Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha messze mész azt kell kitalálni hogy felrakod a motorot és kiveszed az első kerekét....és ahhoz mérten átszerkeszteni a felfogatását

ami még szar hogy ezekről a dolgokról műbizonylat meg ilyesmi papírok szakműhelyi beszerelés szükségeltetnek...mert picsán rúghat a yard... meg az is megvan hogy a vonóhorog terhelése lefelé az kevesebb mint a moci súlya ..szóval simán kibír 3 motort is tudom de a rendőröknek ez kevés...és arról nem is beszélve ha ne adj Isten történik egy baleset..akkor meg beszopódhacc keményen..és gondolom ott kint ezt komolyan veszik mert itt azért egyel lazább a cirkusz
Ja, Zoozee-kám, fotózd már le nekem légyszíves , főleg azt a részét, ami a vonószemen rajta van..
Arra gondoltam hogy veszek egy olyan szart, amit ráakasztanak a vonószemre, arra meg ráhegesztem a keretet, amire rádobom a motort...
nekem van ...a baj az az vele hogy szélesebb a motor mint a kocsi..és nem nézik jó szemmel rendőrök meg figyelni is kell vele mert összeszeded bringásokat útszéléről...mondjuk az enyém kerékpárra volt kitalálva először de majd lefotózom neked ..eccerű amúgy mert fogja a horgot körbe mindenhonnan meg a szárát is ..nincs lecuppanás elforgás rajata és van a vonószem oldalt oda is oda van fogatva a sín részénél és olyan stabil mint a forint..
Srácok, szeretnék a vonóhorgomra egy ilyet szerkeszteni...van valakinek ilyen vagy valami tervrajza róla, esetleg?

Jó találmány, mert nem kell utánfutó és bármilyen vonóhorgos kocsira felrakható, ráadásul nem foglal nagy helyet...
mi a fasz van ? valami mérgezés megint? na erről beszéltem hogy engedik a mocskot bele a vízbe amiből iszunk....
cádádácocaposzacocaposzacocacádádá
Hát ehhez hasonló több éves süllőkkel van tele a Dunapart
nem hittem a szememnek,most jöttem haza a fiammal voltunk sétálni,ez a hal 4-6 kg körüli 25 éves horgászat során talán ha kettőt fogtam ekkorát!.....azt hiszem nem is fogok egy darabig még kisebbet sem!
levegöböl nagyon sok ocsmány ipari méretü környezetkárosito dolgot látni...

lehet ha felszolalna az ember ez ellen fotokkal illusztrálva akkor betiltanák a magán repűlést is ugy mint az erdei motorozást.

az erdő mindenkijé , nem csak a hatalmasoké, ezt már Robin Hood is megmondta...
szerintem azokba vegyi űlepitő tavakba is bedobálak jo pár embert...béléstestel a lábán...
valami házi barátságos dolog valt, kajával ilyesmivel..
te ronis milyen endurocross volt ez kígyóson ? most néztem vidit róla ..hát nem sietett senki....
jajj ne haragudjatok elfelejtettem végére odaírni, hogy szopjon le az összes tudatlan zöld köcsög.....

meg a vadászok is!
és képzeld el mik lehetnek ide-oda beásva (amiről persze nem voltak hírek csak öregek meg ismerősök mesélték vagy a nagyonközelünkbe tudtunk róla véletlen)

ilyen nálunk is a szeméttelep meg orosz lőtér..ide elástak meg bedobáltak pár dolgot jó pénzért és most kezdjük inni a levét lassan ....és sokáig
milliókat kerestek itt emberek ...aztán most a sötétzöldek rajta állva ugatnak nekünk motorosoknak...aztán mikor párat megkérdeztünk mi a véleménye a komolydolgokról....akkor hebegtek habogtak...hogy így meg úgy...azthitte 16 vagyok aztán meg kérdezte a fasz , hogy akkor én hol voltam huszonöt éve éve , hogy ennyire ki vagyok dumásodva ...mondom pont akkor szereltem le katonaságtól és pont itt motoroztunk és itt volt a lába alatt a crosspályánk de ne törődjön vele.....aztán megszólítottam , hogy mostmár tudom ki volt az ovodás 86 ban.... .....na ilyenek hisztiznek..és védik a főnökeiket akik benne voltak anno...
ez például a PÉTFŰRDŐI NITROGÉN MŰVEK vegyi ülepitő tava, akkora mint az egész péti lakotelep, vajon mennyi nehéz fém lehet benne...
mer mindig huzom a GAZ-GAZ-t..
na igen...ezt én sem értem
megjegyezném van ott még vagy 6-8 hasonlo tározo azon a részen,

vesszen a természet, dögöljön meg minden csak a lové számit.

amugy repűlés közben láttam anyi iszonyat durva méretű kűlszini fejtést amik olyanok voltak a levegőböl mint valami oriási sebek, vagy kelések, és akkor a rengeteg tarvágásrol már nem is beszélek ami onnan látszik csak igazán... nagyon durva.

aki ezután azt mondja nekem hogy én a kis szaros bűtykös gumimal kárositom a természetet azt felviszem a levegöbe, persze a sárkány kerekéhez kötve a lábánál fellogatva, és meg mutatom neki a sok szart, ha még akkor is károg lehet beledobom valamelyik vegyi űlepitő toba had fűrödjön...
na ezen sem utaznék a vázon
én mindíg tudtam , hogy egy szerencsés pali vagy...lehet nem is tucc motorozni csak annnyira szerencséd van mindíg hogy nem dőlsz el...