Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na annak túl durva!
Meg azt sem tartom valószínűnek,hogy én a mennyországba kerülnék!
Bár rengeteget járok templomba!
szoktam... . de a négylábu főldre szált kis raptorok folyton felkeltenek..

mondjuk kedvesen teszik ... beleharapnak a lábujamba alvás közben..
Jaja,most néztem én is,elszámolták,nem 2012 hanem 2013. Jó üzlet persze.Hányadik ilyen világvége ez már?
Beteg aki ilyet csinál vagy csináltat magának! Nyáron letámasztanád a fagyizó elé,a kisgyerekek sírnának,a többi meg lehet visszahányná a fagyit!
amugy tök egyszerű dolog...

kérdés első éves piárosokhoz...:
- mit csinálsz ha már nem tudod 1 társadalomban az átlagot még több fogyasztásra birni...?
minden reklámot, oriás plakátot, akciot árengedményt , 3-at 1 árán dolgot kiprobáltál már..?

-válasz: - elkezdesz a félelmeikre épiteni.... elég erős vásárlo erő...
bálinyo beteg vagy te ilenkor még alukálni szoktál
nem jymmi ez itt a menyország üdv a fedélzeten
amugy nem is kérdés hogy lesz újabb időpont,... nagy biznisz ez a világvége várás...főleg a szuper inteligens usa-ban...
áá hagyjad már megvan az új időpont... elszámolták a maják, vagy mi a majákat, esetleg a kettő kombinácioja...
jimmi megittad már a kávét...? ha nem akkor bocsi...
mekkora élethűen ocsmány már ez a csopper... mármint nagy ötlet meg minden de ha ilyened van tutti lefogysz mert nem eszel ...
Kérdeztem is az asszonyt tegnap,hogy most mi van? Lemaradtam a világvégéről vagy mi,mert nem vettem észre napközbe hogy volt!
ma Zeno napján megkezdődött az új időszámitás, mivel az előző 5 ezer éves véget ért.... mármint a maják szerint akik ugye mint tudjuk borzaszto okos emberek voltak, ha nem esett az eső, akár több száz vagy több ezer embert is lefejeztek , és elötte kivágták a szivűket hogy inni adjanak a föld anyának...
Angel,csak nem olyan fehér,nincs szárnya,és ici-picit csúnyább!
Most magamelé képzelte,ahogy szárnyakkal a hátán,suhan az 525-tel!
Ezt most teljes komolysággal mondom ferenc.ÉN bevallom buta vagyok,nem értem mi a célod,légyszívles fejtsd ki bővebben!
Ott az adatlapon az emil címem,ha esetleg nem ide akarod írni.
tejjel cukor nélkül...
hát viktor.....(tudom hogy hááát-al nem kezdünk mondatot) belőled jo sok hülyeség kjön igy reggelire...

olyan vagy mint chupakabrasz és calcuttai teréz anyu közös gyermeke... egy földre szállt angel...
Ez még karácsonyi akciós ár volt!
KV!
morgen..
hály bélák...
már megent motoros délyre azaz déwre virradtok ferensz
rély irta a fhórumon a múldtkor hogy nincs kivel hajtson..nme ágynem út meg ruhát akart hajtani sem vadat hanem motort...
lehet hivni fog majd szólok neki...

rély ha hajtani akarsz zsirkutya elvisz dévhez.. jó a hely az ember ..izsmered is voltatok már együtt ...meg küdted neki te is a szpongyori gumikat.. .
szóval...

ott laghtok 1 városban.. a kétmillió ember barátságú pöstiben

ne csak a fhórumon keressétek egymás társaságát..mert ugy látom megtaláltátok itt 1mást mint bor-só meg a-megahéllya

hidd le a szöges jó játék és nem csak azért mert összetartja a tetőt...
és mivel te is nAAgy race vagy nagy sportmotoros.. + neked is kutyaberg és kártélyem van a garagéba.. csak pont forditva mint zsirnál...neked a kátélyem a kéktély és a berg a 4 kély...
vegyétek észre olyan ok vagytok ti mint két tolyás.. ..
szereztek egy zacskót meg egy bránert és már kész is a komplett nemiszerv...gecccc

hajtásról kérünk vidit.. dév..meg ferensz.. kicsit több aksiót és kevesebb szerelmet.. mint nálunk volt...a motoros részt akarom látni...

de tudjátok meg.. lehet hogy 28-29 vagy valamikor akkor lehet két napra kéne menni zariba...
goldentút 27re aszervezi nekem az lehet nem megy..de nem gond majd több csapatra osztódunk és úgy megyünk..
ütösebb a kissebb légy-szám..oszt majd a forumon megbeszéljük ki merre hajtott...
gabesz..hidd el a tegnapelőtti napból kihoztuk amit lehetett bár való igaz hogy nem sokat haladtunk...de nekem ez is tetszett
Takacs nora,hogy legyek jo no.Na o a zsanerem
http://en.wikipedia.org/wiki/L...
6 venezuelai győzelem

http://en.wikipedia.org/wiki/L...
6 venezuelai győzelem

s honnan származik zsir feri ?
Ági, a kecske s az otthoni 41 éves milf-em.
ennyi.
mos a kecske,v konkoly agi?