Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincs narancsom...max gyümölcsbe.. ma már megettem legalább másfél kilot...
mindenkinek
szerintem bálinyonak kell csak nem meri bevallani
szerintem be van baszcsizva.. délután nekem segitett butort cipelni utána kimentek bepálinkázva lovaskocsizni... olyan tárcsafékes verseny kocsival...kocsmátol -kocsmáig tours... tutti nem lett jo vége..

küld az én cimemre, beirom a facebukra...
amugy készülni kell a karácsony miatt fényévek alatt ér oda bármi. mondjuk zozi csomgja is késett egy napot.
jó el tudom küldeni holnap mék a postára zozi pézét feladni. küldök külgyed a cimet. de ha tényleg titokolvasó akkor bekaphatja. neked küldöm titokolvasónak csak ha kijön a fényre.
Gabesz... kéne itt a szomszéd fiu produkcios irodás titok olvaso fiunak egy kuplung tömités..abbol a szuperből...
oksa köszönöm holnap hivom
bálinyo tudod hogy igy csináljuk csak volt amikor volt perc azt a palack elment vadásznyi meg a benya is
0630 9 630 710

tos. hivd holnap 12 ig. 25000 a tank kompletten oldalszárnyakkal. most beszéltem vele skipon.
Riki!
vasárnap ha nem lesz nagy hó és mínusz,akkor a simai lőtérre megyek motorozgatni...te mész vhova? Tanki?
én még csak most olvasok vissza de látom már 2 oldallal elöbb leirták többen is a tank megoldást...

igy jár aki egyszerre 5 helyen nyomkod...
akkor megyünk, T betüm, motorom már van tudás az kevés de lelkes vagyok
Nem írok én má semmit
Jozsi, megoldjuk... pillepalack +power tape, 1 első rárvédőre., 1 a hátsora, 1 a hátizsákba... az már 6 liter...
Te nem is jöhetnél,mert már túlkoros vagy!
Nem akarok zsirferi lenni,de ha megnyered őket,tudnod kell,hogy elég magas a rezsijük!
Mikor megyünk fel?De nem így -e
http://youtu.be/yiGT_O2hOAM
Tudom,azért is írtam!
Kigyúrt sztárkrosszost én is láttam már déli 12-kor a kocsi mellett pihegni.Kérdeztem mi lesz,megyünk vagy mi? Mi mentünk tovább,ők meg haza!
jja erre gondoltam pont.
áá azt ha baleset van azt felgyujta magát azt még a családját is meg nyerem azt téleg fizethetek
JA,még a végén úgy jársz mint a kertervédővel,amit nem akartál eladni!
csikusz, ez a versenyzősdi egy érdekes dolog...

én személy szerint leszarom a versenyzést, egyszerüen nem érdekel, nincs meg bennem a személyes motivácio, hogy én legyek a legjobb és mindeninek megmutassam stb...
amit én szeretek az az öncélu öröm motorozás, kiscsoportal föleg ilyen bolondakal mint a szegedi sikvidéki kistérségi enduro társaság...

viszont nagyra becsülöm azokat akik versenyeznek, és például komoly szinten űzik a dolgot hajrá nekik és minden elismerésem az övék...

de azt azért megjegyezném ,láttam én már nagyon komoly versenyző arcokat csunyán égni az erdő mélyén, és napvégére rendesen elszotlanodni...nyilván ők nincsenek hozzá szokva ahoz a tipusu kűzdős endurohoz, és álltalában mindig mentálisan rogytak térdre, hiába tudtak lapon fordulni.

szoval az a lényeg mindenki motorozzon ahogy tud ,és érezze magát jol abban amit csinál... szerintem ennyi.