Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már valami woodoo lehet... vagy 1 gonosz varázslat, vagy valami rontás....
Na meg azt,hogy : A picsába hogy csak a feléig tudtam feljönni.Holnap küldöm az embereket,hordják el a tetejét a francba!

Azt mondjuk nem értem hogy hogy nem olvasztatta fel a jeget meg a havat? Mert azt ugye tudjuk,hogy simán megtehette volna!
Igen, szerintem is ezt lehetett kiolvasni a tekintetéből, mikor kifordulva ,megállva hátrafordulva belepillantott a kamerába.
Otto hogy osztja...
Ez így reggelire megfelelő.
csanád.. ez igy van..
érlek titeket hogy ma senki ne froclizza viktort...

strapás dolog a világ vége egy tűzoltonak....összedőlnek a házak, mega hidak , repűlők zuhannak szegedre... szoval sok a melo... most koncentrálnia kell...
JOzsikám.. hogy költöi hasonlattal éljek.... merész ember az aki világ vége után is tervez....
jo reggelt 21.12. 2012. világvége...

http://youtu.be/cyCCd8MCcZY
Simán feltudott volna menni,csak nem akart!
Ez csak TERVEZET !

2013 EC:
- Sóskút : Március 10.
- Ács Április 13.
- Pécs Április 27.
- Szárkacspuszta Május 11.
- Szandaváralja Május 25.
- Tokod Szeptember 14.
- Őrbottyán Október 19.

2013: Enduro
- Március. 23-24 Tokod
- Április 28 Pécs SPRINT enduro
- Június 8 - 9 Petrozsány ( RO ) Red Bull / rendezö, nyomvonal /
- Szeptember 7 - 8 Nagyvárad ( RO )
- Október 27 Bordány SPRINT enduro

2013: Extrém Enduro kupa

- Június.30 Veszprém Extrém / 29.-én meghívásos cross, endurocross /
- Július. 14
- Augusztus. 11 Bordány Extrém

Egyenlőre ennyi.
..na hály birok ám aludni...
munkanap van kejjetek főőől....

tegnap a nap hőse csandi volt.. de látom tei is van élménnyel..mert ennyit nem is irt soha..nem hogy 1 óra alatt...sokkotkaptá geccc..
jó a duma
irjad csak mik voltak..mert mindenkim más szemszögből látja...

eská meg zsir előtt le a kalappal...mert eljöttek oly tháwolról...csak azért mert olyan lyaú arszok vagyunk...
remélem ferensz..amiért jöttél azt megkaptad...mert mostmár tudod..zorrózni lépésben lófasz.. mikor kettő nyélen zorrózol..az már valami

kiértünk a hó a hegyoldalt..az északin..lófasz sem volt.. kibaszott jól nézett ki az eleje...aztán ahogy gurultunk beljebb egyszer csak a tibipatak duplasziklás feljárójában...fehér volt minden..de minden..azért beleáltak a srácok..tisztességgel..de esélytelen volt a feljutás......mondtam ia merre tudnak kerülni még az alján de nem akart senki..aztán azért csak fejutott mindenki..ki jobbról kerül ki alurról ki balról..minden felől szálingóztak...
egész addig tök jó volt a kedvem...faja helyeken faja talajja....de onnatól 1szerűen..mint amikor elvágják az ember faszát.. jé ..ez itt mi...ennek vége van...
a mikroklimában a hegy 3-4 szélső dombja lerugta a havatot... de a belseje..erőssen fogta...
a nagy hóval a hidegen kiviül nem is volt baj..de a hol havas foltos hegyoldal volt..
ugyhogy elindultunk kifelé.. a széel felé..ahol azt tényleg ellehetett tölteni pár kelemes órát...de szar voltl mert nagyon agyaltam hogy ott a széln merre is vanna ka jóbb helyek..de végül is úgy érzem..és a többiek is ugy gondolják hoyg a napból kihoztuk amit lehetett...
volt küzdés patakozás egyremeredekebb felfelék.. ksi hisztik nagy hisztik.. mindenki küzdött bőnyálal...mindenk ia maga szintjén..ami tsztán látszott..a lefagyosodott saras részen a száraztalaos eknda megdolgoztatott.. zaon a hegyoldalt minden felfelénben...küzdöttem mint disznó a jégen..ott mind a négy felfelében úgy szoptam fel magam..
a többi csak sáros részen viszont kiegyenlitett volt a kenda és az enduró illetve sárgumik küzdelme....
de a fagyott keményaljó sár tetején a felfelében ... a 60km/h és parasztgázzal megérkező sx zari kombó lendülete egy 3m es szakaszon szertefoslottt...
de nem baj..legalább én is élveztem kicsit a küzdelmeket...
ahol sáros volt vagy a hó alatt nem volt lefagyva..ott azéárt szépen dolgozott..a duplaszikláson ..azért felment.. igaz hogy vagy 5ször nekitöltöttem úgy hogy az már kissé betegnek tűnt nekem is
de egyre takaritotta a havat magalól.. alatta meg jó takony de fogós sár volt...na ott üvöltöttem mikro felért...mint a vérfarkas mikor a vérnyúllal küzd ..
a szörnyel..a nyúl előtt..nem a nyúl mögött..nem a nyúl az ....
http://youtu.be/2OYRdyi4qQw
eská meg csúnyán legajjazta a motort az napkezdő feljáróban...mint béka a szépfiú is.. már az elején
http://youtu.be/15vlX5XcywI
látom csandi irt
amit tegnap véghezvittél az ..le a kalapal... azért is áltam neki feljárózni szalival..a többiek addig hagy szuszogjanak..de jó kis feljáró felmente volt...annak még neve sincs de igy takonyban ..nem volt gyenge
normális ember már eretvágott volna magán...meg rajtam is ...
de hol voltak tegnap a normális emberek.. hát itthon
na hály..
a mocskos qrwa eget...hol vannak a motorfos leirások

de már itt vannak az első videók.. zsirzás van...
sajana nagyon szar videókat csináltam..én is... meg a többiek meg csak a zsirzáskor vidiztek...bezzeg akkor tudtak..
pedig nekem is volt olyan hogy feltoltam izomból.. dehát ez van...
viszont valahogy nem jöttek a normális vidik...ki be kapcsolt az a szemét.. már rüheltem elővenni...
na itt egy gyöngyszem...ne... zabáljatok
http://youtu.be/s2YcS5jh_eI
Az ideg megöl hogy nem tudom mi van velük!
Így nem lehet elaludni nyugodtan!
na mi van ? még mindíg nincsen hír ?

jóestét béláim!
Roló van urak,kicsi a láng nagy a füst,ma se melegszünk meg
Szali,nagyon visszafogottan nyilatkozol,ennyire elfaradtal,vagy felkinaltad az anuszodat frenszisznek?
Nincs mire várni. Mára ennyi.
P

:-)))))))))))))))))))))))))
A pirelli fim, nagyságrendekkel jobb a metzeller six days fim-től is?

Elvileg a két gyár egy kézben van.