Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért amit említettél a múltkor hogy cserélni kell rajta, az nem két forint
Meg mondjuk az enyémen nem fognak megrepedni a gagyi DID felnik és öntött kerékagyak...stb, stb...de persze hasonlítsuk össze a fullgyári lelakott szutykot az én faszán összerakott motorommal
sógor szarér hugyér vette a 2005-ös 300exc-t mégsincs komoly baj vele Nincs pénz motorra ezért adják olcsón!
Nem az enyém a drága hanem mások adják szarér-hugyér az övéket...más kérdés hogy mondjuk én nem is mernék megvenni ilyen áron motort - vajon miért akar _ennyire_ szabadulni tőle?
Mondtam dani hogy drágán adod az EXC-t Én is meghírdettem az enyém jódrágán azt ha valakinek kell annyiért elviheti
Ez 09-es, nem 07-es...mondjuk így pláne kurvaolcsó...az ilyenek miatt nem lehet normális áron eladni semmit
Ja és szevasz Bugic
Nem ez a szám volt, bár attól még lehetett Ő. De sajna nekem kéne a rendszám. Nem tudja valaki, hogy CR-be belemegy-e Mito kerék, meg, hogy miket kéne pluszba csináltatni/venni hozzá, hogy passzoljon is?
Szasz sutyi!
Szerintem ez az a motor!Engem is hívott hogy cserélné az 525-re
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Szegényke...na majd megyek és jól megszöktetem
Ezek a fránya szülők...nem engednek neki semmi
Tegnap hívtak egy EXC 250 csere ügyben, 07-es gép, de nincs rendszám és 200-at kéne még rá dobni...bár most rendeltem láncszettet és előre nagyobb fogaskereket kértem egyel, remélem számít majd valamit.

De miért kell ahhoz megvárnia a 18-at?
Megvan, alig várja, hogy betöltse a 18-at és lelépjen veled
Jé, egy Sutyi

Hugi hogy van?
Én 8-kor indultam neki tegnap, de még akkor is bazi meleg volt
26 éves az nekem pont optimális volna

Asszem
Ezt a szisztémát ajánlom minden terepmotorosnak. A nyári melegben 7-kor ott vagyunk a nyom elején, a városon kívül. 11-ig, délig még pont ki lehet motorozni egy tank benyát és jól elfárad az ember, olyan rekkenő meleg meg úgyis délután van
Szasztok amúgy. Tiplizek tovább, csak hazajöttem fürdeni. Már 7-kor mentünk, összesen hárman... legalább nem kellett senkire várni. Volt meleg rendesen, de így kibírtuk. Fain volt
Akár jó is lehet

Itt van pölö a fiam 26 éves angoltanárnője
Egészséges életmód Ilyen melegben nem ülök motorra, meg porba motorozni Meek inkább simot bütykölök öcsémmel
normális vagy..? futkosol az erdőben mikor motorozni is lehet..?