Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most értem haza Kicsit nem vagyok,mindjárt szereltek Még visszalesegetek.Ha kell még jelezd.
Stétet
hogyne teccene nah majd ien idősen mint te én is eljutok oda remélem
tetszik mi. jo is volt.

románi képek. :)
egyforma a gatyónk... jók a Zerdélyi képek
meg is beszéltem vele. tök jó. amit veszek blokkot azon van önindító de az nekem nem kell...azt leveszem,szabadonfutót is ki kell venni,Petya elmondása szerint pörgősebb lesz a gép,mivel a főtengelyen kevesebb súly lesz. van egy plusz olajszűrőházam,az bekötöm pluszba és kész is van a rövid olajkörös 640es blokk
Ezt a Petyától kérdezd meg szerintem, nekem fogalmam sincs hogy a nagy olajkörösben mi hogy van...
meg tudjuk oldani a hosszab olajkörös blokk beszerelését?

GD neked is szól a kérdés. mit kell csinálni, hogy jól szuperáljon az a blokk az én vázamban amihez a vázba is kéne olaj... simán ledugózom ill összekötöm a rendszert? vagy bekötök egy kis olajhűtőt?

köszike
A vékonyhangú Szabó Csabi alatt az miféle motor
na jahh.
szép estét.
szevasztok
vagyunk igy páran
"Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!"
nagyon bírom az ilyen videókat, illegál riderkedés ez a király
addig nem megyek haza amig ez a szar nem áll őssze
már csak egy hézagoló alátétnek kell megtalálnom a helyét
azt hittem hogy a kiegyenlitő temgely mind két végén van....de nem....meg se mozdul igy az a tetves tengely....de más minden mükszik már
sajnos ismét szét kell szednem
na mi lett ? itt aludtam el a fotelembe ..most ébredtem fel...
komolyan? akko bocs
Ezzel elkéstél GD pár oldallal ezelőtt már belinkelte
kösz a segitséget,de a tolomérő csodákra képes....
megvan a sorrend azthiszem
csak ez a kettő képet találtam de itt van a kuplungkosár alatt rendes tűgörgő mint amit az elején írtam...
aztán még látni hogy a nyomórúd két darabból van kis golyóval...és a végén ahogy nyomja ki a nyomólapot ott lesz az a lapos tűgörgős talpcsapágy...