Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azon gondolkozom hogy rádobok egy karbit az enyémre...
Most olvasom... Hát erre tényleg nem a legjobb az exc. Azt csak akkor ha ilyen a sorrend: Terep 70-80% aszfalt 20-30%. Ha fordítva akkor lc4, sxc... Vagy valami xt...
Ez igaz. Ha megbecsüli az ember, akkor meghálálja, ha nem akko beszarik mind. Ennyi. Igen, KTM-ből egyébként több is van...
Hát kinek a papp, kinek a palan...nekem bejött, nagyon szeretem...
De tény hogy át lehet szelepeltetni, vagy sűrűbb olajat belepakolni...vagy....le kell fogyni..
Köszönöm!

Július 6.-a a nagy nap, akkor hozzák a motoromat ki!
Lenesnek is volt 450-e csak nem tudom mikor évjárat...van fent tesztje!
Hmmm... ha megcsinálom? de hát akkor egy ktm-et is megcsinálhatsz... Ennek így nem sok értelme... (ráadásul ki garantálja a gas-nál hogy az teljesen hibátlan?) Gas-ról én is tudok hideget: egyik ismerősnek az injektor sza*raxik 60-70 km-t is el tud menni 1 tankkal... No nyúlj hozzá egy ilyenhez! A ktm legalább karbis...
+ érdeklődj után a melyik az elterjedtebb?!? tehát ha valami gány van melyikhez tudsz alkatrészt, akár használtat is...
Bocs, nem lebeszélni akarlak, csak hangosan gondolkodom...
Te túrázgatnál is vele Mert akkor felejtsd el a exc-t iesmiket LC4 akkor
Engem senki ez a lépés kimaradt.....vicces volt uncsimnak a kicsik himlősek voltak vagyis csa Benő, én meg ott vtam azt elkpatam ekkor derült ki nem vtam még himlős Reggel meg egyszer csak felkeltem nézem hoppá pattanás kuva jó pont az arcomon, mondom fasza nyomnám erre nézem bazeee ez nem az a hátamon is van egyből 8ra iskoladoki erre ő ez nem himlő miből gondolom én végül az volt . Jöttemhaza még akkor délelőtt a vonaton ien SOS tempóban a kis csóka vagy 4 éves játszik előttam, gondoltam megamban bocsi csávó de vlaszínű himlős leszel mert elkapod tőlem
évente van 2-3 1000-1500 km-es túránk. a többi ilyen egynapos/félnapos/délutáni csapatás
A 640 LC4 lomhább mint a 450 vagy 525?
és ki kent így be?
De tuti sm/enduróval túrázgatni nem fogsz hacsak nem vagy kurva kemény
Én is voltam himlős, 1 évekb
ááá,elég volt bekenni őket azzal a büdös löttyel és még hátul nincs is bekenve de szerencsére jól viseli,nem vakarja,nem nyafog
a múlthéten megnéztem egy 650-es husaberg supermotot. aaz totál brutál volt... beleszerettem... na júliusban kivixolom a motort és meghirdetem. lesz még egy erdélyi túra aztán kipróbálom a supermoto feelinget... kicsit már unom a hornetet. egykerekezgetni akarok meg ugrálni, néha terepezni
fel kéne hozzád mennem látogatoba Alien surprise-al ő még ugysem volt bárány himlős...
bocs de megláttam és annyira röhögtem mint állat, amugy gyogyuljon meg minél hamarabb,

legközelebb a pöttyök helyett rajzolj rá virágokat, pöttyös labdát, smájlikat, csokor nyakkendőt...
félig kész a remekmű milyen bágyadt a kis drága,lázas szegényem
az enyém viszont nem elado... majd talán összel,
jo drágán...

jajj bocs a baba lelked, elfelejtettem..

ez persze csak vicc volt , Daninak egy hibátlan motorja van ,mélyen ár alatt...
Na ja bocsi
Ha 450 akkor már 525,550,650 Ezekkel lehet ökörködni . Sztem 450 meg 525 között az erő a különbség, kezelhető marad hiába erősebb az 525 én azt vennék Az meg,hogy hogy adja le majd meglátod, de tolnak szépen 600as hornettel nem mentem még haverok mentek enyémmel azt mondták határozottan megy ez is már És sm-el tuti necces lent tartani az elejüket.......de ez természetes
250-es is...