Hú gyerekek, rengeteg képet kapok, ami jó, mert látszik hogy talán nem lesz hiábavaló, -csak nincs elég időm, úgyhogy valaki segíthetne szerkeszteni a blogot! sok tudás nem kell hozzá...
hát....hirtelen anyni jutott eszembe hogy: Leszarom!
aztán meg lehet hogy át kéne költöztetni a blogot egy külföldi tárhelyre....VAGY átmásolom egy pendrájva és eldugom az erdőben!
oké ,csak legyen meg az anyag máshol is, mert akivel mi kezdűnk az nem egy senkiházi kiszeltünde vagy egy cigo csoport,,
ezek sok sok milkát kerestek adott terűletek tarrvágásával abbol vettek ujj L200-at abbol van a legnagyobb házuk a faluban, abbol a vadászatbol van több millios puskájuk,,
kétsze se mondom ha jönnek gps kordináták is egy adott tarvágás képeihez abbol nekik akár még bajuk is lehet,,,,
nagy bajuk,,,
elég beűtni a kordinátákat a neten egy gps keresőbe, és már ott is a konkrét helyszin,,
Egy méter beton nem volt. Csak földút. Egyébként a buckatúra 10km volt és 8km/h mentünk, 3 pihenő volt(melegedett, de nem forrt fel). Utána pedig megkapta ami jár neki...végig nyél, de ez kell a kis 2t-nek, ha haladni akarok a homokban.
Francba, azt hittem van valami tuti beszerzési forrásod...lassan nekem is kéne venni egy új szemcsit, a mostaniak kezdenek teljesen szétesni...
aztán meg lehet hogy át kéne költöztetni a blogot egy külföldi tárhelyre....VAGY átmásolom egy pendrájva és eldugom az erdőben!
ezek sok sok milkát kerestek adott terűletek tarrvágásával abbol vettek ujj L200-at abbol van a legnagyobb házuk a faluban, abbol a vadászatbol van több millios puskájuk,,
kétsze se mondom ha jönnek gps kordináták is egy adott tarvágás képeihez abbol nekik akár még bajuk is lehet,,,,
nagy bajuk,,,
elég beűtni a kordinátákat a neten egy gps keresőbe, és már ott is a konkrét helyszin,,
haveromtól vettem 4500 ért
szerintem nincsen különbség
Pár napja már kérdeztem tőled, de úgy tűnik elsiklottál fölötte: azt az óccsó ókli szemcsit honnan szerváltad a jómúltkorában?