Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és pl. téleg nekem is atmos kazánom van meg faternak is meg még lagalább 10havernak mind mi hoztuk a csehektől heee
szerbusz zsirferi...

én spongyori gumi nélkül azt mondom, jo arc vagy... de semmi buzulás...
ferensz szerintem azért ez nem ilyen egyszerű hogy fehér és fekete és ha más is ezt játszotta csak foditva amit teeee akko mi van honnan veszed le hogy ki godolta komolyan és ki nem
ez jóóóó
s mind mondtam volt !,
"az életet játék ként kel felfogni, derüvel s jó indulattal. akkor boldog vagy a végén."
BB kapitán mit feltaláló és divat tervező ez jóóóóó
ember 1erü mint a pofon, felmérés gyorsan megtudod kivel álsz szemben.
kb olyan mint amikor oda mész egy csajhoz s azt mondod:
"hey jo a seged köl wopper"
vagy virág nyelven:
"szia, zavarhatlak, ma este mit csinálsz nem megyünk el egyet vacsizni..."

kb ennyi. gyorsan megtudom ki ki s kivel állok szemben, úgy is lehet mondani megtudod ki milyen réteghez tartozik.
aki okos és müvelt sokat látot s nem indulatból él az egyből leveszi mi a hiszti pisti, aki indulatos és buta az felveszi a harcot...
én pedig dobálom a mocsingokat 5 centeseket s mindenki rágja tépi szét... s én rühögök... ennyi. érted...

egy 1erü kis játék az egész...
ezt teszik sokkal magasabb szinten velünk a piros pajzsosok... csak ök élet halál urai. ök is minden jó szándékkal fejlesztik gazda"g"ságukat.
egyszer dolgoztunk egy olyan házban,mi előtte kupleráj volt,utána meg transzveszti klub.kb 200m2 pince,plafon teljes felületén tükrök,jakuzzi.A kollégámmal szétröhögtük magunkat,mikor valahonnan előkeveredett egy 43-as piros tűsarkú!
qavingtonon és viagrán élek... az elsőt azért szedem nehogy elfejetsem miért szedem a másodikat..
a kék osztrigásra is lenne farsangi ötletem...

lenyulod asszony fiokjábol valamelyik jo kis vörös csipke bugyi, melltarto, harisnya tarto verzioját....és ráhuzod a motoros rucira csak ugy kivűlröl... aztán ruzsozol a sisakra egy szép szájat ráragasztod pálma texel a pothaját oszt ergye az erdő...

csak meg ne tudja hogy lenyultad a cuccait... mert akkor faszulsz... 2 honap punci nélkül...

fogd rá a gyerekre biztos ő volt....
ja tudom te már öreg vagy mint csikabá azt az emlékezés nehéz
lehetetlen hogy a bőre alá... durva történet lehet...
nem kell ahoz miami elég egy swinger klub
Akkor már inkább Miami! Ott is meleg van,na meg a kék osztriga bárban!
akkor hajrá bálinyó a gasgasnak ugy is euro100-as a károsanyag kibocsátása
ja az is igaz
mond azt ...ott meleg van...
áá szerintem ezek kajak baleset veszélyessek mindenféle kiálló dolgok
mert már hallotunk ugye bálinyó olyat hogy a mindenféle kiállló csavar a motoros kolegának behatolt a bőre alá
viszont adott egy jo ötletet ez a natura auto...

megépithetnénk farsangra a motorokat ilyen naturásra... rakni rá egy placot, arra zőld poszto vagy mű fű, egy kis fa, befestett nikecel darabok lennének a sziklák, kismadár, bagoly, nyuszi... ezeket mind rá kötözni , és elmenni farsangi hajtásra az erdőbe...
Nekem régi álmom,hogy egy ilyet neki eresztek 60-70km/h-va a bakonyérnek!
Na meg ott sokkal több az ismerős!
vagy az erdőbe mikor ilyenek feljároznak a naplementében...
mondjuk ezek is az előző haverjai lehetnek... elképzelek a fagyizo elött egy motoros találkozot ilyenekböl...
ááá menyország én inkább a pokolt választanám mert ott vannak csajok meg stb.
az a norika volt csak megérezte ez izét és elszaladt