de lehet endurózott ...ezen még nem gondolkodtak a papok? na mert ha igen akkor az más színben tüntetné fel az eseményeket....lehet mindenki endurózna aki templomba van most ....
ahol én lakom,a polgármester 28 telket ajánlott fel a vörösiszap károsultjainak...na oké,de szerencsétleneknek hiába van ingyééé egy telkük ha azon kívül semmijük.még hitelt sem kapnak hogy építkezzenek
málnaszörpös jó reggelt..... ma nem mehetek endurózni ...szomorű vagyok....mintha levágták volna a kezem....na mindegy majd ha meggyógyultam........akkor megyek megfázok megint
amugy láttátok a hirt már géppisztolyos rendőrők járnak kelnek Devecser-ben, sőt azok vigyázzák a beszakadt tározot...
mekkora egy kibaszott tullihegett magyaros baromság ez.? géppisztolyos rendőrők, meg MI--24 -es harci helikopter a légtérben, mitől félnek ezek ,valaki ellopja a még meglévő vörös iszapot vagy mijafaszom..?
Hali!Lehet nem a dugatyuhoz való a gyürü,pl:vertex dugóhoz nem jó a prox gyűrű!mert másképpen van kialakitva az ék alak.....megszorúl a gyűrű a horonyban!
Köszönöm a segítségeket!
Most keltem, megyek, megnézem!
Akkor szétszedem, és megy vissza a régi, ha nem jó a méret..
Bár asszem összemértem őket, de most mégegyszer megteszem..
Lehet nem voltam alapos, mert én úgy gondoltam, hogy ami rávaló, az jó lesz rá ! :-)
Magyarországon ez sem megy!
:-)
Na köszi mindenkinek, majd szummázom, ha kész!
általában a templom közelében van kocsma is...szerintem inkább ott vannak