Ez is benne van de ennyi zséért már csak dobnak vmi normálisat....mást nem lehet tenni el kell menni megnézni mieneket adnak/KTM GG HONDA YAMAHA SUZUKI HUSABERG KAWASAKI /, akkor már lehet véleményt formálni És ha nem felel meg akkor nem kell megvenni,ha meg tuti űűber állat jó akkor el kell hozni
minimum 450-ben gondolkozom. A hornetet elpasszolnám olyan 700-750 ért és annyi. Inkább supermotoznék, félek, hogy hamar kevés lenne egy kisebb teljesítményű. A hornet 98 LE körüli, szeretnék min. 50 LE-t. Biztosan máshogy adják la a teljesítményt az endurok, agresszívebbek, nyomatékosabbak, rövidebb az áttételük, de akkor is kell az erő. szeretek állatkodni. Ezekkel meg lehet...
Hobbi szinten használom tényleg a motort sztem oasmi szinten amilyenen te is szeretnéd. 2 éve van meg/150-160üóra/ és csak kopó cuccokat cseréltem rajta. Volt blokkfelújítás rajta 2007 év végén azóta semmi extra és az előtt sem. Én is féltem hogy KTM stb stb..sokan le akartak beszélni róla de erre csak azt tudtam mondani és ezt javaslom neked is,hogy ki kell próbálni. Nem vok tele suliba járok. Nyomos ok mégis az volt 2éve,hogy baráti körben több db is van 2t-4t amelyek közül 1 szart be, /főtengelycsapágy/ ők meg vannak velük elégedve gondoltam nekem is megfelelne és beruháztam egyre. Nagyon nem bántam meg azóta is kiszolgál maximálisan.
egyik lapos ,másik lyukas...