Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja
volt egy 660,kompletten,gyújtással,önindítóvakeihin karbival,gázbondenekkel,az 800ért ment el...de lemaradtam róla pedig az megérte volna.
kíváncsi vagyok mennyiért megy el
jaja,meglátjuk...olyan 500euro hajlandó vagyok adni érte...mert utána kell még egy keihin karbi is
megnéztem ..második szimpatikusabb kicsit...
na királyság
nézd meg a blokkokat
találtam érdekes képeket a neten aztán feldobtam...csináltam egy galériát belőlük.
Jaa,nem is mondtam,veszek komplett blokkot
http://cgi.ebay.de/ws/ebayisap... ezt vagy ezt : http://cgi.ebay.de/ws/ebayisap...
menj a picsába ezmiez? fúúúj. fater lába is így nézett ki amikor összecsavarozták,10éve,azóta is csavarok tartják össze
Na jöjjenek már a többiek, itt szobrozok harci díszben fél órája
"controlling" kibaszott pénzügy,számvitel,adótanu meg a többi fos... inkább menjünk motorozni
Ki van ez találva, egyik oldalon a pótkerékhez van támasztva a raklap, a másikon meg a kerékjáratihoz, meg látod be is van burkolva az oldala. Egyébként nemrég járt úgy egyik srác itt a közelben, hogy úgy volt vele jó az nem kikötve is...ki is szúrta a Ducato oldalát a kormány
tanuljál hogy rendőr lehess!
dájóó motorozós idő van,én meg itthon kuksolok és tanulhatok
pszicho laller
így kell lekötni egy motort?
raklap szétfogja baszni az oldalát
beugrok én is a melóhelyemre és lehet kerülök egyet ,,,
elmarad a hétvégi kocsifestés mert Laller tegnap nekiment vele egy fának,megúszta de a kocsit most már telibe kell festeni!
na ez a szívás vitte volna kasznishoz egy két kisebb javításra....nagyobbak lettek belőle
Ja, egyébként, aki Kecskemét Soltvadkert útvonalon jár néha, az láthat egy GYÖNYÖRŰ kurvát! De szó szerint gyönyörű. Nem tudom miért áll kint, valami olyasmire gondolok, hogy olyan betegsége van, amit csak gecivel lehet gyógyítani. Egyébként elvenném feleségül, csak anyáéknak ne szóljatok, hogy kurva
muszáj volt, hétfőn,kedden zárthelyik és nem tudok még túl sokat meg nagymutert intéznem kell,mert anyámék leléptek ukrajnba valami esküvőre mocsok egy világ...most hívtak,itthon most 185ért tankoljuk a kocsiba a gázt..kint 90ért tankolták
Gyertek szépen a kígyósi motoros találkozóval egybekötött enduro versenyre...talán 3k a nevezés ebéddel együtt Mi nemsokára indulunk, most dobtam be a CR-eket a Ducatoba. 4-kor feküdtem le, régi cimbikkel dumálgattunk kicsit, 7-kor keltem...fitt vagyok, mint a kutyafasza
már ki is józanodtál ?
én erről a pannonhalmáról lemaradok de nem is bánom igazán...bár telóimat odahozzák megműtve ,az fontos lenne mihamarabb a motoromba tudni ...de majd elhozza a főnököm...