Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan 30 éves barum gumikat érdemes lenne neked emezzel a híressel összehasonlítani Ha kell adok szíííííííííííííííííívesen,de nem fikázni arra van zsebkendő az fújni kell
ez már ottani kép ? gondoltam, hogy kibékültek és bebuzultak a hegyoldalban azért nagy a kuss a túráról ...mutattak valami szar hegyet videón de abban nem láttam semmi extrát főleg a nagy csönd okát..azon csak fel kellett volna menni ...ehelyett homokozás volt ....
ez nem a jo kupac... mindenkin gatya van... ez a kamukupac..
jimmi.. esetleg ha megprobálsz lekenyerezni pár gumival... tán hagyom magam...

(18 colos terepmotorkerékpár gumikra gondoltam... szoval ne kezd el kiszedegetni a kukábol a használt ovszereket... )
Szeressétek egymást,hama,hama
a maják szerint dél körül... szval kv-ra meg reggelire még van idő...
jimmi , én tudom ...denemmondom meg
lehet hogy direkt mostanra lett szervezve ....ill. azért ment el feri most nyugodtan mert nincs kockázat , hogy kiderüljön mi a pálya......sose tudjuk már meg az igazságot...

bálint mikor jön az armageddon ?
Jó regvelt Na,valami okosság van már?
Senki sem tudja, ez majd a videókból fog kiderülni, az utolsó napon az utolsó órában.

Remélem délig feltöltik, hogy feltöltődjünk, az útra.
Amúgy egész éjjel az ágyban hánykolódva azon gondolkoztam,mi lehet az a cél amiről feri itt szokott beszélni.Nem tudok rájönni sehogy.Van egy sejtésem,de le sem merem írni. Ha valakinek van ötlete,ossza meg már velem,legyen olyan kedves.Mindjárt itt a világvége,én meg nem tudom hogy mit akar! Nem akarok a világegyetemből úgy elmúlni,hogy nem tudom mit akar!
Akkor most cseréltetek sk-val? Te kibékültél vele,téged most szeret,őt meg utálja!
Még egy pár év,és tehetséges kezdő lesz!
most sk t fogja nem szeretni. leköcsögözte azis az ajándékgumit. mondjuk az meg pirrelii volt. legközelebb meg viket ha felforr a motorja.
Feri a hegyről aki...........egyből, erről hallgat egyenlőre, hátha eljön a világvége és nem kell nyilatkoznia, hogy a produkciója mennyire tükrözte az elmúlt 2 hónap hozzászólásainak ARCulatát.
na amig megirja viktor a 3 kötetes novelláját, kis szorakozás... csak mert a gollam iszonyatosan hasonlit Vikre...

http://www.youtube.com/watch?f...!
Hegymászós markolat mi?
Ide a zorrós markolat kellett volna,neki meg az extrémes csiga tempós volt fent!

Azért sajnálom azt a sok száz embert,akit tegnap elbocsájtottak a GPS gyárból.
Akkor azt ajánlod ha neki nem számít az ezer forintos árkülönbség, akkor próbálja meg a riga helyett ezt (-ajándékozni) ?
Miért vásárolná fel,amit ő saját maga gyárt?
Meghogy: azabaj, hogy nem a hegymászós markolatom volt fenn, de nem számít, holnap kihívom őket egy autóversenyre és én az MB500-al leszek.
helyesbítek. nem jobb a sixdays nél! ez picivel keményebb de tartósabb. viszont sokkal olcsóbb. vagyis elfogadhatóbb áron van. ha zsírferi fel nem vásárolta azóta.
Olyat szerintem nem tud küldeni,mert akkor szali már rég nem élne,nekünk meg lenne mindenféle betegségünk.

Van egy csapata,aki megy szalad előtte mindenféle hősugárzóval,és amerre feri mutat,arra felolvasztják a talajt!
morgenny