Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy valami tanker utánfutót.Mondjuk én azt mondtam a cimborának (neki egy 300 van) tegyen előre meg a kormányra petpalackot,meg mindenki rak a hátizsákba neki egy-két litert.
kel rá a nagy tank. szegeden van egy eladó sx 125 re.2002-2007 bontósé volt. az is 125 sx el járta az erdőt. egy mocizás kb 13 lityi menettől függöen. attól függ hol a helyszín.

amúgy ,meg mindenki a maga faszával verje már azt a kurva csalánt!
hát nemtom
Bezony
Nem értek hozzá,de ott van példának egy közel hozzád eső, pali bátyád.Na,Ő indult enduró VB-n első 10-ben ott volt
Az meg ki mit mutat majd,kiderül ott
Mert olvasnak ide a nagy versenyzők? Nemáá!
Én inkább nem tennék fel,mert ma én voltam a gyerekekkel.Az asszony mikor haza ért délután,aszittem a vérét veszi mindenkinek!
Aki ismer,tudja hogy nálunk a fiu nem egyszerű történet! Ha drogoznák,akkor azt mondanám be voltam szívva mikor csináltam! Lehet szív a postás?
vagy meg kérem BBkapitányt tervezzen olyan kereket vázat ami egy nagy üzemanyag tank most az ünnepek alatt meg legyártom azt kész
ez teljesen érthető és igaz is! de ez egy baráti fórum nem egy versenyzői pláne nem egy élversenyzői! sajnálatos dolog ha a nagy versenyzők mégis itt titokolovasgatnak vajon ki tudja miért? ez tényleg rejtéj....

az hogy elindultunk egy egy romániai endurón az semmijen teljesítménynek nem nevezhető legalábbis a lentebb írtak mércéjével.

kizárólag saját örömszerzésképp mentek innen akik mentek . az viszont hiba ,hogy azzal a magas mércével nézegetjük a kis videóinkat. nem az a "cél"

ha meg ezen nevetgélnek a titokolvasó nagy versenyzők az is az ő bajuk.

ezt leszámítva egy videó sosem ad vissza semmit ,pláne nem ami vidóink. amúgy a nagy magyar elit akik ec ken kiválóan mennek nem biztos ,hogy máshol is olyan jól szerepelnének pl akár azokon a bénának nevezhető helyeken amik akár ezeken a kis ócska videókon vannak. de ez sem biztos. minden relatív. mint a titokolvasás.
mindenesetre le van szarva.
Azt azért tudjátok hogy ezek nem voltak ingyéé! Majd bálint kiállítja a számlát!
Köszi:

minden a legnagyobb rendben, tennék fel fotót a gyermekszobáról, de ezekben a sorsdöntő pillanatokban befolyásolná a helyes döntést, vagy kihívásnak venné.
Még kezdő koromba voltam tavaszi olvadáskor egy 125-ös RM-el a bakonyba. Asszem valami 16 vagy 18 litert üvöltettem el!
majd mással izgatjuk jimmyt a poénokra
Dew.. ráadásul én ismerem ezeket a német fiukat, ezekel a régi gasgas--okal minden évben el szktak jönni ide a bakony, baglyas részére... motoroztam is már velük jo arcok, csupa ilyen régi gizgaz, de küzdenek velük faszán
akkor esett le mikor 6:17-nél leveszi a sisakot a hosszu haju srác...
Petpalack felkötegelve,tesa szalagozva még a kerekekre is!
(bevallom férfiasan hiányozni fognak a poénjaid-márha feri belemegy az önkéntes szellemi cölibátusba)
mert az eszik a tank meg kicsi
Addig szabad kezet kap.

FERI, TEDD KI A RONGYOS BATYUT AZ ASZTALRA!
csak nemtom a gyereknek 125sx tankolását hogy lehet meg oldani az erdőben
Teljesen egyet értek!

Aztán gyerekfronton hogyáll doki?
Szicíliába kiviszlek,de nem szpongyoriba,me az másnak kell Azt a 10 napot kibírod
Ebben az évben is mondtam,írtam hogy gyertek ki!
Én úgy látom, hogy tegnap óta jámborabb lett Feri. (a százezres fogadását leszámítva)

Előtte azt a hangot kapta -a sokadik felszólítás után- amelyiken a legjobban szeretett zengeni. Csak sok lúd disznót győz.

Szerintem ha rávágja, hogy éjféltől megjavúl (ha megérjük), akkor napfelkeltétől nyissunk egy új lapot. A tegnapi napkezdő feljáró tiszteletére.

Ha meggyötört az éj, ha a múltad feldagadt,
Várj, míg felkel majd a nap.
Ha kell, hogy tiszta légy, mint gyermek önmagad,
Várj, míg felkel majd a nap.
Most akkor ez elmarad vagy nem,me mi má előre hoztuk a karácsonyt