sztem meglesz, érdekük h meglegyen mert maradok ott 2évet és ez nekik megéri úgyhogy át fognak rúgdosni melesleg 20% megvan már midneből szóval minek OK na de megyek aludni mert holnap korn kelek ez miatt
Nem vagyok elszállva, csak tudom hogy az úgymond rendben lévő motorokkal mennyi szarság szokott még lenni...
Az hogy mennyiért vettem az egyrészt nem tudom hogy jön ide, másrészt meg azt nem lehet a mostanihoz mérni, hiszen akkoriban még szó sem volt "gazdasági válságról" meg 350+ forintos benzinről...2002-es 200-ast nem akart 700-nál olcsóbban odaadni az ember...szóval szerintem teljesen árában vettem (főleg hogy nem is volt másik eladó rendszámos 250-es - ahogy egyébként most sincs)...
Amúgy meg ezzel pont magad ellen beszélsz: miért adnám oda szarért-hugyért ha amúgy is "drágán" vettem, meg még egy "csomót" ráköltöttem?!?
én viszonylag jóárban vettea gg t de hazsnált motort venni kb mint a zsákba macska előző tulaj/ok miatt szarni ment rajta elég sok minden a vételárnál többet költöttünk már a motorra de araa hazsnálom amire való és kopik/törik sok pénz de lehetne akár több is mellesleg holnap érettségizek és nem tanultam rá egy büdös szót se
Bocsika de azért el ne szállj a motorodtól!Úgytudom egy romhalmaz volt mikor vetted és nem kevés pénzért úgyhogy ne okoskodjunk itt egymásnak!Plusz mennyit költöttél rá...Amúgy Excell fenik vannak a vason A csapágyak cakk pakk 30ezer Ft.
deduuuurva..
a tököm tele a mai délutánnal
Az hogy mennyiért vettem az egyrészt nem tudom hogy jön ide, másrészt meg azt nem lehet a mostanihoz mérni, hiszen akkoriban még szó sem volt "gazdasági válságról" meg 350+ forintos benzinről...2002-es 200-ast nem akart 700-nál olcsóbban odaadni az ember...szóval szerintem teljesen árában vettem (főleg hogy nem is volt másik eladó rendszámos 250-es - ahogy egyébként most sincs)...
Amúgy meg ezzel pont magad ellen beszélsz: miért adnám oda szarért-hugyért ha amúgy is "drágán" vettem, meg még egy "csomót" ráköltöttem?!?
mivel én lusta vagyok mint a dőg, ezért nálam ez a hajnalban kelés dolog nem műkszik...
ezért a délután 5-töl valo motorozást preferálom este 8, fél kilencig, ma is az volt jo is volt.