Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen

nagyon komoly ez a fasszopó kurva .....hihetetlen mit csinál ill. mit nem...
és ilyen birkák kocsikáznak a gyerekeim körül .......hát vicc ez is ....
előrefelé se tud menni....
pénzért jogsi...oktatójával azért beszélnék vagy a vizsgabiztosával , hogy milyen volt mikor ez a kurva leszopkodta őket....mert ez lehetett a vizsgán a csaj feladata az tuti
de egy szemernyi önkritikája sincs az ilyen balfasznak ....én öreg fejemre ha nem vágok valamit és csinálni akarom akkor gyakorlom vagy valami ....legalább

mondjuk ő is csak gyakorolta
Az lesz
Kösz az info-t
17. ker. (Rákoshegy) Zsuzsanna u. 18.
1/334-2997, 30/942-7139, 30/933-5030, 30/221-1720
Szevatok skacok!Ezt nézzétek meg! http://videa.hu/videok/nagyvil...
Jaja az én gépemen is De jó lesz ez csak foglalkozni kell vele!
Nagyon jó az ötlet és az oldal!
Viszont az én gépemen a képek takarnak a szövegből!
Ja arról már hallotam én is.Hol lehet olyat beszerezni?
Vegyé Galfer-t, szerintem simán van olyan jó mint a gyári. Asszem 6500-ért vettem 2-3 hónapja...
Erről nekem valamiért az ugrott be amikor 1x keresztfateroméknál fél napig csiszoltam valami ami setétkék színű szerszámgyantából volt...utána orrfújáskor ugyanolyan színű lett a pzs is...
Zoozee mondcsak mennyi az a gyári első fékbetét a KTM-hez?Nékem is kéne vennem hasonlót mert már nincs a betéten 2mili talán.Ja azért ha belegondolok 2006-os a gép és még fékbetét se volt rajta cserélve Láccik mennyit van használva!
Tegnap sikerült szépen megbetegedni...nem nagyon kapok levegőt az orromon keresztül, mindegy, a buckajárást nem hagyom ki
Nekem is ez jutott eszembe...
Vazze, Te milliomos vagy, mindenből gyári
ezek mind kellenek az enyémhez is
ne idegeljél...én is akarok mármenni
mocskos egy gecik..áhh...ezért van meghajlítva a ktmen...vagy sokszor a táskában
vettem enyéhez pár holmit mert megyünk romcsiba és pár dolog elkopott a lovon....
szép vazze
mindjárt lemerülök és nincs itt kéznél a töltő pedig lenes adott
telepített 40es táblánál..... belefutottam düvillel 60 körül...csak visszafele vettem észre de beírtam gugliba és hyo topicba már írta valaki tavaly májusban h ott van... akkor már sok csekket kellett volna kapnom... de én még soha nem láttam ott csak ma...
milyen jó , hogy nem szopódtam arra.....el is dobom a renccámot...
hol bújkáltak a fakabátok?
Olyasmi
de attól függ hogy nem lehet bukni rajta...mert eladni el tudom...500ért úgy érzem hogy ez már nálam fog elrohadni...csak lehet hogy egy 620as blokkal