De de öreg akkor ki tölti be ezt a szerepet nem !
nekem azt mondták a szüleim, minden kell hogy legyen a társadalomban, cseléd, shaufer, auto szerelö, komornyik, gazdag, csoro, kutya.
nekem ez a feladat jutott ! bolong bohoc.
aki meg ismer s van esze nagyon megszeret aki buta s csökönyös s mellette irigy mert képtelen arra amire én képes az nagyon meg utál.
ennyi. ilyen az élet.
inteligencia, tehetség, szorgalom s szerencse kell hozza.
vagy
butaság, csökönyöség, lustaság s szerencsétlenség....
ha ez a opciod akkor irigykedsz ahelyet hogy hajtanál jobban s le pipáld a soro pestit ki nagy arcu. ennyi.
zari kipipált simán mert olyat tud alapban amit én 10 év gyakorlás után sem tudok majd. ennyi.
akinek inge vegye magára.
s kosz a pozitiv megjegyzést.
nagy arcu, kösög felvágos, nyalizos pesti kösög vagyok
s nem kicsit nagyon hülye.
1 biztos tökös vagyok. s aki nem szeret az azért mert irigy.
én megvallom az amit csinálok azt azért csinaálm gyorsan és röviden felmérejem kivel állok szemben, mert akinek van esze mint pl. Viktor, Dew, Ronbá, Show, s talán egy pár ember aki nem nyilatkozott , s azonnal leveszik mit és miért teszek akiknek kevesebb ezse van rögtön megbuknak s kiderül buták mert túl reagálnak dolgokat amik csalik, olyan mint az öt centes a amit bedobsz a zsidok közé, ráveti magát s küzd. Vagy a hus mosing a kutya falka közé.
Itt is ezt tettem s fogom tenni, aki ráveti magát az 5 centesre hát...
s vannak akik lassaban s késöbb veszik le mi a hisztim, ilyen pl. szali, már láttam a szemében a szikrát, "értem te mit játszol"
"s mégy egy az élet egy játékm ha tul komolyan veszed bele is halhatsz"
De beám
Prologot meg sem vártuk el oldalogtunk az erdőbe oszt 70km 2-óra alatt szinte mezőn semmi de semmi feljáró vagy patak vagy akármi Vissza értünk főtér senki a célban kérdeztük hogy akkó mivan monta ember megvan minden pötty ennyi
Berágtunk ettünk csanival 1 micset /akoor ért be ő is/ oszt jöttünk haza.
ja mehetünk! a motorommal nem tom mi lett de kibaszott jó most!megszereltem!zozi küldte az uj lábtartókat is! sár nem gond. de most haladni szeretnék:) 60 km megvan nincs hiszti érted pisti? mert 3/4 ig volt a tankom az meg hiszti pisti. 5 litetrt nem vett be a kannából és túlfojattam . aszittem rosszul látok.
szali,...
láttad az előrejelzést.. jovöhéten még élycszaga is +fokok lezsnek....7 főtől szombat léphetnénk addigra a hav is elszárad..na..meg a sár is megmarad..na
igérem lesznek új barátok is...
na el lyuhtottunk ide is..szaliu nem rajtam keresztül próbálja eladni arról amotorról a blokkvédőt amit meg vettek előtte .
dunafeldváry barátom.. hánem a 800km ről van szó..hane maz egy napró..vagy a sebist annyira benyaltátok hogy aznap még gó hó?
szali rendesen felültetett itt mindenkit még nagy neveket is.. k.petit
bezzeg velem nem engedte hogy motorozzanak
a nagy csupaszkabrasszal
imádom a hisztimnetes fhórumot
a kongfligtus anmi mzgat iitt mindent..a nyugalom álló vizet szül..ami szépenm bealgásodik és beledöglenek az addig boldogan lubickoló halak..de jó az is merrt jönnke a dögevők és felzabálják a maradékot..ez az élet körforgása...
ma pl világ vége volt ..de ezek szerint egy új világ kezdete is..
egy szebb jövő..ahol a zsirzás megmarad a csapágyaknak...
már cska az edzős pólórt kéne kimosni és tényleg egy úly világ elejébe lépnék...de nálam még nem jött el a régi világ vége
bálint. féktisztitóval zsírtalanitsátok le a két felet. majd a száraz tömítést két uj közt vékonyan fbs el beszutyogtatni. igy nem tud majd kilöködni. zsírt nem szabad közelébe engedni! utána is bontható lesz nem kell parázni de kicsit beleragasztod stabilabb a cucc.nincsmit 7000.-
na jo nem akarlak megvaltoztatni,januari kutya
nekem azt mondták a szüleim, minden kell hogy legyen a társadalomban, cseléd, shaufer, auto szerelö, komornyik, gazdag, csoro, kutya.
nekem ez a feladat jutott ! bolong bohoc.
aki meg ismer s van esze nagyon megszeret aki buta s csökönyös s mellette irigy mert képtelen arra amire én képes az nagyon meg utál.
ennyi. ilyen az élet.
inteligencia, tehetség, szorgalom s szerencse kell hozza.
vagy
butaság, csökönyöség, lustaság s szerencsétlenség....
ha ez a opciod akkor irigykedsz ahelyet hogy hajtanál jobban s le pipáld a soro pestit ki nagy arcu. ennyi.
zari kipipált simán mert olyat tud alapban amit én 10 év gyakorlás után sem tudok majd. ennyi.
akinek inge vegye magára.
s kosz a pozitiv megjegyzést.
most kelltem s gondoltam megnézem mi lett a csalival !
volt e kapás... kuzdottek e a zsicik az 5 centesen !
s nem kicsit nagyon hülye.
1 biztos tökös vagyok. s aki nem szeret az azért mert irigy.
én megvallom az amit csinálok azt azért csinaálm gyorsan és röviden felmérejem kivel állok szemben, mert akinek van esze mint pl. Viktor, Dew, Ronbá, Show, s talán egy pár ember aki nem nyilatkozott , s azonnal leveszik mit és miért teszek akiknek kevesebb ezse van rögtön megbuknak s kiderül buták mert túl reagálnak dolgokat amik csalik, olyan mint az öt centes a amit bedobsz a zsidok közé, ráveti magát s küzd. Vagy a hus mosing a kutya falka közé.
Itt is ezt tettem s fogom tenni, aki ráveti magát az 5 centesre hát...
s vannak akik lassaban s késöbb veszik le mi a hisztim, ilyen pl. szali, már láttam a szemében a szikrát, "értem te mit játszol"
"s mégy egy az élet egy játékm ha tul komolyan veszed bele is halhatsz"
Akinek inge vegye magára.
szép estét mindenkinek.
Prologot meg sem vártuk el oldalogtunk az erdőbe oszt 70km 2-óra alatt szinte mezőn semmi de semmi feljáró vagy patak vagy akármi
Berágtunk ettünk csanival 1 micset /akoor ért be ő is/ oszt jöttünk haza.
megjöttem a fürdésből...kicsit hajdúszoboszlóztunk ma ...
láttad az előrejelzést.. jovöhéten még élycszaga is +fokok lezsnek....7 főtől szombat léphetnénk addigra a hav is elszárad..na..meg a sár is megmarad..na
igérem lesznek új barátok is...
dunafeldváry barátom.. hánem a 800km ről van szó..hane maz egy napró..vagy a sebist annyira benyaltátok hogy aznap még gó hó?
szali rendesen felültetett itt mindenkit
bezzeg velem nem engedte hogy motorozzanak
a nagy csupaszkabrasszal
imádom a hisztimnetes fhórumot
a kongfligtus anmi mzgat iitt mindent..a nyugalom álló vizet szül..ami szépenm bealgásodik és beledöglenek az addig boldogan lubickoló halak..de jó az is merrt jönnke a dögevők és felzabálják a maradékot..ez az élet körforgása...
ma pl világ vége volt ..de ezek szerint egy új világ kezdete is..
egy szebb jövő..ahol a zsirzás megmarad a csapágyaknak...
már cska az edzős pólórt kéne kimosni és tényleg egy úly világ elejébe lépnék...de nálam még nem jött el a régi világ vége
meg amugyse a enyim..
ugye nem is kell mondanom hogy a gasgas-nak sosincs ilyen baja...