Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALLO nikk, ébresztőőőőő...

ez itt abszurdisztán ...
ezért csipem annyira romániéát, ott az emberek sokkal beleszarosabban kezelik ezeket a hivataloskodo dolgokat, viszont sokkal ember közelibbek, beszélgetnek össze tartanak, segitenek egymáson.

ja és a táj, meg az erdök űberkirály ötös.
Alapvetően nem baj, ha vannak szabályok... csak akkor azok vonatkozzanak mindenkire. Politikusra, meg kisebbségre is, például
az a baj ronis hogy én se bírom a kötöttségeket meg szabályokat főleg ha feleslegesek akkor meg az agyvérzés kerülget....
de sajnos mostmár itt is kezdetét vette a beszabályozás nem alapszinten és itt még pénzem sincs hogy betartsak mindent...még ha akarnám se...
én örűlők hogy te jol megvagy ott a távoli tájföldön Andris, de hogy én behánynák egy héten belűl abba sok szabályba az is biztos...

nem birom az ennyire tullihegett beszabályozott társadalmakat, talán a legbetegebb svájc, tudom mert volt egy pár év amig heti szinten jártam oda, na az már vicc ami ott van...
Szasztok

Az a motorhordozó cájg engem is érdekelne
Szia
Supermoto fórumban szokott előfordulni apraszaki ő készített hasonlót igaz ő pit bike-hez készítette,kérdezz rá biztosan segít ez ügyben.
A barbatrükk működik, ha van helyed is, ahová teheted a futót..de nálunk kérem 1 lakás - 1 parkolóhely...
Havernak elvutte a rendőrség a kocsiját, mert az utcán állt és a szélvédőrer ragasztott műszaki, meg útadó korongja lejárt...
Szóval marad az eldugós, egymozdulattalleszedhetős megoldás
elolvastam,...

ez már megint olyan jomagyaros dolog, hogy ezen összeszolalkoznak emberek hogy ki hogy segit a devcserieken...

szerintem mindenki segit ugy ahogy tud azt annyi...
ez jó, de csak bringához...120 kg alatt törik mint a ropi
igazi férfi

néémmeg mit írtam,azóta mindenki kussol ott
mit csináltál , beszoltál pár pasinak..,? azt nehezen viselik...

még jo hogy én nem pasi vagyok, hanem férfiiiii..
akkor nem lenne egyszerűbb nézni ebayt, és venni 100 fontért egy futot,, tádám, hűphűphűp-barbatrűk...
ez van ha megbolondulok a semmittevéstől,ma is ez van
ti jöttök én meg megyek...ma nem vagyok jó társaság,a GSR-ben már bemutatkoztam
estét..
Na..
Kész van, a rácsot visszatettem a régit, a gyűrűket meg az újból tettem be...
Már nem föstöl, ment mint az állat, de sajna a főtengelyfelújítás nem annyira jött be, mert megszorult a hajtókar..
Úgyhogy megint szétszedtem, a jóisten nagyon lógatja a cerkáját az arcomba, de nem adom fel, mert amúgy nagyon jól megy, ez lett a legerősebb 450-esem eddíg!
Köszi a segítségeket, nagyon jól jöttek!
G.
hát ez wössner, és a dugó is az...
Csak a gyári 2,49, amit vettem, meg 2,40 széles.. pedig mikor rendeltem, még mondták is, hogy 2.5 ös..
jaja, értem, miről van szó.

Jpl van, ha valamelyik nap ráérsz, akkor kattogtasd már körbe lésy szíves, jövő hétvégén már azon szeretném kivinni a motort.
majd kiásom az enyémet szerintem már holnap kimegyek kicsit és lefotózom...
amúgy egy vonófej van kicsit megvágva és egy kb 50 centis 20X40 harmata cső van ráhegesztve ennek egyik vége úgy van kialakítva hogy a vonószemre rácsúszik oldalt és rögzíted egy csavarral.... a megvágott vonófejnek az aljára van hegesztve két vas ami még akadályozza az elfordulást mikor rácuppantod a kampóra ...na és ezt még oda is lakatolhatod...ehhez a szerkezethez kell odbiggyeszteni a platformot amin állni fog a mocc...de az is csak egy kis keret volt abból viszont motoremelőt csináltam már..
de el tudod képzelni kb..
Óóó, itt ebből sosem lesz gond....itt a műszakin sem kérik a bizonylatot arról hogy ki tette fel a vonóhorgot. Az utánfutóknak nincs külön rendszáma, az autó biztosítása fedez mindent. Ergó, magadnak is csinálhatsz utánfutót, ha akarsz (láttam is jó pár kókány megoldást)

Szóval csak annyi a dolgom hogy felrakok magamnak egy horgot, meg ráhegesztek egy ilyen bigyót.

Egyébként az első kerék kiszedéséről én is gondolkodtam.
viszont hamarabb kell kivenni kereket mert ha feltetted a motort a combi részt már nem nyitod ki és otthon kell hagynod a kereket vagy az elsőrészből kell hátradobnod...