Olyan 30 éves barum gumikat érdemes lenne neked emezzel a híressel összehasonlítani Ha kell adok szíííííííííííííííííívesen,de nem fikázni arra van zsebkendő az fújni kell
ez már ottani kép ? gondoltam, hogy kibékültek és bebuzultak a hegyoldalban azért nagy a kuss a túráról ...mutattak valami szar hegyet videón de abban nem láttam semmi extrát főleg a nagy csönd okát..azon csak fel kellett volna menni ...ehelyett homokozás volt ....
lehet hogy direkt mostanra lett szervezve ....ill. azért ment el feri most nyugodtan mert nincs kockázat , hogy kiderüljön mi a pálya......sose tudjuk már meg az igazságot...
Amúgy egész éjjel az ágyban hánykolódva azon gondolkoztam,mi lehet az a cél amiről feri itt szokott beszélni.Nem tudok rájönni sehogy.Van egy sejtésem,de le sem merem írni. Ha valakinek van ötlete,ossza meg már velem,legyen olyan kedves.Mindjárt itt a világvége,én meg nem tudom hogy mit akar! Nem akarok a világegyetemből úgy elmúlni,hogy nem tudom mit akar!
Feri a hegyről aki...........egyből, erről hallgat egyenlőre, hátha eljön a világvége és nem kell nyilatkoznia, hogy a produkciója mennyire tükrözte az elmúlt 2 hónap hozzászólásainak ARCulatát.
helyesbítek. nem jobb a sixdays nél! ez picivel keményebb de tartósabb. viszont sokkal olcsóbb. vagyis elfogadhatóbb áron van. ha zsírferi fel nem vásárolta azóta.
(18 colos terepmotorkerékpár gumikra gondoltam... szoval ne kezd el kiszedegetni a kukábol a használt ovszereket...
bálint mikor jön az armageddon ?
Remélem délig feltöltik, hogy feltöltődjünk, az útra.
http://www.youtube.com/watch?f...!
Ide a zorrós markolat kellett volna,neki meg az extrémes csiga tempós volt fent!
Azért sajnálom azt a sok száz embert,akit tegnap elbocsájtottak a GPS gyárból.
Van egy csapata,aki megy szalad előtte mindenféle hősugárzóval,és amerre feri mutat,arra felolvasztják a talajt!