vazze tegnap szétgyógyfürüdtem magam szoboszlón és szarabbul vagyok mint azelőtt...rendesen a bal vállam ami nem túl jó...úgy nyilall egészen a könyökömig ...szar ez a gyógygeci...
Na az agyolvasó tudományodat megsütheted,az nálam nem igen fog működni!
Eszemben sincs neked tanácsot adni,mindenki azt, és úgy csinál ahogy akar. Ha megakarod magad kedveltetni az emberekkel, vagy csak kísérletezel és ezzel pont megutáltatod magad,nekem mindenhogy jó. De ezzel a variációval,lehet hogy pont olyan emberekkel nem fogsz találkozni,akikkel jól kijönnél,esetleg nagyon sokszor jól tudnád érezni magad!
figy mondtam talizunk, s elmondom.
de tudnod kell jobb ha nem talalkozol velem mert médium vagyok, agy olvasó, s tenyérből is olvasok. tudom emberek gondolatait is manipulálni.
ennyi. ha gondolod megbeszáélunk egy mocizást s utána elbeszélgetünk szivesen meghallgatlak mit csináljak máskép.
Zsir. gyere majd le ronis hoz két ünnep közt.
vegyél jokert is ott jobb az arány 1:8 milliohoz...
Eszemben sincs neked tanácsot adni,mindenki azt, és úgy csinál ahogy akar. Ha megakarod magad kedveltetni az emberekkel, vagy csak kísérletezel és ezzel pont megutáltatod magad,nekem mindenhogy jó. De ezzel a variációval,lehet hogy pont olyan emberekkel nem fogsz találkozni,akikkel jól kijönnél,esetleg nagyon sokszor jól tudnád érezni magad!
csak ugye nem baj hogy régen borotváltam a seggem , és elég ragyás is, meg van most rajta pár ilyen kelés szerü, de, igérem majd kinyomom őket....
de tudnod kell jobb ha nem talalkozol velem mert médium vagyok, agy olvasó, s tenyérből is olvasok. tudom emberek gondolatait is manipulálni.
ennyi. ha gondolod megbeszáélunk egy mocizást s utána elbeszélgetünk szivesen meghallgatlak mit csináljak máskép.
Zsir. gyere majd le ronis hoz két ünnep közt.
addig lehet marcangolni a hust meg kapdosni fel az 5 centest...
Rón te pihenj le...
Erről ennyit.