Nem, az enyém evett jóval többet. Kellene keresni valakit, aki tényleg ért a karbikhoz...adok neki kis levegőt, de fingom nincs, hogy hogy kéne beállítani normálisan.
Sziasztok !
Beteg állatok-ragadozók(hiszen az a tápláléklánc nem?)
Az ember mint faj általában elfelejti, hogy a természet meg van az ember nélkül, de az ember nincs meg a természet nélkül.
Szerintem ezeket a nagy vadászok saját környezetükböl kiszakitva(nem a lakóhelyén vannak,és nemtudnak fegyverrel fenyegetni/mutogatni/hatalmukat demonstrálni)ők is csak átlagemberek, mert az a kinevezett hatalom máshol nemmükődik csak az adott környezetében.Igen ez az agancs/trofea dolog az érdekes .
Megijedt, mi? Ő vitt haza teherautóval, mondta is út közben, hogy mintha az övé csörgött volna egy kicsit. Egyébként az miért lehet, hogy mikor nekem 4,5l volt, akkor neki még 6,5, teljesen ugyanúgy megy a két motor...
És itt jön képbe ismét a sok hibátlan állat aranyérmes trófeája.
Akkor ez hogy is van?
A sérült, hibás egyedeknek ritkán van hatalmas tökéletes agancsa, mégis sok kilövésre került.
Ez szerintem csak a pénzről szól.
Sajnos egyre kevesebb az azó igazi értelmében vett vadász.
Ahogy sajnos a terepmotorosok tábora is hasonlóképpen felhígult mindenféle szar alakkal.
Erre kellene valami megoldás.
összeöntheted semmi baj nem történik ahogy elnézem ez már mindkettö full syntetikus, de ha kicseréled az eggyiket olyanra mint a másik akkor viszont megnyugszol,
a beteg állatot pedig ki lehet szelektálni egy szántoföld szélén 50 méterenként elhelyezett magaslesröl is,,,
amugy ez a vadászok által folyton hangoztatott beteg, hiányos,vagy sérűlt állat, amit ki kell szelektálni, ez egy elég kanyaros duma,
ez az a lepedő amibe folyton beburkoloznak az elvtársak,
ez a vadászatosdi egy nagyon lovés, réteg "hobbija" akinek az érdekeit erősen zavarja ha ott motorozol az erdőben amit csak ők szeretnének birtokolni,
és most nem a hivatásos vadászokrol beszélek mert ök elég kevesen vannak, a vadásztársasági tagok pedig pár tizezren.
hát ezeket itt vettem győrben.....ALMA MOTOR....tom,h drágább, de ha universalból rendelem akkor még hozzámegy a posta is és kb itt vok,,,,,,,,összeönthetem szted a 10w 50 és 60at?vagy beleöntöm a az 50et és amennyi kell annyit a 60ból.....te hol vásárolsz?
viszont sajnos velűnk nap mint nap azt teszi a média,,
az önetető,illetve etetőhely melletti magasleses vadászatot az europai uni tiltja etikátlan magatartás miatt, ugyhogy a mi vadászaink részéröl az egy akár jogilag is elitélhetö dolog,,,
ha csinálunk száz olyan képet mindhez megadva a gps kordinátákat, és azt egy kattintással elkűldjük a megfelelö EU bizottsághoz, vagy akár cd -n több példányban is elkűldeni oda, annak lessz visszajelzése és következménye,,
sőt fokozom neked, ha ugyen ezt a száz képböl állo cd-t elkűldöd német osztrák-francia naturland, természetvádő, de akár még vadász magazinoknak is, akkor még nagyobbat durran a dolog, és azokban a lapokban is lessz neki visszhangja nem kicsi,,
a vadászatnak is megvan a maga modja,
-hajtásos vadászat,
-léniákon (mesterséges egyenes irtás) sorban elhelyezett magaslesen valo vadászat,
- dagonya mellett elhelyezett magaslesröl valo vadászat.
-föbb állatcsapás mellett elhelyezett magaslesröl valo vadászat,
-hagyományos un. cserkelés.
-természetes ivohely melletti vadászat,,
-vetés,szántoföld melletti vadászat
stb,stb,,,
viszont a mesterséges önetetö,etetö hely mellett 20-30 méterre felállitott magaslesröl valo vadászat mindenhol tiltott!
Szia Ronis!Ez a hülyeLenes mondta tegnap ezt nekem mert hogy te mondtad neki!Na akkor veszünk ojat aztán meglátjuk!A Lenest meg verd meg! Bár ne mert most csinál neked pothűtőt!Majd utána
Csak úgy mellékesen: mi értelme a magasleses képeknek? Ha "igazi" vadászt kérdezel erről, elmagyarázza hogy azért van ott a szóró, mivel a vadak kijönnek enni, és akkor lehet szelektálni hogy a beteget, hiányosat, lőjjék ki...
Ha meg vendéget hívnak abból a pénzből meg a vadkárokat fizetik a Pistabának Karakőszörcsögön!
Szóval nekem már kezd sok lenni a "bunkó vadász" szöveg...
Igen, van olyan is közöttük... De azok nem az "igazi" vadászok!
Tényleg különben általában beléjük botlik az ember, de hát Bajnaival nem hiszem hogy bárki is találkozna az erdőben!
Szóval nem kellene általánosítani! Nem minden vadász bunkó... Mi is azért szívunk, mivel vannak olyanok pénzesek: "veszünk terepmotorokat, szétkaparjuk az erdőt, elütünk mindenkit" típusúak!
Aztán mikor rájönnek hogy erre nem tapadnak a plázacicák eladják...
Ezek igazi endúrósok? Ááááá.... Mégis mi szívunk!
Szóval ne álltalánosítsunk már mi is!
Beteg állatok-ragadozók(hiszen az a tápláléklánc nem?)
Az ember mint faj általában elfelejti, hogy a természet meg van az ember nélkül, de az ember nincs meg a természet nélkül.
Akkor ez hogy is van?
A sérült, hibás egyedeknek ritkán van hatalmas tökéletes agancsa, mégis sok kilövésre került.
Ez szerintem csak a pénzről szól.
Sajnos egyre kevesebb az azó igazi értelmében vett vadász.
Ahogy sajnos a terepmotorosok tábora is hasonlóképpen felhígult mindenféle szar alakkal.
Erre kellene valami megoldás.
amugy ez a vadászok által folyton hangoztatott beteg, hiányos,vagy sérűlt állat, amit ki kell szelektálni, ez egy elég kanyaros duma,
ez az a lepedő amibe folyton beburkoloznak az elvtársak,
ez a vadászatosdi egy nagyon lovés, réteg "hobbija" akinek az érdekeit erősen zavarja ha ott motorozol az erdőben amit csak ők szeretnének birtokolni,
és most nem a hivatásos vadászokrol beszélek mert ök elég kevesen vannak, a vadásztársasági tagok pedig pár tizezren.
kb ennyi a történet.
de ezt a vadászok is tudják nagyon jol,,
Az a szakócával mamutra típusú?
Vagy puszta kézzel oroszlánfókára...
AZ vadászat. Nem a dragunovval 1 kilcsiről leszedni a szarvast
viszont sajnos velűnk nap mint nap azt teszi a média,,
az önetető,illetve etetőhely melletti magasleses vadászatot az europai uni tiltja etikátlan magatartás miatt, ugyhogy a mi vadászaink részéröl az egy akár jogilag is elitélhetö dolog,,,
ha csinálunk száz olyan képet mindhez megadva a gps kordinátákat, és azt egy kattintással elkűldjük a megfelelö EU bizottsághoz, vagy akár cd -n több példányban is elkűldeni oda, annak lessz visszajelzése és következménye,,
sőt fokozom neked, ha ugyen ezt a száz képböl állo cd-t elkűldöd német osztrák-francia naturland, természetvádő, de akár még vadász magazinoknak is, akkor még nagyobbat durran a dolog, és azokban a lapokban is lessz neki visszhangja nem kicsi,,
a vadászatnak is megvan a maga modja,
-hajtásos vadászat,
-léniákon (mesterséges egyenes irtás) sorban elhelyezett magaslesen valo vadászat,
- dagonya mellett elhelyezett magaslesröl valo vadászat.
-föbb állatcsapás mellett elhelyezett magaslesröl valo vadászat,
-hagyományos un. cserkelés.
-természetes ivohely melletti vadászat,,
-vetés,szántoföld melletti vadászat
stb,stb,,,
viszont a mesterséges önetetö,etetö hely mellett 20-30 méterre felállitott magaslesröl valo vadászat mindenhol tiltott!
Szoktam is beszélni vele a mai napig.
Ha meg vendéget hívnak abból a pénzből meg a vadkárokat fizetik a Pistabának Karakőszörcsögön!
Szóval nekem már kezd sok lenni a "bunkó vadász" szöveg...
Igen, van olyan is közöttük... De azok nem az "igazi" vadászok!
Tényleg különben általában beléjük botlik az ember, de hát Bajnaival nem hiszem hogy bárki is találkozna az erdőben!
Szóval nem kellene általánosítani! Nem minden vadász bunkó... Mi is azért szívunk, mivel vannak olyanok pénzesek: "veszünk terepmotorokat, szétkaparjuk az erdőt, elütünk mindenkit" típusúak!
Aztán mikor rájönnek hogy erre nem tapadnak a plázacicák eladják...
Ezek igazi endúrósok? Ááááá.... Mégis mi szívunk!
Szóval ne álltalánosítsunk már mi is!