Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utaltam a szokott számlaszámra!
ja meg benyát is vihet magával böséggel a 200 hoz
gecsa, magán véleményem szerint pont a 300-as lenne jobb neki...hamár 2t...

azt is megmondom miért, mert ott van anyi erő +nyomaték hogy még felmászik egy zorros helyen kevesebb tudásu pilotával... a kis 200-as viszont ugyan abban a szituban egy sokkal agresszivabb stilust igényel, és hameg kell indulni vele egy zorroba, rendesen oda kell visittatni hogy csináljon valamit...
a 200-as olyan rájdernak valo szerintem akinek nagyobb rutinja van a százhuszonöcsikben, és ismeri azt a fajta agressziv motorozást....
szerintem.
jimmi nincs mit fényképezgetni az összes ott reped el..egy szarfos...

ott a belső részen körbe hajszál reped...

van akik azt mondják a pds miatt kap tul nagy terhelést .... mások az 1 csapágyra fogják, szerintem mindkettő ludas a dologban, aztán mikor sokat kap egy idő után megadja magát ...simán szar.. láttam már legalább 2 tucatot szétrepedve...

ez is egy elég gyökér sporolás hogy elhagyták a lánckerék oldalon a dupla csapágyat....

az biztos hogy nem tulhuzott kűllő miatt van mert akkor kint repedne a felninél, ráadásul olyan nincs hogy minden 3.-4.-5. tul van huzva
jimmy bízz bennem! bálinyo is szokott, de milen rosszul szokta tenni
jimmi nyugodtan hegeszétek meg...elötte kicsit begyökölniflexel oszt avi-val adni neki...

nincs mit 5 ezer... de csak karácsony miatt
márhá
Már mondtam neki hogy kap névnapjára,de Kalányos Ármándónak híjják,ez a név meg nincs benne a naptárba,úgyhogy nem tudok neki venni.
ninsenek ááá akkor vegyélnéki akinek saját vellamosa van
sztem te is tudod mit fog válaszolni Bálinyó......

csak a kétté.....
Lefényképeztetem vele valamikor.

De neki nem biztos hogy vannak olyan gépei mint a gyárnak!
pedig a gyárit is meg csinyáják valahogy
lehet hogy elég
szerintem a 200as az ideális neked,de ez szerény véleményem,mert hiszem hogy megtudsz tanúlni a 300assal is menni,de a 290 után a 200as olyan lesz mint egy kis "triál" és a kistesó után lesz igazán jó felülni a 300ra,de persze semmi jogom nincs beleszólni,mit is fogsz a jövőben választani,de nem szabad lebecsülni a kisöcsköst sem! beszélj kiskántorral,kérd majd el tőle is tavasszal,hogy legyen összehasonlítási alapod! persze én is odaadom majd szívesen a 250st is!
csak tartanánk már ott hogy te is átlépsz a mi táborunkba
Van haverunk aki gépműhelybe dolgozik,de azt mondja a küllő lukakkal lenne bajban.Azokat nem tudná megcsinálni rendesen!
Lefényképeztetem vele.Az elég,vagy elküldessem vele?
esztergálok neki valami brutál-anál kerékagyat bálinyo tervei alapján
szerintm látnám megmondanám hogy érdemes e
Nem kínai,KTM. Bontottat nem akar venni,hátha vesz egy ugyanolyan szart,az újat meg nincs "kedve" megvenni,ezért próbálok neki segíteni. Ha nem lehet normálisan meghegeszteni,akkor marad neki a spórolás,aztán majd vesz tavasszal gyárit.
kérdezd meg a bálinyot mit küzdött itt nálam a brutál dögtoloival szerintem megérte neki?
nemtom látni kellene meg tudni mibe kerül a bontott esetleg az uj meg persze ha nem kinai mototrrol beszélünk
Aztán mi lesz belőle? Kerékagy pörkölt?

Szerinted érdemes vele küzdeni? Meg lehet csinálni normálisan?
hozzátok el veszprémbe azt meg pörköljük
Az egyik cimborámnak van elrepedve.