tudom vicc DE gyengébekk kedvéért:
nem rox de öreg te ugy kerültél melle hogy éltel vele meg dolgokat hosszu vagy rovid idon keresztul s végül úgy döntöttél kel a cica nem...
mondom jól muxik, sok barátom van BARÁT
mert a értéktelenek gyorsan lekopnak érted miért...
aki tényleg komoly ember az komoly s holmi dumán nem akad ki ez jellemzi az inteligens embereket...
a müveltett s sokat látotát hogy ismeri az ilyen játékot..
ennyi... de mint mondtam a végén kapsz a sok válaszból ha figyelsz egy jellemzést magadrólll, elég csak a kérdéseidet figyeld meg...
ez olyan mint a "mennyi 2 + 2 = válasz 4, s miért ? hát... s ilyenkor érdemes nem folytatni.
ezt a modszert lehet kiprobálom a csajomon...mert ugye kari van vagy mi a szösz... ilyenkor az ember szivesen ad...
egész nap nem adok neki enni...utána futtatom egy orát a háztömb körül aztán lehordatok vele a pincébe 2 mázsa szenet, és megkérdezem ...no lesz sex..?
meglátjuk hogy jön ki az igazi énje...
Ezzel a módszerrel egy nagy hiba van! Azok után ahogy viselkedsz (ezekszerint szándékosan) vannak, lesznek olyan emberek,aki nem nagyon akarnak veled összejárni,sem motorozni,sem egy asztalhoz leülni kajálni.Nem vettem még észre semmit,mert én nem a netes irkálás alapján döntöm el hogy ki milyen ember. Találkozunk (vagy telefonálunk),beszélünk,motorozunk,kávézunk,aztán akkor eldöntöm hogy akarunk-e még találkozni.
Lehet hogy van itt olyan,akivel teljesen azonos az érték ítéleted,nagyon megértenétek egymást,tök jól kijönnétek,de egyáltalán nem is akar veled találkozni veled,az előbb leírtak miatt.
Nem azt kértem mond meg ki vagyok,hanem hogy milyen réteghez tartozok. Azt mondtad megtudod állapítani.Csak kíváncsi vagyok,mennyire működik az,amimről te úgy gondolod hogy jó,és működik.
vasárnap kimegyünk egy kicsit abba a homokos területre ahol próbáltad a gas gas omat meg ahol az sxs 450el próbáltam megmászni a falat és felvetted, de lehet megyünk máshova is csak iylen fagyos szarba homokozni szeretek inkább
én nem vettem hanem szedtem kis kezemmel a gyümit azt kimagoztuk majd megfőztük felénk igy szokás és tudom hogy mit iszol nem valami ciános szart mert én sajna nem piálok max. tejcit
huh gec tényleg, amikor hivsz ennyi. de általában te nem érsz rá.
töled lenne mit tanaulnom gec...
ki is probálhatnád a Bergicát, értékelném is a véleményed.
jimmi... én megmondom te milyen réteghez tartozol..
te ahoz a bizonyos orbánhoz közel állo körökhöz tartozol... saját villamos, saját postás, és külön ember aki a kutya farkát csoválja... és akkor arrol már ne is beszéljünk tele a garázs pedálos autokkal... te MILLER ....
zsir legyen, nem mondom mennyit vettem mert megint hszti lesz de 5 fajtám van alma, szilva, körte, barack s áfonya. mind kiválló s a legdurvább 1500 volt literje. tényleg nagyon jó.
szali, mi már meg éltünk egy két dolgot, s rolad tudok nyilatkozni.
jo ember vagy, van szived leleked jó szándékod, jo szakember vagy, s biztos szépen dolgozol, eszed már kevesebb (mindent beveszel) most is hogy elvesztünk romiba te fax, S.K sietet annyi volt az egész. azon tul igen Dingo vagy de a dingonak is van gyengéje (álalában éhes) s ha megvan akkor majd az is csoválja a farkát de vigyazni is kell vele te mondtad, elég volt látni a gépfegyveres videoid, tudom ki vagy öreg nyugi.
azt is tudom gyagyás vagy gyenge pillanataidban s azért elnézem az irtpzatos megcsalásaid. ennyi. kell ész megismerd s elnézd mások gyengéit.
szeretlek szali, tényleg zsir voltál most utoljára.
nem rox de öreg te ugy kerültél melle hogy éltel vele meg dolgokat hosszu vagy rovid idon keresztul s végül úgy döntöttél kel a cica nem...