Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szakad az eső mint állat...
Ja, az RXV-t is néztem. Állat lehet az is... Tulajdonképpen mindent néztem... :) hát majd lesz valahogy. lehet, hogy "csak" 450-es lesz. vagy DRZ, bár annak kisebb az esélye. lényeg, hogy szép, jó, könnyű, erős supermotyó legyen. Ja és tartós :) asszem ennyi... nincsenek nagy elvárásaim...
Az 525-t ajánlanám ezek közül,a Bergnél akadozik az alkatrész ellátás!
Pityuli nézd meg esetleg még az Aprilia RXV 550-et!Superlotyoban nagyon jó,v2,nyomatékos bár terepre szerintem nem az igazi!72 paci!
Szewa! leráznak ha mindenhol 180 fölött tudnak menni!Kanyarokon pedig te rázod le őket! A DRZ - e 50 paci!
Jó reggelt!
Itt is esett kicsi. Talán még mindig szemerkél.
Én csak 4T-ban gondolkodom. Inkább aszfaltra. Asszem nagyobb ccm kéne. A Berg 650-en és az EXC 525-ön vacillálok. Csábító a DRZ, univerzális, megbízható, csak állítólag gyengécske. Igazából még nem próbáltam. Egy E-s supermoto lehet nem lenne rossz választás. Csak attól félek, hogy a többiek a 600-as nakedekkel leráznak.
úúú,párna nélkül aludtam úúúúfffáj a hátam,majd meghalok
itt még nem esik,remélem ez igy is marad. amugymeg SZIJA[O02
Jó reggelt
szakad az eső,kocsival kell mennem dóóódozni ma
pityuli,HA CSAK TEREPEZNI AKARSZ AKKOR VEGYÉL EGY GG EC 300-at,abba bisztosan nem fogsz csalodni,erős és megbizható,nekem 5 évig volt,most ig GG-m van csak 250-es,ez is jó csak nekem hiányzik a 300-as nyomatéka!
Akkor vegyél drz- e változatot superlotyo és enduro kerekekkel!
Pityuli,a 450-es GG jó motor bár kicsiz összezsufolták es sajnos a vezetékek szoktak elkopni a rázkodástól,javaslom ha van lovéd vedd meg az 515 változatot és tanuljál meg ismét motorozni egy igazi vadállaton amely csak a KTM530- hoz hasonlitható!
a Lenesé 2006-os volt!
a 640-est nem lehet összehasonlitani a 450 vígy 525-el!más világ!
Enduró ugye?
hát most lehet, hogy lesz egy változás nem akarom elkiabálni
mi van motor iesmi van nincs lesz?
azt nem tudom, nekem nincs közöm az ő éretté válásához!
de azt hiszem ő holnap
MI az megértél úgy látom Kiscsuka is éretté vált?
mitörtént?
örülök , hogy neked , jól telt a napod , én nem mondhat
mosmá mindegy...csókoltatlak téged is...Te ember? te...állat