Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szinterezes is porfestes

te oxalasra,v horganyzasra gondolhattal
Ha eladás előtt vagy és megcsinálják rendesen az alapozást, ahogy tos kolléga említette akkor mehet szerintem, -márcsak azért mert jobbat nem tudsz.
Igen én is a porfestésre gondolok igazán,csak van aki szinterezés ként ismeri van aki porfestés ként! A műveletet nem én csinálom ugyan is erre nincs meg a lehetőségem De jó helyen csinálják szal a minőséggel nem hiszem hogy gond lesz!
cseréld le a jobbos olajat a balos olajjal.
valoban az de ha nem tartod be a technologiai sorrendet akko nem az vagy KTL festés kell alá vagy hideg horgany ja és pl. van a porfestékekben olyan anyag ami nem keményedik ki hanem rugalmas marad most én a jawa 350-nek a vázát illenel festettem
Szerintem amire te gondolsz az a porfestés.

A szinterezés/oxálás az más technológia, ott beépül az anyag felületébe elektrokémiai úton egy vékony réteg, pl a felniket szokták.

A porfestésre gondolsz szerintem, ott ellenkező töltéssel a porfestéket a munkadarabhoz vonzzák, aztán betolják a kemencébe és magas hőfokon ráégetik.
igen érdemes ha nem sajnálod rá illetve betartod a technologiai sorrendet 1szemcseszorás 2hideg horgany 3kültéri porfesték
Ha mindenképp festeni kell, akkor a porfestés mert az a legkeményebb.
Ez így igaz! Személyesen még nem sikerült velük találkozni,de Dew már mesélt az urakról! Na persze ha egyre gondolunk Én nem tudok most menni sajnos,mivel darabokba van a motor,plusz a tudás sincs még azon a szinten
de ha rank hallgatsz ,csinalsz amit akarsz

te nem mentel motorozni,megtisztelo latogatast tett abban a regioban Franz von Hazos?hallottal mar rola?
Persze tudom előbb-utóbb minden lejön
Akkor küldj valakit aki fut vagy 2 órát legalább az olajjal,hogy kifáradjon
Az is lejön
olyan faradt olaj mix el toccsed fel neki,ha nem kert olajcseret,akkor nem
Na igen ez az ami vissza tart engem is a festéstől,plusz szerintem könnyebben lejön utána mint a szinter(gondolom én) Valószínű szerdán leadom egy fazonnak és majd ő le szinterezni Pár versenyautó alkatrészt már csinált egyik haveromnak az tuti lett és bírja a strapát!
Azt nem mondták,hogy cseréljek,mert nem volt benne Most akkor mi legyen vele?Segítsetek már
Es mit akartak ettol a szuz lyanytol?csak nem egy olajcseret?nem volt korai
a festeshez kell egy tolto alapozo,m le lett homokolva,azt lecsisz,aztan ahol kikopik megint megfujni,utana vmi bazis szin,utan lakk.....a k . a. csiszolgasson ennyit
Jó kis 20 éves jánnyal ismerkedek,jó a hüvelye alig használt,és még szűz
Jó kis szarvashús a kaja Fííínyom
Szerdáig még van időm eldönteni,szinter vagy sima festés legyen!Ha addig van ötlet akkor szívesen meg hallgatom!
ha a ten line hoz viszed ot le is homokoljak,meg jo a szinvalasztek,ott ktm narancsot is tudnak pl.

spes most 1 heteig sehol sem fogjak megcs szerintem...
Ha szepet akarsz akkor plane.Fenyezni jo szopas am,valahol bizt megfolyik a festek.
Azt nem tudom mennyire tartós.
A műanyag vázvédő fölött is megkopik a váz. Legalábbis nekem megvan.Mondjuk én hülyén megyek!