nagyon komoly ez a fasszopó kurva .....hihetetlen mit csinál ill. mit nem...
és ilyen birkák kocsikáznak a gyerekeim körül .......hát vicc ez is ....
előrefelé se tud menni....
pénzért jogsi...oktatójával azért beszélnék vagy a vizsgabiztosával , hogy milyen volt mikor ez a kurva leszopkodta őket....mert ez lehetett a vizsgán a csaj feladata az tuti
de egy szemernyi önkritikája sincs az ilyen balfasznak ....én öreg fejemre ha nem vágok valamit és csinálni akarom akkor gyakorlom vagy valami ....legalább
Erről nekem valamiért az ugrott be amikor 1x keresztfateroméknál fél napig csiszoltam valami ami setétkék színű szerszámgyantából volt...utána orrfújáskor ugyanolyan színű lett a pzs is...
Zoozee mondcsak mennyi az a gyári első fékbetét a KTM-hez?Nékem is kéne vennem hasonlót mert már nincs a betéten 2mili talán.Ja azért ha belegondolok 2006-os a gép és még fékbetét se volt rajta cserélve Láccik mennyit van használva!
telepített 40es táblánál..... belefutottam düvillel 60 körül...csak visszafele vettem észre de beírtam gugliba és hyo topicba már írta valaki tavaly májusban h ott van... akkor már sok csekket kellett volna kapnom... de én még soha nem láttam ott csak ma...
nagyon komoly ez a fasszopó kurva .....hihetetlen mit csinál ill. mit nem...
és ilyen birkák kocsikáznak a gyerekeim körül .......hát vicc ez is ....
előrefelé se tud menni....
pénzért jogsi...oktatójával azért beszélnék vagy a vizsgabiztosával , hogy milyen volt mikor ez a kurva leszopkodta őket....mert ez lehetett a vizsgán a csaj feladata az tuti
de egy szemernyi önkritikája sincs az ilyen balfasznak ....én öreg fejemre ha nem vágok valamit és csinálni akarom akkor gyakorlom vagy valami ....legalább
mondjuk ő is csak gyakorolta