Na ha meglesz az enduro, megyünk egy kört. 1-2 napos motorozás alatt sok szép helyet lehet látni... Nekem annyiból jó, hogy közel vagyok a határhoz. 150-160 km a királyhágó, ott van ám terep...
..de szép idők is voltak azok!
Megjártam 250 2T-vel és 450 4T-vel is...hát, volt különbség!
Sőt, a túrák esetében egyedülállóan, Török Janival VISSZA is jöttünk, nem csak lementünk'
Igaz hogy visszafelé aszfalton, de ez csak még jobban izgalmassá tette...rovidgatyában, kb 8 fokban az esőben...kissé csúszott az aszfalt a kanyarokban...közben meg húztak el melletünk a kocsi centikkel.
Odafelé meg ott nagyon jó volt, sok szép hegyet, árkot, völgyet megmásztunk...
Pityuli, ha Gasgas-t veszel, keresd meg a Mikiéket...minden évben mennek Erdélybe...ha nem ijedsz meg egy nagyobb hegytől, biztos elvisznek...de ők lábon mennek el odáig.
Jaja. És naon vonz az erdélyi endurozás. voltunk párszor aszfalton, eccer kicsit le is merészkedtünk a murvára, durva, milyen tájak, helyek vannak. jókat lehetne motorozni ott is... Szoktatok esetleg tereptúrázgatni?
Ha mész velük, keresd meg valahol a fél lámpamaszkomat!
Megjártam 250 2T-vel és 450 4T-vel is...hát, volt különbség!
Sőt, a túrák esetében egyedülállóan, Török Janival VISSZA is jöttünk, nem csak lementünk'
Igaz hogy visszafelé aszfalton, de ez csak még jobban izgalmassá tette...rovidgatyában, kb 8 fokban az esőben...kissé csúszott az aszfalt a kanyarokban...közben meg húztak el melletünk a kocsi centikkel.
Odafelé meg ott nagyon jó volt, sok szép hegyet, árkot, völgyet megmásztunk...
www.gasgas.hu
Úgy zengtek róla ódákat hogy majd jól hanyattver, de nem sikerült neki...