Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar idő meg tanulás szürke hétköznap
nah ez szar ügy......
mizujs Győrben?
egy "kedves ismerős" akinek örülök ha megtalál de nem most pont elaludtam mikor engem akart msn-re
Nah ki zavarta meg a délutáni pihit?
ma sem hagy engem senki aludni
persze...ébredj csak fel mert belelóg a kezed a bilibe
na itt is szakadt 2 órácskát de már süt a nap,pont jó lessz as talaj hétvégére!
azt én is bírnám...lenne egy külön üzletbe és melóba járós EC300 - am
most pedig megyek átszerelem a hátulját michelin s-12 -re mert azt mondják az okosok jön az esős évszak...
nem az a legjobb, hanem az ha mindnki nekem adja a pénzét, én meg majd jol elköltöm amire akarom...
a leg jobb viszont ha van az embernek pénze és évente tud venni egy új vasat,az a beg bisztonságosabb!
vagy sok....terepen
Ja, van 1000 fajta. Előbb utóbb úgyis költeni kell rá. ennyi. A WR-ről ís hallottam csörgést-zörgést, beállást bőven... Lehet, kezdek egy DRZ-vel oszt kész. Egy E-s változat kicsit megpiszkálva (kipu, fúvóka, légszűrő) már biztos kellemes vas lehet... Terepen meg főleg bőven elég lenne nekem sztem.
a nagyok 500 ccm fölött birják
egy bisztos,én öszvérnek(vegyeshasználatra)DRZ ÉS A WR közt választanék,persze sokkal többet mennék terepen mind aszfaléton.
Persze, olyanból ami nem fogja bírni azt a fajta használatot, van dögivel
sokat számit hogy milyen gyakran cserél olajat...
a lényeg hogy van miböl választani
Az EXC-é biztosan nem...ösmerős pont így járt, tolta neki SM-szettel mint a zállat (meg mondjuk terepen se kímélte túlzottan), aztán jól szét is esett neki a blokk (mondjuk mázlija volt mert nem törte szét, csak kopogott mint valami elbaszott kísértet)...persze a gyári csereperiódust így is jócskán túlteljesítette, de azért egy utcai motorhoz képest nagyon gyorsan elpusztult...
stb.stb.stb.stb.
és a supermoto bajnok aprilia...
Sorolom:DRZ400-E,EXC450,EXC 525,EXC 530,WR 450,XT 660,GAS-GAS 450,GAS-GAS 515,LC4 640,LC4 690,HUSQVARNA 510,610,HUSABERG....
xtx
Meg egy olyan blokk ami ezt tartósan bírja...