Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végülis a superlotyokon nem 13-50 a láckerék áttétel...
általában 14-15 elöl vagy még nagyobb ha elfér hátul pedig 38-45 között,igy mindegyik verseny enduró képes kb 170-190 km/h-ra...csak olyan gumma is kell amivel lehet száguldozni!
Ha a többiek után szeretnél menni iesmi...akkor exc-t felejtsd el üórás stb...nem túrázásra való....LC4-t nézd csak ez jótánács vagy amit BUGIC is ajánlott
Ennél még csinosabb időt jósolnak Ejj le kéne néznem nekem is nánára
Jóreggelt!
Én kipróbáltam a sima Lc4-et meg a Lc4 sxc-t hát volt különbség bőven a kettő közt!Az sxc könyebb meg erősebb is!Nem üzemórás és még alkatrész ellátás is jó az ország minden részén!Szóval SXC vagy SMC Vagy vedd meg az 525EXC-m
jo reggelt dejol esik, ha ez igy marad a héten akkor fincsi lesz a Nánai verseny...
szia Zsolti?
Yama megvan meg?

csavot szetcsaptad, aki neked ment?
vagyogatok, gyurok a motoromra, jovo heten szethajtom!
Szerintem elöbb el kell dönteni hogy mire akarod használni,közúton majdnem mind 1 hogy 120 vagy 140 kg de terepen nem!viszont a leg jobb öszvér a drz-e,de lehet wr,exc vagy ec,igazábol mind 50-55 le és ezek azért terepen is nagyon jó motorok!
Az nem érdekes ha kicsit nehéz a motor nem pattog annyira.
Szerintem nem nehéz az LC4.Nem hinném hogy aki nem versenyezni akar velük annak számít 10-20-30 kiló különbség.
Akkor a versenyendúrókat én már el is felejteném... Valahogy nekem még mindig az jön le, hogy inkább "szuperlotyó" mint terep... Márpedig ahhoz inkább való az lc4-es. Nehéz? Nézz SXC-t, erős, könnyű és nem üzemórás azt hiszem.
Bár én még a vizes xr650-eseken is elgondolkodnák...
Jé egy Ir úr ír.
Szeva.

Hogyvagy?
Kezit csokolom mindenkinek
Nemértem minek ilyen motorokra turbo, bár azért kipróbálnám
ezt már azért nem
http://youtu.be/gpQP4v_Z0nQ
Akkormár belekell kuplungolni
RXV-t ne mert rengetegnek önindító baja van.
vagy Gas Gast vagy DR-Z t szerintem
(GG mert ittvan az iportőr, DR-Z t mert tartós és elnyűhetetlen)
Ott már éppen nem.
Ja ha az a lényeg hogy hanyasban jön kerékre akkor berget vegyél.
60 Nm nem hiszem hogy nagyon lomha.170kg
8-BA
Arra is gondoltam. Nem túl nehéz, lomha? Hanyasban jön kerékre?
XTX660
Szép,jó,erős és tartós.
Olyat úgy se találsz ami mindent tud.
JÓ reggelt amúgy