Andris ebben sajnos pont nem értűnk egyet, szerintem a gg. leggyengébb pontja pont a lágy első teloi... persze másik rugi, és egy átszelepelás segitene rajta, meg egy Havasi matrica csak elötte meg kéne nyerni a lottot...
EXC-hez (4t)nem naon kell hozzányúlni 1-2 évente....max kopócuccok(persze ha nem zsákbamacska)Minden más motornak ami versenyenduro sztem ugyanúgy alakul a szervízintervallum
Ez a Gasgas még elfogadhatónak tűnik, kihegyezett is és ha eccer megcsinálom normálisan, akkor valszeg nem kell majd állandóan sz.pnom vele. és lehet aránylag occsón kapni.
Gondoltam a KTM-re de arról is olvastam hideget, meleget, egy új, vagy 1-2 éves modell biztos megbízható lenne, ha gondoznám, de nincs rá pénzem. A régebbiek meg zsákbamacskák. az olajcsere még haggyán, az belefér, de az hogy 1-2 évente henger dugattyú, csapágyak, szelepek, stb. stb... Szeretek a motorral bíbelődni, gondozni, de nem akarom többet szerelni, mint menni vele...
Hat azert a GG marzo elso teloit semmire sem cserelnem...Ohlins is jo teszi a dolgat, de a fekekkel sem volt meg gond.
Persze nem vagyok egy Nemeth Kornel, de az en kis igenyeimnek teljesen jo.
Szerintem egy (meltatlanul nem ismert) marka van meg, ami jobban van osszerakva: TM
Megegyszer megismetlem: szeretem a KTM-et (volt, tobb is, az SX-emet a mai napig visszasirom), meg az uj RMX is biztos fasza, de a GG hozzam nott...en mar csak ilyen csokonyos vagyok
az ujj hello-kitty-monster matricával,
Hat azert a GG marzo elso teloit semmire sem cserelnem...Ohlins is jo teszi a dolgat, de a fekekkel sem volt meg gond.
Persze nem vagyok egy Nemeth Kornel, de az en kis igenyeimnek teljesen jo.
Szerintem egy (meltatlanul nem ismert) marka van meg, ami jobban van osszerakva: TM
Megegyszer megismetlem: szeretem a KTM-et (volt, tobb is, az SX-emet a mai napig visszasirom), meg az uj RMX is biztos fasza, de a GG hozzam nott...en mar csak ilyen csokonyos vagyok