami balesetet szenvednék vele.Majd ha már nem kezdő leszek,hanem tapasztalt pilóta,akkor majd talán veszek egy rózsaszín sendrát!
A segédeim csák norisz,zsirferi.Már most elvesztetted a párbajt!
neked ezt a mamát eltudom intézni, Kalotán voltam nagyon kedves mama, szorgalmas 93 éves s elátja a joszágokat is, s azon kaptam nézegette a seggem, ozt amikor átőleltem a képre mogfogta rendesen a seggem.
ott a képen fogja a segge.
elötte az unokáival puszilkodunk.