Ember öszinte majd e1er személyesen ha megéltünk olyat ami arra okot ad. pl. egy kemény motorozás s kiderül ott a nehezében amikor hiszti van hogyan szerepelünk, vagy egy közös étkezésnél..
spanyolul azt mondjak:
"viviendo se conoce la gente" vagyis meg élve dolgokat ismerszik meg az ember.
viszont elég az embereket felhuzni és ki jön az igazi énjük. kik is..
ez a módszer. próbáld ki.
nem vetted még észre amikor valaki éhes vagy fáradt akkor derül ki milyen is... ennyi a trük huzd fel, keresd meg a határait valakinek s megtudod ki is az ennyi.
itt mindenkiröl ezzel a modszerrel kivehető ki is, hogy rolam a modszerem miatt mint gondolnak nem fontos, mert aki nekem kiderült milyen is s értek rend azonnoság van azzal össze is járok.. ennyi.
ebben a módszerban eddig 1 sem tévedtem életemben.. sosem kerülsz össze ojan emberrel aki nem a szinted. ennyi.
s ujra nins miért rolad véleményt nyilvánitani, ha akarod talalkozunk s beszélgetünk, annak van értelme, meg motorozunk de hogy én kecske baszo mondjam meg te ki vagy... viccelsz..
jimi. te a motornélküli ideírkálós hajléktalan netkávézóban üvegbeetét árából irkáló réteghez tartozol. vagy a másik még nem vagyok benne biztos .aki lexus al jár és félévente cserélgeti a motorját nem kell neki dolgozni sem ezért érsz rá egész nap. és jobban tele vagy mint olaj sanyi. bocs tudom nem nekem szegezted a kérdést.
Viszont itt mondom most,
akinek van kedve tervezünk egy év végi mocizást valami pest közeli hisztibe, ami mindenkinek közel van jöjön el a kemény mag, illetve a gyenge is s nyomunk egy év végi gurulást. most lezsnek melegek nemsokára.
kezdeményezen Ronbá... hol is lehetne, vinnénk foral bort, s gurulnánk olyat wellneseset, aki akar még meg is pofozhat.. meg is verhet aki kivánja, vagy akinek kedves kezes is foghat a mássikkal.
Lehet máskép lenne itt a hiszti ha ösmernénk egymost közelröl de semmi buzulás mondaná torrente...
nane vagizzá itt a kazánodal heee... vagizzá a hegesztőgépedel...
vagy azzal a szép kalapácsodal...... a multkor is le akartam nyulni csak nagyon kiállt a zsebemböl,...
Szerintem amit itt irkálnak/irkálunk abból sokmindent nem fogsz tudni leszűrni.
De az még mindig nem világos számomra,ezzel mi is a célod. Vagy te csak a tanult,sikeres,nem indulatból élő,művelt emberekkel akarsz találkozni,motorozni?
Azt honnan tudod meg az itteni ökörségekből,hogy ki milyen réteghez tartozik?
Csak kíváncsi lennék,szerinted én milyen réteghez tartozok? Az őszinte véleményedre lennék kíváncsi!
zsír. nem minden kutya nyalja meg a kezed, ha csontot (vagy centest)
dobsz neki ezt ne feledd.
tudod a diongó.
kis barátságos sárga labradorszerű. na azzal vigyázz. az megmar ha átlátszó vagy. amúgy el sétállgat veled de ,ha úgy gondolja letépi a karod és elszalad vele.
látom vazze megint jó kiveséztétek a hajtást....csontok is leszopogatva .... jó lehetett..
sose fogom tudni visszaolvasni
felétek is mínusz 6 -8 ak röpködnek ?és ez a belváros itt meleg van ..
lehetne már nyár
de hát neked küldtem le multkor 4 db-ot nem kilora megvevődtél ?
kutya láncot is küldök le neked zsir...
mi van a kis kopékkal .... rágnak mág norizás közben ?
tudom most kérni fogsz valami ezt gondolná a buta, lusta, tehetségtelen, s szerensételen olvaso.
aki picit is eszes, érti mi a hiszti pisti.
Ron, szeretlek. nem jösz fel dew hez valamikor tudod ugy ahogy beszéltük piros tangába, küldöm le érted a limuzint... ok ?
na ne... 40 év... derüség....
abból had nem mondjam hány emberel dolgoztam s milyen pozicioban mert megint nagyzolok. ismerem az emberek meg fajtájuk.
ez egy játék.
adsz két csokot a seggemre oszt jol vagyunk....
de semmi buzulás...