Igen én is a porfestésre gondolok igazán,csak van aki szinterezés ként ismeri van aki porfestés ként! A műveletet nem én csinálom ugyan is erre nincs meg a lehetőségem De jó helyen csinálják szal a minőséggel nem hiszem hogy gond lesz!
valoban az de ha nem tartod be a technologiai sorrendet akko nem az vagy KTL festés kell alá vagy hideg horgany ja és pl. van a porfestékekben olyan anyag ami nem keményedik ki hanem rugalmas marad most én a jawa 350-nek a vázát illenel festettem
Ez így igaz! Személyesen még nem sikerült velük találkozni,de Dew már mesélt az urakról! Na persze ha egyre gondolunk Én nem tudok most menni sajnos,mivel darabokba van a motor,plusz a tudás sincs még azon a szinten
Na igen ez az ami vissza tart engem is a festéstől,plusz szerintem könnyebben lejön utána mint a szinter(gondolom én) Valószínű szerdán leadom egy fazonnak és majd ő le szinterezni Pár versenyautó alkatrészt már csinált egyik haveromnak az tuti lett és bírja a strapát!
a festeshez kell egy tolto alapozo,m le lett homokolva,azt lecsisz,aztan ahol kikopik megint megfujni,utana vmi bazis szin,utan lakk.....a k . a. csiszolgasson ennyit
te oxalasra,v horganyzasra gondolhattal