ja akkor az fent lehetv a nyomólap alatt..két alátét közt..és akkor a primertengelyen nem kell tűgörgőskosár hanem perselyen csúszik..de ezt látod hogy kell e valami a kuplungkosárba hogy ne billegjen...
úgyszokott lenni..hogy a primertengelyre kell egy alátét utána ráhúzod a tűgörgőskorsarat és úgy ráhúzod a nagykosarat utána bele még egy alátét és rá a kuplungagy..arra kéne a biztosítóalátét és az anya....utána belepakolod a lamellákat és utána bele a kinyomócsapágy a rúddal (itt asszem két rövidebb rúd van) meg a golyókkal... és nyomólap..ebbe rugók csavarok..
a legelején meg a két alátétet ki lehet legózni megnézni mennyire kell felemelje a kosarat nem ér -e bele valahova ha a vékonyat rakod alulra..kopásokat megnézed... milyen síkba futhatott a nagyfogaskerék ..stb..
a váltó rajz kiválló azt már ősszeraktam a tengelyekre de ezt nem tudom hogy csináljam,mert he valami nem kerül a helyére akkor nem fog működnu a kuplung
a sorrend kellene
van egy tűgörgös csapágy és egy vékony alátét meg ek ugyan akkora vastag alátét melyik hova kell? ez a kérdés
nem én szedtem szét és nem tudom a sorrendet
Na mi van lejött ? úgy töltsd ..amikor bemész a kód utáni oldalra akkor a clikk here ... feliratra egérjobb gomb katt és hivatkozás mentése másnévenre nyomjál és elindul......kiírja haogy ewgy óra múlva kész de ne edd meg mert pár perc alatt lecsúszik...22.8 mb..
Nem amit ott az oildalon dob a gép és beléphecc...függőlegesen 4 vagy 5 karaktert ...írd be szünet nélkül és submit gomb...aztán beenged és ott lesz hogy download ...
a legelején meg a két alátétet ki lehet legózni megnézni mennyire kell felemelje a kosarat nem ér -e bele valahova ha a vékonyat rakod alulra..kopásokat megnézed... milyen síkba futhatott a nagyfogaskerék ..stb..
főtengely csapágyakat akartak cserélni ée mindent szétszedtek....azt is amit nem kellett volna
van egy tűgörgös csapágy és egy vékony alátét meg ek ugyan akkora vastag alátét melyik hova kell? ez a kérdés
nem én szedtem szét és nem tudom a sorrendet
nagy segitség lenne
motor?