Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferrensz,nagyon jol kezelted a camot,jo az alamondas.......egyszeruen profi vagy!Gratula a 2013as forendezoi kinevezeshez!
na elmegyek megfürdök
ez az a hely ahol szali anyázta a rigulát.
majdnem pont ott ált meg a scorpion ahol a riga.
milyen jó hogy mi nem voltunk ott ..így szalonképes még a film
Szinkron hangnak megvettuk meg Bontos Billt ,profi a tsavo.
Jo regget!

Vik fiam,2013 ra mint rendezo,oprator el vagy bocsajtva,helyetted ferrensz lesz kinevezve.Esetleg egy forgatokonyviro poziciot meg ki tudunk adni neked....

A szineszek jok voltak,a szalitol kicsit tobb atelest kernenk majd 2013ban,naggyon latszott ,h ferrensz miatt nem tud kibontakozni.
jo hely a zaránd, évek ota mondogatom...

sokkal faszábban átmotorozhato keresztbe kasul mint pl a bihar...
Zsir, én is örvendek kitetted magad, jó volt látni ahogy vezetsz s sokszor olyan helyen ahol máskor felmentünk oda nem is próbáltál rá.
Ilyen volt pls a zsirferi feljáró, azol a B-n mentünk le...
de most lett uj feljáró a zsirferi-fogo....

a kesztyü megérte a pénzét a venti 2 év gari. s vissza is veszem ha hiszti van.

ami a menetett érinti, elötte este lent voltam kunfehértón s reggel 1 ig egy cégemnek a záró bulián voltam, majd haza 2 óra, az reggel 3 majd 5 kor kelés és indulás. Nem volt 1cerü a napom.
Asszony soha nem mondja ne menj de most látt ahiszti van nálam mert gec nem aludtam s menni kelle 800 killert plusz 6 óra kemény motorozás.
Igaz nem mondhatnám kemény volt inkább pihenős, a kemény mikor lemegyunk a zarándba jó idövel s meg áálás nélkül megyünk 70 km. reggel 10-tö d.u. 4 ig az kemeny nagyon. ez most ilyen pihis volt.
de tanulságos s kemény.
Szegény Csani nagyon ki volt, a menet vége fele végig bevártam mindenhól, 1 x el is veszett.
Csani jó voltál grat.
Zari,

azokat a vidiket ahol szopok kérlek tedd fől kérlek.
föképp a szopatásokat amikor szali rajtam élvezkedik.
a sáros gusztastalanokat jo lenne látni magamat s a nagy érdemüt kielégiteni.
Nagyon úgy néz ki
Na,igaze
itt már mindenki meg van véve....
a többeik szerint a napból kihoztuk a maximumot...
szerintem is kb azért egy 18-20at mentünk
na látom irtál...
fasza...

örülök hogy tetszett..nekem ..nekünk megtiszteltetés hogy 800km utaztok az egy napért csak hogy velünk hajtsatok..ez azért úgy érzem bizonyioték hogy itt a zarándba nem szarral dobálózunk...

az hogy a végén ott csak felmentél ahol a hiszti volt a rigával...szalinál. a múltkor...
ferensz meglátta a zt a helyet..shááárban....és az a hely olyna szutyok..lefelé csak bontósbili csináltam eg ..többször is mert tesztelt e magát mega s12 meg az úly szerkólyát..ami ami bejött neki..semmi hisztiu semmi gikszer..mindenhol 10pontot kaottt a verda.. ,meg vili is ..szerintem most könnyebben vette a sárakadályokat..sőt...neki ehez a 4t hez álla zászló...

azért tudjátok..ferensz azért háls nekem annyira mert én is vittem neki ..nem is akár mit ..egy olyan kesztyHűt amiben nem fázott a keze...
hülyén hangzik de mikor megáltunk mindenki a hűtöt fogdosta.. mondom mi van...hát fáziik a kezük.. nekünk meg..az ezer öccá forintos védőkesztyű...mondom néha mintha izzadna a kezem a meleg miatt
dehát ez van...

zsir köszi ..amiket irtál... .
bontósnak odaadtam ventit hogy tesztelje ..mert amig nincs akgkHsim addig úgy sem tudom..neki meg minden meg van hozzá.. és addig ő használja.. ha nem gáz +mondta hogy neki tuti forni fog..mert érzi hogy most is melegecske volt.. ez nyáron ez tuti neki kell a venti..ugyogy köszönjük a ventit.. a venti erősnek hat ..+azért kevés helyen is elfér
Komolyan mondom amit szalajtos nagyon rendes fiu volt, még drága tömitést is hozott lesz mit rámkiabálni majd.

szerintem szali ha géphez le ült akkor meghülyül ott a kenyérre lehetett volna kenni.

Ottot az nagyon megpofoztam volna de tisztán szeretetttből.

Viktor fasza volt nagyon, sajan a végén a parkoloban motor pakolásnál sokan rámásztak és baszogatták szegényt.

a nap hőse Bontos Billi volt a sheroval s persze Zaránd..
Szali sem volt rosz mert ahol felment Zari ott ö is csak tolta cibálta a motort csak teljesítse ö is. MI sokan rá se mertünk dobni azokra a feljárokra.
Patakozás is volt de semmi igazán extrém, ami még érdekes általában 70 km szokott volt lenni a menet most ha 10 mentünk az sok.
NA,bammeg,meg vagy véve
videok a menetről

http://youtu.be/w2sbMhrY3zc
http://youtu.be/lbnsmAa4m3o

http://youtu.be/F6y7WE55VTo
http://youtu.be/BSClkRtQKUk

sajna mivel sokat szoptam lent hát ennyi lett a vidi.

zari rakd fel szali szopatos vidieit. pls

az igazság pillanat... személyesen zsirferi...

hello főnök.
a feljutást meg nem tettem fel
pedig a nagy zsirzás eredménye egy zsirosdeszka vlt amin a zsir felúszott
http://youtu.be/otm3KEs64UU
Má profi genetikus is
Erdélyi Menet,

hát kimenődőt Zarándba a Világosi vár aljából indulva, egy durva jeges havas saras s hideg menetre.

azzal lehetne kezdeni reggel 4 Krisztiannak nekem reggel 5 kelés, majd 6:15 kor indulás le Mako utáni kis faluba, ahol lett volna a találka de sajna partnerek s vezetőnk feltüzelve barátaitól kivert fogú, golden tooth Biili ki volt már nagyon a hajtásárt, s hajtották vezetőnket Zarit menjenek már, hogy érjenek oda, mi pedig mögöttük lemaradva. De mög vártak szögediesen s végül 10:10-re kiértünk a hegy aljába.
Motorok le, gúnya fel, Krisztián partnerem visítót fázik meg nem is, de végül elindultunk, Krisztiánról tudni kell vékony s mindig valami szar a motorján állitás szerint, mindegy ha az zsir új vagy nem. Végül nem a motor szar s lecseréli, most a gumi volt szar, jah s mindig fázik. Érdemes tudni róla 2012 Siroki Király s Zaránd a vezetőnk rá mondja csak van mit tanulni tőle.

Induláskor ilyen 2-3 fok letehet a hegy keleti oldalán, fasza kis román panzióból indultunk ahova végére meg is rendeltük a érkezésünkre a gulyást ami nem is volt rossz. Szóval elindult a 8 tagú csapat, vegyesen 2T meg 4T.
Amit kitapasztaltam, az hogy a 4T ebben az időben függetlenül sokaknak új guma volt jobb, érdekes volt látni egy ember kivétel aki az én scorpionommal ment Krisz S.K mindenhol felment, de kis gázzal s tanultam tőle szóban egy új technikát. Szóval a 4T jobb a dzsuvában meg a sárban az biztos, Bonto Billi a Sherco-val nagyon megtáltosodott, hihetetlen a sárban a többlett súly a motorban számít, úgy ment fel egy k. retek feljárón 3x ahol én szenvedve 1x hogy jaj. Zari a 4T 525 és Kenda amit most láttam mi az okosság benne (gumiban) hogy hihetetlen, gyerekek, Zari tud de nagyon, s annyira tud S.K meg mindenki be ismerte én pedig letérdeltem előtte, olyan helyen ment fel ahol meg gondolni sem mert senki fel lehet, s nem volt ráfutási lehetőség. Olyan patakból indulós nulla ráfutási lehetőség sáros kb 70 fokos 70-80 méter függő feljárón amin mint mondtam ketten mentek neki mert ennyien mertek s ö felment másodikra, elsőre a vissza guruláskor majdnem leves lett a vége lefele a motor irányitott bele a patakba s vártuk a csattanást de meg úszta.
Szóval Zari tényleg a legjobb nem csoda, S.K pediga 2T vel és állítása szerint az én "szar cross" "pirelli scorpion" gumimmal amit tőlem kapott haveriba mindenhol felment, de úgy hogy kis gázon rötyögve, ahol mások széttépték a gázt.
Ami csapatott illeti a 8 az sok, sajna ilyenkor várni kell de mi lenne ha nem lenne kire várni akkor tisztán a profi motorozás lenne így volt hiszti meg mozi ami nem rossz.

Ami a hisztit a savazást érinti általában Otto meg Bontos Billi szokták egymást baxtatni de most semmi, én átvettem Villi szerepét s mikor Otto golden tooth szívta a cigöretát akkor bántottam, de birta, s adott is vissza nekem.
Ami Szalajtost a kitagadok meg rúgot kutyát érinti, fel szerepelt, kedves volt hozott szépet sok édes szavat, s nagyon kedves volt, a szopókban amikor szenvedtem mert szenvedtem, akkor első helyen ott volt s vette vidivel amit majd látnotok kell, u. néz ki ezt kell tenni a népnek kell a show s kaptok is kenyeret. ragaszkodom hozzá, Zari nyílatkoz meg.. SZoval Szali pár lépcsőt megmásztál a kegyelem padra... de még van 10 db fiam.

Ami a menetet érinti kb. 10-15 db ultra kemény sáros feljáró volt, páran párszor sokan a B nyomott próbáltak de az is A volt a körülmények közt a normál nyom a nehéz szárazon ultra extrém volt s elkel mondjam Zari nagyon nagyon megmutatta ö a Zarándi hegy királya s birtokosa, ha tényleg gazdag lennék meg is venném neki. Olyan saras durva meredek feljárón ment fel többször is olyanról még Jarvis is félelemmel menne neki. Igaz ösmeri mind, minden 1 kis sziklával ami mögdobhatja.

Zari tudásod sponzorációt érdemel, s a felajánlás tisztán 100e Ft gumi összeg amit jövő évben megkapsz, csak szolsz s küldöm a gumit.

A feljárok ultra brutálok voltak én voltam szárazon, s most ha feljutottal oda ahol mondjuk egy szikla megdobott s le tetted volna a motort, hát most a motort leteheted de az is meg te is a saros dzsuvában csúszott le, s én csúsztam sokszor, ilyen körülmények közt balett volt a műsor, fel állítani a motort, vagy megfordítani 10 perc volt, szerencsére ilyen 2x volt. Zarit is láttam meg Szalit is 1x 1x hogy meg álltak a jégen én pedig el mellettük a scorpionnal Szalit láttam is így visszanézve nem hitte el... elmegyek mellette de jó volt. Zari is szenvedte de komolyan ez a embör tud.

A talaj havas, sokszor jeges de jó volt a tapadás, léfélékben nem volt 1xrü, volt hiszti, félfélékbe a nagy gáz volt a tényező.

Összesítve nagyon jó volt a menet megérte a 800 km utazás, a 6 motorozáshoz, a talaj vegyes volt s sokat tanultam tegnap. köszi Zari,

zsirferi
zéé igyunk még egy kv-t.. kis tejjel...

amugy tudjátok miért van zsir a tejben ...?

ezt is zsirferi intézte el...
Jobban vártunk mint a mikulást!
Nálam a feljáró ott kezdődik,mikor a vége vagy 4 méteren legalább függőleges,lefele meg ugorhatok vagy 30 métert
eljött az igazság pillanata