az is elképesztő és elgondolkoztato hogy a levegőböl jol látszik hogy a sok űlepitő tározot egymás után a falu felé telepitették, nem ám a másik irányba, vagy esetleg neagy isten több kilométerre onnét,, ááá dehogy a házak mellé 100 méterre....
akik azt kijelölték is adnák nekik egy korlátlan uszobérletet a tározora,
akkor a sok géppisztolyos rendör aki Devecserben meg a környéken flangál , meg örzi a szétszakadt tározot az nem kelt hisztériát.?
mekkora hűjetullihegős egy ország vagyunk vazze, amikor egy sárkányrepűlőt MI-24-es harci helikopter kisér mert akkora egy bűnt követett el, még jo hogy a Grippeneket nem kűldték ránk..
azon a versenyen az én cimbim Csoresz, akit gondolom ismersz, meg Viktor azállat Husabergel ment de kiállt a felvezetőn mert elszakadt a lánca, meg KawaGabi aki a 00-ás rajtszámu KTM 300-al ment, velűk szoktam romcsiban motorzani, mikor a Zarándba megyek.
Áááá, hidd el, közel nincs annyi baszakodás, mint otthon..
Nincs súlyadó, vízdíj,átiratási díj,dugódíj, meg a tököm tudja, milyen díj..
Tény hogy vannak orbitális baromságok is...az én kedvencem az hogy az autó biztosítása az emberre szól, nem az autóra: ergó ha van egy kocsi a családban azt csakis te vezetheted, senki más, még a feleségem sem...Más autóját sem vezetheted, csak ha a nevedre veszed a biztisítást...tehát ha te hétvégén mersz kocsit venni, ami messze is van, akkor utánfutó...
most volt délután beiktatási ceremónia
állítólag a fidesz leszarja már a narkós meggyest,ahogy felszólalt a fidesz rögtön hazaárulózták vagy kifütyülték őket!
az egész lefog menni az etv ben....kint volt még hír, tv duna tv,rtl..
kurva nagy balhé volt eböl is mi jut el az emberekhez?...megnézem az egész vágatlan anyagot a tv oldalán
Valami egészen összefonódott disznóság lehet ez az egész... hiszen az igázgató kiccsávót is azonnal kiengedték... talán még meg se hüpcingelték rendesen a kóterban
az is elképesztő és elgondolkoztato hogy a levegőböl jol látszik hogy a sok űlepitő tározot egymás után a falu felé telepitették, nem ám a másik irányba, vagy esetleg neagy isten több kilométerre onnét,, ááá dehogy a házak mellé 100 méterre....
akik azt kijelölték is adnák nekik egy korlátlan uszobérletet a tározora,
mekkora hűjetullihegős egy ország vagyunk vazze, amikor egy sárkányrepűlőt MI-24-es harci helikopter kisér mert akkora egy bűnt követett el, még jo hogy a Grippeneket nem kűldték ránk..
Nincs súlyadó, vízdíj,átiratási díj,dugódíj, meg a tököm tudja, milyen díj..
Tény hogy vannak orbitális baromságok is...az én kedvencem az hogy az autó biztosítása az emberre szól, nem az autóra: ergó ha van egy kocsi a családban azt csakis te vezetheted, senki más, még a feleségem sem...Más autóját sem vezetheted, csak ha a nevedre veszed a biztisítást...tehát ha te hétvégén mersz kocsit venni, ami messze is van, akkor utánfutó...
De inkább nem is poénkodok rajta... beszéltem környékbeliekkel, szörnyű lehet most ott
meg a f ,,,, ad
állítólag a fidesz leszarja már a narkós meggyest,ahogy felszólalt a fidesz rögtön hazaárulózták vagy kifütyülték őket!
az egész lefog menni az etv ben....kint volt még hír, tv duna tv,rtl..
kurva nagy balhé volt
különben beléd is