Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megnézted,onnan már nincs választásod,írnod kell a neveket! De a titokolvasókét,nem ám valami kamu neveket!
á köszönet
majd visszaolvas bontós billi hátha tud segíteni. én már nem merek kavarni, azt se tudom megvan e még. esetleg holnap beirom a számát hátha. vagy szegeden az endúrosboltban érdeklődj. offroad mánia azt hiszem. keress rá. ott van a moci beadva azon volt rajta . de levették és gyárit raktak rá.
Ha megnézhetem,elgondolkodom rajta
Nem kérni kell.Fizetni!
oksa de én mástol nem szivessen kérnék ilyet
Nekem a holdon is van! Így már küldöd?
Akkor gyertya mellett szellenteni nem igen mertél mi?
Nincs az a pénz a földön
komolyan nekünk 2006 a motor érdekel mi pénzé válna meg töle
Akkor ott az emilcímem,írd meg,mert szétbasz az ideg!
Vagy esetleg szalvétába becsomagolva!
Ez nem skype
én a legutobbi előtt megittam amit kiszívtunk a tankból. egy napig benzineset büfögtem.
Az acerbisnek van az első rajtszámtartóhoz rakható tartálya, -bazi drágán.
Mondjátokmár el!
Nekem is keveset eszik,de a havernak cipelném a 2 literjét.Igaz utálom a pofáját,de pézér majdnem mindent! Persze nem kerülne kevésbe,de jól keres,kitudja köhögni! Euróba keres nagyonsokat,sofőr,egy ultramodern helyen.

Ja és csak azért írom,mert szokott ide olvasni! Holnap biztos leanyáz!
én 2 ismert nevet tudok. bibibáááá. de nem írom le mert akkor lebuknak. én meg szarházibb leszek mint valaha.
Szájzáram van
Vázba,kormányba,lengővillába,ülésszivacsba itatva
NA meséjjééé! Kik?
így szoktuk miis. én álltalában keresek pár alvállalkozót. mostanában egyre kevesebb sikerrel. mindenki beújított.ezek meg alig esznek. én meg spórolok . ha nem muszáj nem járatom. inkább tolom.
Eddig olyan józannak nézett ki.Most hogy így gondolkozok,a gázórás elég gyanús!
mondjuk ő pont leszarja az ilyesmit. de szerintem ki sem röhögné. Pali ő egy ikon .