na itt va ngolden tooth
az oltó,de neme tűzoltó nem
de le a kalappal..zsir birta..csinálta és a végén ..megcsinálta...
mondjuk tartottam gyorstalpalót magyaráztam csandinak is...és ö is megcsiinéálta..ami még érdekes az hogy a 350sx-f fel...a bergel valahogy sosem sikerült neki..sárban...lyaúlemlékszem csandi.. http://youtu.be/AgIdFMwXY_U
olyan helyeken ahol a banda 70%a nem jut fel....ilyne talajban..annak a följárónak nincs értelme nekitenni magunkat..igy is volt elég akadály..nem?
a zsirferi feljárót b nyomonn..csak ti..én azt peremier plánba nyomtam le.. mondjuk a végén azért volt nem kis hucc hucc...a közeén már szerettem volna ha valaki előttem igy meggyinálja és akkor tudom hogy én ott nem akarok lemenni csak bb vagy inkább c nyomon
dzsimi.. itt zsebre van rakva mindenki..te is .. azért olvasol és irsz ide ennyit...
szalival sincs hiszti..az is zsbben van zsirnak..csak mondom neki az a baj zsir ott nem figyelt oda szavatosságra és romlott árut vett
az amúgy hogy én mindehol és nagy különbség lett volna sk..szali meg köztem..az hülyeség...
az viszont igaz hogy a talaj az nagyon nagyon nagyon érdekes volt..ha mondhatjuk a szalonnás takonyra hogy érdekes..és hogy is tudnánk érdekessebbé tenni ezt a szalonnás taknyot ..hát ugy ha néhol jegesre fagyasztanánk... és most ez voilt...
tecnikai fejlődés volt a menet mert beruháztam egy 1190ft bicskafűrészre..amit ki is birtam praúbálni..volt egy bedőlt fa és a gajjait amin szali átverekedte magát ..sitty sutty levágtam.. ez csalk próba volt de mondjuk ha nagyobb ágak lettek volna azza li boldogul.. karom vastagságúval simán (mondjuk normális emnbereknél az már majdnem comb vatagságú
ezt takitól szivtam át.. taki ály láw lyú
Viktor, meghekkeltétek a GG fórumot?
A 184399-ban lévő videóra kattintok és akkor is a Feri feljutás videója jön be