Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
hol is kezdjem?....az öcsém a helyi tv stúdió főnöke,ma véletlen hazajött ebédelni és mondtam neki hogy pusztulnak a halak a Dunában! nem e mennek le csinálni egy filmet ha már ez lenne a dolguk?...elment majd felhívott telefonon hogy egésszen a polgármestertöl van a parancs,,,nem lehet mert csak minisztérium által elfogadott cenzúrázott adás adható le! a faszomba
tömeghisztéria kerekedne belőle és nem innák az emberek megint a vizet és az államtol várnák a megoldást,,ezt még úgy hozzátette!

valahogy erre is számítottam
Esküvő,meg minden. E z igen. Tsókolom magába is
én ma a leanderjeimet lecipeltem a pincébe
de ne félj meg tarom neked becs szóra
örülök , én még nem teljesen , pedig én is kúrálom magam , téliesítettem a kertet, virágaimat , dolgoztam esküvő stb , jó kúra volt
Ammá baj.Én má megcsinálom rá
ajaj
én jól vagyok,már semmi bajom sincs
kikúráltam magam
nem , de itt volt a lakásunkon
te már jól vagy ?
Tsókolom
akkor nem csaptad le Szilvesztert a kezemről

nem voltam a bulin , még lázas voltam
Az enyim be van vezetékelve... de műszaki nemigen van má
Mára roló lehúzva Bevezetékeltem az rm-et műszakira
a szabályok azért vannak hogy megszegjük őket
Merthogy itten szikla csak elvétve... de kezdődik a felázott agyagra hulló falevelek fincsi időszaka
Még nem alszok... bár jó elfáradtam itten a lájtos endurózás közepette... a jappánmotorommal
Tudom, vazze...

A vörösiszapgyár tulajdonosai is fossá keresték magukat... a kárt meg majd mink csóreszok fizetjük az adónkból
nikk alszik
új passat pdhdtzdi biturbóinterkúlerja van meg új háza neki...aztán jappánmotorja
Neked nem cimbid 200-as rajtszámmal szegedi exc 250-es csóka? Csak, mert olyan blokk- és rezovédője volt, amit egyszer belinkeltél valami amcsi oldalról. Első lámpája nem gyári, valami fekete cucc.
meg már tényleg úgy érzem úgy van kitalálva nagyon sok minden hogy nehogy egyről a kettőre jusson a kisember....