kérdés első éves piárosokhoz...:
- mit csinálsz ha már nem tudod 1 társadalomban az átlagot még több fogyasztásra birni...?
minden reklámot, oriás plakátot, akciot árengedményt , 3-at 1 árán dolgot kiprobáltál már..?
-válasz: - elkezdesz a félelmeikre épiteni.... elég erős vásárlo erő...
jimmi megittad már a kávét...? ha nem akkor bocsi...
mekkora élethűen ocsmány már ez a csopper... mármint nagy ötlet meg minden de ha ilyened van tutti lefogysz mert nem eszel ...
ma Zeno napján megkezdődött az új időszámitás, mivel az előző 5 ezer éves véget ért.... mármint a maják szerint akik ugye mint tudjuk borzaszto okos emberek voltak, ha nem esett az eső, akár több száz vagy több ezer embert is lefejeztek , és elötte kivágták a szivűket hogy inni adjanak a föld anyának...
Ezt most teljes komolysággal mondom ferenc.ÉN bevallom buta vagyok,nem értem mi a célod,légyszívles fejtsd ki bővebben!
Ott az adatlapon az emil címem,ha esetleg nem ide akarod írni.
hály bélák...
már megent motoros délyre azaz déwre virradtok ferensz
rély irta a fhórumon a múldtkor hogy nincs kivel hajtson..nme ágynem út meg ruhát akart hajtani sem vadat hanem motort...
lehet hivni fog majd szólok neki...
rély ha hajtani akarsz zsirkutya elvisz dévhez.. jó a hely az ember ..izsmered is voltatok már együtt ...meg küdted neki te is a szpongyori gumikat.. .
szóval...
ott laghtok 1 városban.. a kétmillió ember barátságú pöstiben
ne csak a fhórumon keressétek egymás társaságát..mert ugy látom megtaláltátok itt 1mást mint bor-só meg a-megahéllya
hidd le a szöges jó játék és nem csak azért mert összetartja a tetőt...
és mivel te is nAAgy race vagy nagy sportmotoros.. + neked is kutyaberg és kártélyem van a garagéba.. csak pont forditva mint zsirnál...neked a kátélyem a kéktély és a berg a 4 kély...
vegyétek észre olyan ok vagytok ti mint két tolyás.. ..
szereztek egy zacskót meg egy bránert és már kész is a komplett nemiszerv...gecccc
hajtásról kérünk vidit.. dév..meg ferensz.. kicsit több aksiót és kevesebb szerelmet.. mint nálunk volt...a motoros részt akarom látni...
de tudjátok meg.. lehet hogy 28-29 vagy valamikor akkor lehet két napra kéne menni zariba...
goldentút 27re aszervezi nekem az lehet nem megy..de nem gond majd több csapatra osztódunk és úgy megyünk..
ütösebb a kissebb légy-szám..oszt majd a forumon megbeszéljük ki merre hajtott...
gabesz..hidd el a tegnapelőtti napból kihoztuk amit lehetett bár való igaz hogy nem sokat haladtunk...de nekem ez is tetszett
Meg azt sem tartom valószínűnek,hogy én a mennyországba kerülnék!
Bár rengeteget járok templomba!