Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd belejössz!
De az kimaradt hogy ez a bizonyos csaj ronis lánya kell legyen és maximum bikinit viselhet...Sutyi kedvéért, nehogymár látatlanba kelljen nősülnie szegény gyereknek...muhahaha
Wehehehe, ez jó duma!
kiemelem
ÖSSZETUDJAD RAGASZTANI
nem ÖSSZERAGASZTÓZNI
csinálsz képeket
mondjuk egy csajról
fej nyak mellkas has csipő comb térd sípcsont boka lábfej
ezt a csajt úgy fényképezed le, hogy nagyba mutassa így úgy fényképezel, hogy átmenet legyen szóval hogyha kinyomtatnád összetudjad ragasztani
panoráma szerkesztők is ezen az elven működnek
Bandi jön kedden, küldjek vele Nippon Denso-t?
hát nekem ez magas,nem vagyok 1zseni!lehet fáradt is vagyok
skyro, azért ekkora spiller nem vagyok konkrétan azt sem tudom miröl beszélsz
viszont a panoráma foto jo dolognak tűnik,
Kezek a paplan fölött
hali
megkaptam a mailt,köszönöm, holnap elmélyedek a dologban,

most viszont elhuzok aludnyi, csáá mindenkinek,
Gyári gyertyának legyen jó a hőértéke
Nem jó a gyertyád.
mail ment!
kb ilyen lesz a végeredmény
csináljatok panoráma képeket
több képet csináltok de úgy hogy legyen átkötési pont programmal össze és akkor látszik igazán a kár!
és itt mi lenne a dolgom?
jó az ötlet.aztán google mapsal még hitelesebb...de ez csak a beküldőkön múlik! mi feltesszük!
amúgy köszi!
mellesleg amit Döme javasolt az jo ötlet hogy akinek van rá kütyüje az minden fotohoz adna GPS kordinátákat is , a helyszin neve mellé , mivel ugy sokkal hitelesebb és űtösebb a dolog,

ráadásul ha komolyan kezdik venni a dolgot akkor akár egy fél éves kép is bármikor méterre beazonosithato és megtalálhato hogy hol készült,,

szerintem.
igazából nem tudom hogy működik ez a maghívogatásos módszer, de behívtalak szerkesztőnek, valamit kapnod kellett....
én is szivesen segitek neked amiben kell,,

valilberg@chello.hu

ide tudsz infot küldeni,
küldtem egy meghívót a címedre...elvileg ha azt elfogadod akkor te is admin leszel,aztán majd egyeztetünk..
hogy tudnák segiteni?ráérek néha