Vagy valami tanker utánfutót.Mondjuk én azt mondtam a cimborának (neki egy 300 van) tegyen előre meg a kormányra petpalackot,meg mindenki rak a hátizsákba neki egy-két litert.
kel rá a nagy tank. szegeden van egy eladó sx 125 re.2002-2007 bontósé volt. az is 125 sx el járta az erdőt. egy mocizás kb 13 lityi menettől függöen. attól függ hol a helyszín.
amúgy ,meg mindenki a maga faszával verje már azt a kurva csalánt!
Nem értek hozzá,de ott van példának egy közel hozzád eső, pali bátyád.Na,Ő indult enduró VB-n első 10-ben ott volt
Az meg ki mit mutat majd,kiderül ott
Én inkább nem tennék fel,mert ma én voltam a gyerekekkel.Az asszony mikor haza ért délután,aszittem a vérét veszi mindenkinek!
Aki ismer,tudja hogy nálunk a fiu nem egyszerű történet! Ha drogoznák,akkor azt mondanám be voltam szívva mikor csináltam! Lehet szív a postás?
ez teljesen érthető és igaz is! de ez egy baráti fórum nem egy versenyzői pláne nem egy élversenyzői! sajnálatos dolog ha a nagy versenyzők mégis itt titokolovasgatnak vajon ki tudja miért? ez tényleg rejtéj....
az hogy elindultunk egy egy romániai endurón az semmijen teljesítménynek nem nevezhető legalábbis a lentebb írtak mércéjével.
kizárólag saját örömszerzésképp mentek innen akik mentek . az viszont hiba ,hogy azzal a magas mércével nézegetjük a kis videóinkat. nem az a "cél"
ha meg ezen nevetgélnek a titokolvasó nagy versenyzők az is az ő bajuk.
ezt leszámítva egy videó sosem ad vissza semmit ,pláne nem ami vidóink. amúgy a nagy magyar elit akik ec ken kiválóan mennek nem biztos ,hogy máshol is olyan jól szerepelnének pl akár azokon a bénának nevezhető helyeken amik akár ezeken a kis ócska videókon vannak. de ez sem biztos. minden relatív. mint a titokolvasás.
mindenesetre le van szarva.
minden a legnagyobb rendben, tennék fel fotót a gyermekszobáról, de ezekben a sorsdöntő pillanatokban befolyásolná a helyes döntést, vagy kihívásnak venné.
Dew.. ráadásul én ismerem ezeket a német fiukat, ezekel a régi gasgas--okal minden évben el szktak jönni ide a bakony, baglyas részére... motoroztam is már velük jo arcok, csupa ilyen régi gizgaz, de küzdenek velük faszán
akkor esett le mikor 6:17-nél leveszi a sisakot a hosszu haju srác...
amúgy ,meg mindenki a maga faszával verje már azt a kurva csalánt!
Az meg ki mit mutat majd,kiderül ott
Aki ismer,tudja hogy nálunk a fiu nem egyszerű történet! Ha drogoznák,akkor azt mondanám be voltam szívva mikor csináltam! Lehet szív a postás?
az hogy elindultunk egy egy romániai endurón az semmijen teljesítménynek nem nevezhető legalábbis a lentebb írtak mércéjével.
kizárólag saját örömszerzésképp mentek innen akik mentek . az viszont hiba ,hogy azzal a magas mércével nézegetjük a kis videóinkat. nem az a "cél"
ha meg ezen nevetgélnek a titokolvasó nagy versenyzők az is az ő bajuk.
ezt leszámítva egy videó sosem ad vissza semmit ,pláne nem ami vidóink. amúgy a nagy magyar elit akik ec ken kiválóan mennek nem biztos ,hogy máshol is olyan jól szerepelnének pl akár azokon a bénának nevezhető helyeken amik akár ezeken a kis ócska videókon vannak. de ez sem biztos. minden relatív. mint a titokolvasás.
mindenesetre le van szarva.
minden a legnagyobb rendben, tennék fel fotót a gyermekszobáról, de ezekben a sorsdöntő pillanatokban befolyásolná a helyes döntést, vagy kihívásnak venné.
akkor esett le mikor 6:17-nél leveszi a sisakot a hosszu haju srác...
FERI, TEDD KI A RONGYOS BATYUT AZ ASZTALRA!
Aztán gyerekfronton hogyáll doki?
Előtte azt a hangot kapta -a sokadik felszólítás után- amelyiken a legjobban szeretett zengeni. Csak sok lúd disznót győz.
Szerintem ha rávágja, hogy éjféltől megjavúl (ha megérjük), akkor napfelkeltétől nyissunk egy új lapot. A tegnapi napkezdő feljáró tiszteletére.
Ha meggyötört az éj, ha a múltad feldagadt,
Várj, míg felkel majd a nap.
Ha kell, hogy tiszta légy, mint gyermek önmagad,
Várj, míg felkel majd a nap.