Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az jó hely punciiii szeretem
szerintem mindenki jól tud motorozni pont ja és a lényeg mindenki jól érezze magát
-ra
Ja a vidéki lányok .hu-ta
szerintem fiúk lapozzunk
Nem tudom ki hogy van ezzel lassan olyan ez a fórum mint az ovi!
Esküszöm a 6-éves lányomék vannak így/nekem erősebb az apám ,meg több a lóvéja is bibi/
Az meg hogy egy ilyen k... jó helyre elmegy valaki 800km-t oda vissza motorozni úrrr isten én is elmentem és még csak jó sem volt /sebis verseny/
és rám mégsem mondta sennki a haverok közül hogy defasza gyerek vagy /meg kertész urat ki ne hagyjam,mer ó is ott volt/.
Szóval ez nem érdem a szememben pláne ha tudjukkinek van is rá kerete.
A másik meg hogy a motorozási tudást nem lehet 5db 2,5 1,4 0,45 perces videókból levenni.
Az meg a harmadik hogy akit dicsérnek olyanok akik tudnak az jó érzés de nem állandó és mástól aki nem volt ott nem kell elvárni hogy hanyatt esik a tudástól/ amit az előbb említettem, hogy mért nem lehet levenni /pláne úgy hogy előtte hetekig savazás ment/és ők is dicshimnuszt zengenek!
Ez egy vicces poénos fórum ezért van sok titokolvasó .

Remélem átment az üzenet és érthető voltam.
Nem megbántani akartam vele senkit csak a hangnemek kezdtek eldurvulni
ja a másik itt mindanyian azért vagyunk mert szeretünk motorozni meg talán remélem ha kell segitünk egymásna DE NEM HASZONSZERZÉS miatt
és nem azért hogy kinek milye van szerintem ja hogy zsirferi bedobálja a harhaságokat azt irkálunkrá legalább van téma
DE ferensz ne hidd azt hogy itt mindenki hülye
Jimmynél a pont csendessen szerényen szerintem sokkal többet el lehet érni mint nagy arcal. Pl. nálam az sokkal előbb célt ér minta nagyarcú ki ha ő nem. Sajna hozzánk is néha betalál a műhelybe is ilyen hogy pl. hegeszűnk meg neki valamit ja az árat ő akaraja megszabni. Na az ilyet ugy küldöm el a picsába mint a sicc. Bálinyo ismer személyessen és igazolhat soha senkit nem kültem el ha segitséget kért. Ja és ha valaki kurvának áll ne csodálkozzon ha meg basszák.
Vagy hiszti kriszti!
ez is igaz. pont én tudom a legjobban a gumihisztit.amiről a véleményem most is pontosan ugyanaz mint akkor.

igazából abból lett az oriáshiszti. pisti kiborult.
MÁRHÁÁÁ!
Szerintem ti félre értelmezitek itt a dolgokat.
Le a kalappal előtte hogy elautózott,bevállalta a dolgokat,volt kitartása,nem cirmogott,hanem csinálta ami tőle telt. Ennek a sportnak ez a lényege! Aki azt mondja hogy még életébe nem szopott úgy be,hogy a szemén is vette a levegőt,az hazudik!
Nem is ezzel van baja bárkinek!Sőt,ezért szerintem inkább becsülik vagy becsülnék,mint azért hogy milyen kocsival tanult vezetni,vagy mennyi motorja volt és azon hánymilkás kipufogó.

Azt meg te is tudod,ugyanúgy mint más,hogy nem ezért kapta vagy kapja a savazást. Ha becsöppen ide,normális hangnembe kezd el irogatni,még talán meg is kedvelték volna.De neeem,ő mindjárt beugatott mindenkinek,elkezdte futtatni magát a cuccival vagy a pénzével,ami itt vagy az erdőbe pont semmit nem ér. Ott (ugyanúgy mint itt) egy jó szó,a segítőkészség (itt most nem az ingyengumira gondolok),vagy csak az egyszerű bratyizás is sokkal de sokkal többet ér,mint egy új motor,vagy űberfasza kazán.

Erről ennyit.
Kábé ilyennek ítélem meg most a mindent, itt http://youtu.be/UKd3UuraJNk
AZ egyik oldal ezekkel a szarságokkal próbálja meg felhívni magára a figyelmet,próbál a középpontba kerülni kitűnni a többiek közül.Saját bevallása szerint van ezzel valami célja is,bár az rejtély,hogy az a cél micsoda.

A másik oldal meg próbálja szépen finoman kifejezni a nemtetszését,aztán mikor ez süket fülekre talál,egyre jobban eldurvul a helyzet,meg a beszólások.
zsír mellé kell állnom.

nem fűződik hozzá érdekem semmi.nem kaptam semmit és nem is igénylem. DE!

az igaz hogy neki is hülye dumája van a fórumon és kutyát nem érdekli mennyi pénze van blablabla....sokszor túlzásba viszi a hülyeségét mint ahogy akár énis vagy mások is.

viszont tegnap lejött időt pénzt nem sajnálva a büdöspicsába egy párórás motorozásért ,ideálisnak cseppet sem nevezhető körülmények közé!hogy legyen szava. és igenis derekeasan helyt állt! jó kicsit lehet többet basztattuk de hangsújhozom itt bárkit lehet basztatni a mi csapatunkban aki ott van!

neki lett uszigatva olyan feljárónak is amin sok éve motorozó versenyzők is véreztek már el . és ha noszogatva is de nekiment!

és többször is próbálta amíg engedtük neki!ahol elkészült mentálisan és fizikálisan ott is sikeres volt mert össze bírta szedni magát a basztatások kereszttüzében is! és ez ,legalábbis számomra mindenképpen dícséretes és elismerésre méltó dolog!a saját korlátain túllépve teljesíteni tudta azt amit szeretett volna! és szerintem erről szól az endúró!igen jó volt látni ahogy küzd és akarja és végül győz!

nekem nem fűződik ehhez a fényezéshez(ha annak lehet nevezni) semmilyen érdekem. de ha méltatlanul basztatnak valakit azt véleményezni kell. ez pedig nem más mint zsírkutya. nagypofájú az tény,de az én szememben kivívta a tiszteletet az biztos. ellentétben sok az évek alatt megjelenő különféle emberkékkel akik legyintgetnek és kibúvókat meg azabajokat skandálnak.

én bármikor elmegyek zsírral motorozni, ha ez számít és itt nálunk mindenki. mert nem hisztizik és elszánt.még,ha hülye is egy kicsit.
rély pöst isi vagy..okos is vagy..mért nem mész el velük hajtani.. lcsinálnál te s i fasza vidiket.....ferensz téged is elvinne... holnap a hóban..osz nem cska agyalnál meg okoskodnál hogy ki mekkora ász..ott a lehetőség.. gÓÓ kifeizetem a benyaköltséget ha csalódás érnek hogy sokat bólyázik előtted
ezt is én csináltam.. de nem ..4 évig hordtam igy 15km ha motorozni mentünk...meg este is.. volt hátul lámpa.. és jött is utánam mögöttem a jard töbször is.. gáz nem volt vele.. persze aszabájosságtól azért ez mmesze volt...den nbaszta zaz ingerküszöbüket...
90utazót észer sem vett..
duma jobbra duma balra..aki nem volt ott az nem szolhat semmit ez tény...eljönni bár ki eljöhetett volna.. na gza rrc itt az tény.. zsir meg sk csak ez miatt eljöt 800km egy nap miatt..
ki utaik el ennyit hogy kivel motorozzon...hát szerintem dzsarvikszhoz járnak csak igy ..meg hozzánk ..bene is van a nevében dzsar-vik-sz .
mert a segged és környékiek már biztositékot adnak nem igéretet

ahol a feri lekarmolódott a videin..az a hely ahol könnyű talajban a laca ia ..aki azért tudna csikusznak mutatni ezt az ..úgy karmolta össze magát..nem is jött fel..sioha.. de feri..feltornázta magát..!

ugyhogy ovatosan az arcokkal... merrt arc az van de teljesitmény is van mögötte!....ezt azthiszem itt mindenki elisemerheti...
a sok arsz

+ a tegnapi nap különossen magas teljesitményeket kért...mindenkitől..
még el sem olvastam mindent mert annyit irtok
de majd holnap...

viszont sk már hivott és mondta hogy fehérvárrol is már olvastak minket mert képben voltak nagyoion...pusszancs nektek...
Lehet , akkor elmentem motorozni.

na jo, inkabb teremfocizni
Szerintem be van teknokolozva! De pssszt!
Jóvanjóvan,nincs értelme tényleg,de akkor is jó!
Lehet nem ugyan arról beszélünk ez hogy jön ide?
Dawe, a jo az jo,a szar meg szar.A szar nem lehet jo,es forditva.Egy versenyen is van elso,negyedik,utolso....ezt el kell fogadni.
Szerintem egyik dolog sem korrekt/idevaló az se amit Feri csinál, meg az se amit az őt baszogatók, de ez szubjektív meglátás.
Az tuti, hogy semmi nem véletlen, meg mindennek van ok-okozati összefüggése, de nem értem, hogy miért kell ezt csinálni felnőtt fejjel s természetesen értem ez alatt mindkét oldalt.