Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd én megmutatom a világnak szintiboy
ok,kösz előre is
da a kz ugyan azzal a blokkal van...az rc már elektronikus powerrel van szerelve,ha jol tudom
hol vagy atillám elájultál?
na ez a kemény mikor Zoli bátyátok ilyennel letolja az orion árkot..
itt az rc rally 125 be is ez van ..
ebbe a gilera rx 125 arizona- ban is ilyen a blokk
nem mito ez hanem gilera kz 125...de tudod milyenek olaszoknál ezt a blokkot láttam már enduróba meg ki tudja kinek adták kölcsön...
de azért keresem hozzá
Zoozee hasonlit a jobb oldala a motornak,vagyis ugyan olyan...
ez MITO,a lényeg hogy a hengerfej 8 csavarral van rögzitve....ha ez ilyen akkor jó lenne,ja és mechanikus a power
van egy ilyenem/ez nem az/ esetleg eladnám ...asszem 90 es évjárat...

atis na ilyen a blokk..mert ha igen megnézem úgyemléxem volt valami pdf- servicém..
atis abba olyan blokk volt mint a kz 125-be ?
Döme, ha olvasod:
Itt (15857 sz. hozzászólástól) nem vagytok éppen agyondícsérve...amúgy egy Pampera 280 amiről szó van...
a f..z kivan ezzel a szarral,nagyon fontos lenne hogy találjak valahol egy rajzot mert szét b..ták és őssze kellene raknom!sürgös lenne
Jó reggelt
tudna valaki adni egy linket adni a gilere rc rally 125 (1987-88)kuplung-váltó rajzárol?
szewasztok ....a helyzet az hogy egyre szarabbul vagyok....
Jó reGGelt!
jomorgent.
kűldjed.
Kikinek megy még a szutyok?Vagy má szétbontotta Eltünt a srác Szutyija újjácsinálva,vót vele akcijóóó
Aszongyák jobban megy Kűdök
a matricátol jobban megy? mert akkor kűldjél egy párszáz db-ot.
Európa szemét lerakója lettünk
Hejj, sezlony rugó még mindíg nincs,csak olyan mit ami neked van Neked adott a Levi nagy matricát,vagy kűggyek?
elmondom én neked mi a menete ennek,

mellette ugyan ekkorák vannak amik már ugymond be vannak temetve, jol megtöltik, utána leszivják a vizet rola, kicsit beszárad és a tetejét telehordják befedik földel...

ennyi a környezetvédelemröl.

ott mellette is meg a környéken egy csomo ilyen régi használaton kivűli tessék-lássék befedett tározo van, örök mementonak.
amugy szerény véleményem szerint a légtérzár is azért van mert ha látná a nép valojában mekkora a pusztitás a levegőböl akkor valoszinű még kevesebben akarnának ott élni a továbbiakban,

amit meg is értenék. soha nem lesz ott normális élet.