én nagyon birlak, nagyon kedvesés serény ember vagy.
tetszet hogy nem adtad fel, s látom tudom jo uton mész, zari csapata nagyon tud motorozni, ott aki megy zarival az nagyon tud az terep ott nem miska, s Zari amit csinál az sem kis miska.
Zarinak az a legnagyobb erénye kurva nagy az esze, s mindent gyorsan felfog, ezen felül jó a humor érzéke.
az itteni hisztik a forumban kellenek de megjegyzem az a tegnapi menet ferfiaknak szól és szolt, én sok ember ismertem aki ott maradt s feladta.
Nem kis miskáknak valo a Zari menetek.
Te példája vagy DewEnduroval eggyüt annak akik csak arcoskodnak.
Zsírferi! Raaaynek igaza van. Nagyon jól éreztük magunkat. Ez a lényeg. Tudom, az én véleményem nem annyira számít, mert én voltam a leggyengébb láncszem a csapatból, de le a kalappal, hogy lejöttetek és így helyt álltál!
Amúgy meg annál nagyobb elismerést nem is kaphattál volna, hogy Szalinál Te voltál a nap hőse!
Szerintem a többiek nevében is beszélek, ha azt mondom szívesen látunk újra egy jó motorozáson!
Az oltások meg pusztán szeretetből jönnek, nélkülük nem lenne megfűszerezve az egész. Tudod, mint a kávé completa nélkül...
Az még nem jutott eszedbe,hogy nem azért utálnak mert irigyek,hanem azért ahogy itt viselkedsz? A helyedben egy kicsit elgondolkoznák a hozzá állásomon.
Elmentél,megmutattad,nem nyarvogtál ezt így kell.Le a kalappal!
Ez így jó zsíííírrr Elbuktunk mindenütt,azért írunk ide Miért nem éppen ide írkálnak az általad megnevezett emberek?Egyszerű a válasz,mert nem jöttek ide Csak azt nem értem Te mit keresel akkor itt?Miért nem írsz oda ahova ők,ha neked az a szint?Miért alacsonyodsz le a mi szintünkre?Nem hiszem el,hogy nem állnak veled szóba Mi ide évek óta firkálgatunk,és nem "kőkeményen szakmaizgatunk" mint ahogy azt te vagy éppen más ne adj isten elvárná.Ez ez amolyan,jót röhögünk fórum lett,bármi lehetne a neve
Akár vérszívó fórum is lehetne
A bizonyítgatás?Szerintem az meg a lehető legjobb úton halad,de nekem, nem neked kell bizonyítanom
én például már régen kitaláltam a számomra tökéletes 2t motort, ami nagyon hasonlit az új ossa-ra, tehát a a rezo tökre védet, és mocskos nagy főtengely lendkerék hogy sokkal nyomatékosabb legyen inkább egy kicsit a pörgösség rovására....
de vannak még olyan ujjitásaim hogy pl .. :
- az ülés oldala végig nyitott, igy bárhol megfoghato és cibálhato lennea nehéz helyeken... mert valljuk meg ez hogy még mindig spanifert kell tenni egy 2012-es motor hátuljára is hogy lehessen emelni az elég szégyen a gyártokra nézve...
- de pl a hátso sárvédő utolso 15-18 centije kihazhatos-betolhatos racsnis verzio lenne... nyáron ugyse kell, ráadásul mindig ott törik le, és használhatoságban is jobb a rövid az extrém ügyeskedésben.... viszont sárban nagyon kell a hosszu amugy a nyakadban meg a hátadon a sokcucc..
- pl lábtartora is lenne ötletem amitöl 2-3-szor hosszabb lenne a csizma talp élete...
de tele van az ötlet polcom... mondjuk biztos vagyok benne van sok jo ötlet a gyári tervezőknél is, aztán a 90%- megbukik azon hogy a gyár ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz, félnek a radikális újitásoktol... félnek hogy az eladás rovására menne...
Oktatást a Majer Laci szokott tartani,de ezzel a stílussal szerintem ne menj oda.Ezt nem bántásnak mondom,csak jó tanácsod adok.Ingyér,nem kell fizetned!
Zsír,nekem nincs videóm,a kamerát is,házra, gyerekre vettem,nem magamnak Nincs szükségem rá
Öreg vagyok már bohócnak
Jó ez a mutasd meg magad me még nem láttalak duma Majd,ha 80 éves leszek is bizonygatnom kell? Az kemény lesz
hogy legyen kihívás. azért mert mindenki nagy szájú s tét nélkül nyilatkozik.
legyen akkor a tétje az hogy engem sértegetnek hogy levágja az ujját, nekem mindegy vagy hivatalosan elfenekeljük, élő adásban az M1 a Vörösmarty téren.
valóban én vagyok a fasz felveszem itt a sok csög dumáját.
detto a magyar politika világban szétrabolják a világot s nicns büntetés, hát legyen, legyen tétje ne csak szájaljon ö majd megmutaja.
Én elmentem s megmutattam it tudok, le szerepeltem igen, szar voltam igen. de elmentem s nem futamodtam meg, seggemen vettem a levegőt nem ? szar votl a helyzet nem, mert élveztem.
csak az irigyek és sikertelenek tudnak engem utáni s csak irgységből.
akinek van egy pici esze az élvezi s érti miről szol az élet.
én nagyon birlak, nagyon kedvesés serény ember vagy.
tetszet hogy nem adtad fel, s látom tudom jo uton mész, zari csapata nagyon tud motorozni, ott aki megy zarival az nagyon tud az terep ott nem miska, s Zari amit csinál az sem kis miska.
Zarinak az a legnagyobb erénye kurva nagy az esze, s mindent gyorsan felfog, ezen felül jó a humor érzéke.
az itteni hisztik a forumban kellenek de megjegyzem az a tegnapi menet ferfiaknak szól és szolt, én sok ember ismertem aki ott maradt s feladta.
Nem kis miskáknak valo a Zari menetek.
Te példája vagy DewEnduroval eggyüt annak akik csak arcoskodnak.
Köszi szavaidat. s kösz a hajtást.