Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nálunk a "morék" amikor hóvan akkor csapatostúl járnak ki az erdöbe szánkókkal fát lopni?De rendesek mert 40cmert mindig hagynak belöle
nah ilyen haveromnak is volt
ez akkor fordult elő amikor végig nyélen ment (természetesen crossal utcán húzta nyélen)
csak kicserélte és oké volt
megkimélten eladó,csak túrázásra használt,kevés kmel
Gyertyás témára is írjatok már, ha tudtok valamit. Köszi.
ezeket a free serverket bárki használhatja
ilyen provokatív dolgok nem lehetnek mint pl ölj cigányt le a magyar kormánnyal,
egy ilyen kis senkiházi kiszel tündével nemfoglalkozik senki
max a californiai bozót tüzesek nehogy ő is lángot kapjon
igyekszem feltenni mindent(!), csak sajnos nagyon be van lassulva a gépem......
nem a blog.hu-ra töltöm a képeket, hanem egy másik szerverre+megvannak a gépemen+a nagy része a gmail-ben is..amúgy van pár blog.hu-s oldal amiket pl A nagyrabecsült Kiszel Tünde "művésznő" is beperet...-természetesen azóta is működnek ...ezért is választottam ezt a rendszert...
aha
nagyon sok képet küldtem a blogba,kiváncsi vagyok mennyi lesz felrakva?
mindent rakj fel mindent, sőt nem lenne butaság folyamatosan lementeni a képeket videokat máshová is ,nehogy egyszercsak valami "véletlen " folytán egyszer csak eltűnjenek az oldalrol,,

ez nem paranoia, ez ovatos előrelátás, mivel ezek elég nagyhatalmu szervezetek, és ki tudja mekkorára duzzad a mocskuk,,,,

amig kicsi az anyag addig le se szarják de amint jönnek durvább képek ,,,
a francba, ez eszembe se jutott! ennyire nincs a véremben?!
holnap visszamegyek, szép lassan széthordom...
kapd szét add el legyen benyára.......
ma találtam....
nehogy vmi bajod legyen , ha ennyit idegeskedsz
feletegyem ezt is a blogra?
remélem elküldted az ezt-most blogra a fotoalbumot is amit ma csináltál, meg ezeket a képeket is,jo képek had gyűljön a sok beszédes kép a mocskukrol,,,,,,,

kibaszottul betelt a pohár az elmult két évben olyan szinten megy az iparszerü tar vágás, hogy az már beszarás,
holnap mindenképpen meglesz nézve! nem rendszámot nem akar rá!
kiváncsi vagyok milyen papirjai vannak!de ha tényleg van rendes papir akkor benne kelessz lenni az adatoknak!bár nekem azért gyanus a motor mert ugy halottam hogy 2005 töl gyártanak mxc tipust!
szerintem ezek az utak tök jók - komolyan mondom-
lehet rajtuk egyensúlyozni
szóval szerintem még mi tartozunk nekik köszönettel
nem elég hogy elment egyik irányba csinált egy másik nyomot vissza felé is. .
1000év humusz rétege tünt el
köcsög drzés igy összebaszta az utat!
Végül is az idomokban is benne van.gyorsan meg lehet ilyen módon fiatalitani egy gépet.
köszi
ez nagyon jó lett
nem kizárt, csak az a gond hogy zt bármikor lecserélhetik...nézzétek meg, ha nincs messze...srác le akarja rendszámoztatni?