Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ha meglesz az enduro, megyünk egy kört. 1-2 napos motorozás alatt sok szép helyet lehet látni... Nekem annyiból jó, hogy közel vagyok a határhoz. 150-160 km a királyhágó, ott van ám terep...
Van bőven
mindenképpen érdemes!
Ha mész velük, keresd meg valahol a fél lámpamaszkomat!
Kaptam 1 túráról 1 egész DVD-t.....ne is mond voltak szép helyek Egyszer jó lenne elmenni
..de mégsem én vagyok a nagy endúrós: itt vannak Zoozeeék, attisék, stb...
..de szép idők is voltak azok!
Megjártam 250 2T-vel és 450 4T-vel is...hát, volt különbség!
Sőt, a túrák esetében egyedülállóan, Török Janival VISSZA is jöttünk, nem csak lementünk'
Igaz hogy visszafelé aszfalton, de ez csak még jobban izgalmassá tette...rovidgatyában, kb 8 fokban az esőben...kissé csúszott az aszfalt a kanyarokban...közben meg húztak el melletünk a kocsi centikkel.

Odafelé meg ott nagyon jó volt, sok szép hegyet, árkot, völgyet megmásztunk...
KTM-be be tudsz nézni...te vágod a motorokat talán egy picit
Pityuli, ha Gasgas-t veszel, keresd meg a Mikiéket...minden évben mennek Erdélybe...ha nem ijedsz meg egy nagyobb hegytől, biztos elvisznek...de ők lábon mennek el odáig.

www.gasgas.hu
Vannak a fórumon páran akik mentek Erdélybe.pl: KelemenAndris, Döme,Laci300
hael nem visz a víz
Neeem kell,menek ki lesem a vizet,szomszéd mami vízalatt van Egyszercsak majd leszek
adjak ötletet?
ÍÍÍÍÍÍgen Szevaaaaaaaaaaaa
Vagyok,nem vagyok,assetudom micsiájjak
felébredtél?
Jaja. És naon vonz az erdélyi endurozás. voltunk párszor aszfalton, eccer kicsit le is merészkedtünk a murvára, durva, milyen tájak, helyek vannak. jókat lehetne motorozni ott is... Szoktatok esetleg tereptúrázgatni?
Ahogy mondod kb ilyen felosztás mellett érdemes versenyendurót venni....Nyáron tudsz sm-ni , őszt,tél,tavasz meg enduró...
nem lehetetlen, ismeőrék csinálták már
Ó, az csak pici ideig volt ott....
Úgy zengtek róla ódákat hogy majd jól hanyattver, de nem sikerült neki...
Hajrá...
Vegyél Duke-ot...Andris majd mindjárt beszámol róla
nehezebb...
A 640 LC4 lomhább mint a 450 vagy 525?
Asszem, inkább a supermotozáson lenne a hangsúly.