Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

általában a templom közelében van kocsma is...szerintem inkább ott vannak
de lehet endurózott ...ezen még nem gondolkodtak a papok? na mert ha igen akkor az más színben tüntetné fel az eseményeket....lehet mindenki endurózna aki templomba van most ....
ahol én lakom,a polgármester 28 telket ajánlott fel a vörösiszap károsultjainak...na oké,de szerencsétleneknek hiába van ingyééé egy telkük ha azon kívül semmijük.még hitelt sem kapnak hogy építkezzenek
szeva te félkezű...

én persze megyek fel Bakonybélbe kocsival jo kis vendégmotorozásra, fincsi erdők vannak arra felé, majd mesélek rola milyen volt.
bíztatás nélkül is megy neki
hajrá Bendeguz, csavard anyád fűlit, ne kiméld vágd földhöz...
asszem ma sem megyek sehova,bújok befele az ágyikómba inkább,elvégre vasárnap van,vasárnap még a Jóisten is pihent,akkor nekem is kijár egy kis lusti
málnaszörpös jó reggelt..... ma nem mehetek endurózni ...szomorű vagyok....mintha levágták volna a kezem....na mindegy majd ha meggyógyultam........akkor megyek megfázok megint
amugy láttátok a hirt már géppisztolyos rendőrők járnak kelnek Devecser-ben, sőt azok vigyázzák a beszakadt tározot...

mekkora egy kibaszott tullihegett magyaros baromság ez.? géppisztolyos rendőrők, meg MI--24 -es harci helikopter a légtérben, mitől félnek ezek ,valaki ellopja a még meglévő vörös iszapot vagy mijafaszom..?
most meg ez a kigyúrt birkóbajnok gyakorolja rajtam a fogásokat...mááá kitört a nyakam meg kék-zöld mindenem

kicsit fáradt vagyok...barátnőmnél voltam este,kis buliféle volt vagy mi
csokolomos szép reggelt neked is..
Beléd is
igen akár e is lehet.
hii
Jó reggeltet mindenkibe
Hali!Lehet nem a dugatyuhoz való a gyürü,pl:vertex dugóhoz nem jó a prox gyűrű!mert másképpen van kialakitva az ék alak.....megszorúl a gyűrű a horonyban!
Köszönöm a segítségeket!
Most keltem, megyek, megnézem!
Akkor szétszedem, és megy vissza a régi, ha nem jó a méret..
Bár asszem összemértem őket, de most mégegyszer megteszem..
Lehet nem voltam alapos, mert én úgy gondoltam, hogy ami rávaló, az jó lesz rá ! :-)
Magyarországon ez sem megy!
:-)
Na köszi mindenkinek, majd szummázom, ha kész!
gyere ma pizzazni,kapsz egy jo magyaros pepperonis pizzat aztan az kimarja beloled a bacikat, meg aztan a seggedet is
SMC660-on soha nem volt!
olyan sok pénzem lenne én is számolnám
Itt ilyen nincs. A tv-t a gyerek nézi hang nélkül aluszva a másik szobában Az asszony mögöttem játszik a gépén,én meg számolok
de én nem mehetek el a gép elől...itt gyógyulok a meleg szobába ..a nagy fotelben a tv és a monitor között