Nem tudom, mennyiert menne el, de inkabb nem is izgatom magam, mi egyutt fogunk megoregedni a motorommal!
Moat neztem utana, jovo honapban kivaltom a verszenyzoi licenszet (megyei 70 euroba kerul) es elmotorozgatok a tomeg utan.
Itt jobban megeri kivaltani a licenszet, mert a versenyzoi nevezesi dij 30 euro...de ha edzeni akarnal, az 20 euro...tehat akkor 10 euroval tobbert mar kergetozok is egy kicsit
Jóreggeltet!
Akkor én is mondok cifrát Még 3éve mikor még azért el lehetett adogatni a motorokat is meghírdettem az EXC250-et 350-es hengerrel 950ezerért!Erre felhív egy csávó hogy nem kell neki a 350-es henger azt vegyem le róla és szereljem vissza a 250-es hengert úgy ad érte 550ezret Na ez a meleg
Ilyen érdeklődőből egyre több van és sajnos egyre többen kényszerülnek szarér hugyér eladni a jó gépet mert nem tudják fizetni a törlesztőt vagy egyszerűen nincs pénzük....
Sajnos ez van! Magyarország! Ha ingyen hirdetnéd akkor meg azt mondanák: Ezzel valami nem stimmel, ha a motor mellé leteszel egy kis kp-t akkor talán elviszik!
Amúgy az hogy te rendberaktad, rendszeresen cserélted a cserélendő dolgokat az nincs ráírva, gondolom garanciát meg amúgy sem vállalsz rá...
Nagyon nincs pénzük az embereknek! Akinek van annak sok van, az vesz magának újat, akinek meg nincs annak meg nagyon nincs, persze hogy a legkevesebbért akarja elhozni! Pont az a réteg tűnt el mo-ról aki a legtöbbet ér! A középosztály, na azok pont ilyen motorokat keresnének... és nem nagyon tökölnének... Szvsz.
itt a multkor volt durvább is ,haver 690-ért árult alig használt crf 250-ért ajánlottak 400 kp-t... na az már durva, én lehet pofán vágtám volna a csávot, utána megmutatom neki merre talál ki....
Nekem nem minden...de mondjuk egy 690-ért hirdetett motorra, úgy hogy igazából semmi belekötnivalót nem találsz rajta, teljesen komoly arccal tenni egy 550-es ajánlatot - hát, enyhén szólva is pofátlanság szerintem...
Nemtudom hogy olcsón vagy drágán azt te tudhatod!Azt írtad még anno hogy jó áron vetted ennyit tudok.hangsúlyozom nem lelakott szutykot vettünk.Van mit cserélni rajta de ezek kopó alkatrészek ami nem nagy összeg.Az meg hogy széria az miért lenne probléma?Én inkább megveszem a széria gépet mint hogy össze legyen kókányolva mindenféle sufnituningal.Na de hagyjuk!Kívánom hogy minél előbb megvegyék a motorod!
Most akkor én olcsón vettem a motoromat vagy drágán?!?
Nem is azt kell nézni hogy mennyit költöttem rá - elég ha azt nézik hogy milyen állapotban van meg milyen cuccok vannak rajta...de ők annyiért (se) akarnák elvinni mint a csontszéria lelakott szutykot
Magam ellen én nem beszélek hiszen nem én akarom megvenni a motorod sőt eladni se akarok!Én csak arra hívom fel a figyelmed hogy lehet viszonylag jó áron jó motort venni főleg most amikor sok ember meg van szorúlva!Azt hogy mennyiért vetted a motort arra írtam hogy neked is kellett költeni rá jócskán mégse szólt be neked senki hogy igen olcsó volt de most költhetsz rá egy csomót!Elvégre te nyavajogtál hogy mennyi minden szar volt rajta.Most hogy már mindent megcsináltál rajta meg el akarod adni de azt nem nézik legtöbben hogy te mennyit költöttél rá
Nem tudom, mennyiert menne el, de inkabb nem is izgatom magam, mi egyutt fogunk megoregedni a motorommal!
Moat neztem utana, jovo honapban kivaltom a verszenyzoi licenszet (megyei 70 euroba kerul) es elmotorozgatok a tomeg utan.
Itt jobban megeri kivaltani a licenszet, mert a versenyzoi nevezesi dij 30 euro...de ha edzeni akarnal, az 20 euro...tehat akkor 10 euroval tobbert mar kergetozok is egy kicsit
Mi a stajsz otthon? Volt valaki Erzbergen?
Akkor én is mondok cifrát
Ilyen érdeklődőből egyre több van és sajnos egyre többen kényszerülnek szarér hugyér eladni a jó gépet mert nem tudják fizetni a törlesztőt vagy egyszerűen nincs pénzük....
Amúgy az hogy te rendberaktad, rendszeresen cserélted a cserélendő dolgokat az nincs ráírva, gondolom garanciát meg amúgy sem vállalsz rá...
Nagyon nincs pénzük az embereknek! Akinek van annak sok van, az vesz magának újat, akinek meg nincs annak meg nagyon nincs, persze hogy a legkevesebbért akarja elhozni! Pont az a réteg tűnt el mo-ról aki a legtöbbet ér! A középosztály, na azok pont ilyen motorokat keresnének... és nem nagyon tökölnének... Szvsz.
amugy nem kapnál a tiédért sem 900-at...
pedig ez van...mondanam hogy azert mert felhigult zsidoval es cigannyal a magyar, ezert (jelzem hogy nem vagyok rasszista
Regebben max csak a lokupecek alkudoztak.
Egyebkent meg nem az a hulye, aki proba;kozik, hanem aki benyalja.
Itt is ez van...haver vett egy opelt, amit 800 euroerty hirdetek, 500-ert...benyogte h 500, koma meg mar adta is.
En a gasgas-t mar nem adom el, max ha itt megveszi jo penzert....de inkabb elhasznalom , amig szet nem esik.
majd 2 milliomba van mar, jo ha kapnek erte 900-at...talan
Természtesen nem is fogom eladni olcsón...igaz, most őszig használni se fogom tudni...de legalább megmarad egy csomó pénzem
nem kötelező eladni olcson...
annyit aludtam kb 10 éves lettem.. akkor most elmegyek a suliba és beűlök egy padba...
Nem is azt kell nézni hogy mennyit költöttem rá - elég ha azt nézik hogy milyen állapotban van meg milyen cuccok vannak rajta...de ők annyiért (se) akarnák elvinni mint a csontszéria lelakott szutykot