Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attól függ kine kell hegeszteni
Ha már maga ilyen nagy hegesztő.A hátsó kerékagyat szerinted érdemes hegeszteni?
eküdöd postán fel heggelem neked csak ugy karira ajándékba az ajánlat csak ma él
patyibácsi...én tudok olyat, ákcijosan csak most csak ma , csak neked...150 ezer...
ez fasza...

azért ehez nagyon be kell bénázni hogy ne vegyék észre ahogy masszivan kalapálja a lengővillát...
Nem mond így sokat!
köszönöm...
Sztakurva! Ez sokba lesz!
a balaton sem csak a hummerok alatt szakadhat be...
csav vigyázni azzal a szöges gumival
keresek 42 " kenda midsoftot......lehetőleg 3 D-és muzzal....
ha csavaros az előny és a smart is.......persze a kipuffantó legyen vagy 400 herzes...
bálint. feladtam tegnap a tömitést. majd odaér.
Fobela mivel nyomod,e 500?

vagy a racsnit huzogatod?szaladj el gyorsan vegyel egy evo 9t,az 4kereket hajt ,de csak 4 fekez ugyanugy
Jozsi.. ezeken az akadályokon szerintem bárki végig tud igy gurulni.....nem nagy szám...

persze én nem mernék... de ismerek olyat akinek a szomszádja beszélt egyszer valakivel aki simán megcsinálná ezt...
azt hogy hülék voltak a betyárok haha meg tudatlanok rémélem olvasnak a sorok között
a Jozska gyerek, a többi betyárral együtt is nagy látogatoja volt a Balatonalmádi Határ csárdának, ami arrol volt hires hogy volt egy nagy asztala ami pont a megye határon volt, és a betyárok folyton oda jártak italozni, mert ha bejöttek az egyik megye csendőrjei, csak átültek az asztal tuloldalára... azt ittak tovább...
tudod itt egy kasszán vagyunk
pörög a pénztárgép...
az jó let volna
Ne bammeg,itt már járt,lehet lefizettük
Ennyi
jó reggelit bélák... mindjárt jön a jézuska egyet kell csak aludni

itt esik a hó és nulla a fok ..kiváncsi vagyok lesz e fehér kari ...
már reggel kint faroltam a kocsival vagy két órát majdnem le is gumiztam a seggét
mi itt ktm, gasgas, husaberg itt meg http://youtu.be/psqaS0DJLf0