Esetleg összehasonlítások, motornyom és traktor, terepjáró, erdészeti gép, hogy legyen viszonyítási alapjuk azoknak az embereknek, akik nem járnak erdőben.
Én már mondtam régebben (csak a zödekkel kapcsolatosan)kellene 1oldal ahol a védett területen lévő szemét hegyeket kellene mutogatni Csakhogy lássa mindenki mit és hogyan mennyit költenek papiron,és érdemben semmi nem változik ...
multkor voltam egy közeli erdőben motorozni.egy csávó épp vágta a fát....megálltam megigazítani a szemüvegemet...erre odajött hozzám
-mondta hogy ő itt az erdész.... éppen "maszekolgat"(ő mondta így)
aztán megkérdeztem hogy szabad-e erre motorozni
-mondta hogy igen, csak vigyázzak a vadászokra....
lehet nem akart köcsögölni, mert láttam amit nem kellett volna...de lehet hogy csak olyan volt mint faterod....én nem zavarom őt, ő se engem...
felénk volt példa arra,h motorosokkal beszéltek a kerülők,hogy nem-e láttak ezt azt.....és azóta se mondják,h ne merjek motorozni.....
múltkor megállítottak a vadászok! kiakartam kerülni őket de a buzik elkezdte rángatni a kormányt,gondoltam csak megállok mert ha fikkanok akko az nem jó!Nah elkezdte nyomni,há hülye vagy jöttél vagy 80al....mi van ha kiugrik eléd valami,meg hát erre nem motorozhatsz elijeszted az állatokat,ez magánút....kicsit flegmáztam mert hát csak majdnem elém rántotta a zőőd NIVÁt,erre elkezdte modnani,ha ilyen vok akko majd ideállítja a rendőröket és majd azoknak magyarázzam.... Erre csak azt mondtam nekik,magának se lenne jó mert se világítás se biztonsági öve nincs bekötve .....kis szünet .....azt léptem tovább....
Az egészben a vicc fater 20évig volt erdész,és neki még csak meg sem fordult a fejében,h vadásszon pedig a szekrényben volt a fegyver jah és ,hogy a motorosoknak szóljon vmit.......úgy volt vele,ő meccset szeret nézni a motorosok meg motorozni Erre 20éves kisfia belevitte a rosszba....néha lenyúlja a gépem
Én arra gondoltam hogy a fórumon egy jó képességü ember csinálhatna képekből és kis videókból egy kis filmet!Kezdjük el gyűjteni az anyagot!Legalább ha ide felkerűlne már az is jó lenne pláne ha be lehetne mutatni a ződeknek!
ergo amikor elég "beszédes" képek mutatják be a sokkal nagyobb problémákat akkor ő arra fog hajolni, amelyik szenzáciobol több pénzt tud keresni,,
amugy amit nikk-ék összehoztak szerintem olyan tipusu kezdeményezésböl egyre több lessz az országban,,
mivel az erdészetek is belátják azt hogy vannak sokkal sulyasabb problémák is,ami komolyan érinti a pénztárcájukat, pl a cigok által iparszerűen űzött illegális fakitermelés, és ezellen ök nem tudnak érdemben tenni a pár terepjárojukkal, a motorosok viszont nagy terűleteket tudnak bejárni ,mindezt gyorsan, sokat látnak sok mindenbe belebotlanak,,,,
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Végignéztem a hozzászólásokat a Video alatt Úgy látom hogy a legtöbb motoros kapásból tudja hogy mi is az igazi baj az erdőben Ez a video készítés az erdő pusztításról ebbe én is benne lennék!Készítek egy pár fotót a budai hegységben Érd felé(erre motorozunk).Itt van kiégett traktor az erdőben és szemét hegyek amíg a szem ellát!Ja és Natura 2000-es övezet ráadásúl pedig az erdő közepén laktanya található ami ugyan bezárt de amíg működött a katonák 40év alatt teljesen kiírtották a vadállományt!Én azt mondom rakjunk össze egy kis filmet az ilyen dolgokról!
Értem én de nincs olyan médi(ás)a aki ezt frankon(érdek nélkül=pénz, hatalom ...)leközölné,felvállalná...lehet ideig óráig felfigyelnének(amig zsebek feltöltödnének)Ha megfigyelted soha nincsen elitélve a vadász/erdész/lóvas/kiránduló.Nekik mindig igazukvan,a média mindig csak a könnyebben támadható réteget itéli el.Tudod mindig az a válasz hogy ottvan a pálya hogy motorozzál,az erdő nemarra való...
Szerintem ide is reformokra lenne szükség a gusztustalan erdészek végett, monnyuk egy 100 LÉPÉS CSOMAG - nevű reformra amelynek lényege. Hogy maximum 100 lépés távolságbol egy csomagnyi (0,5 köbméter) kisméretű téglával, lehetőleg kétszer égetett, hogy keményebb legyen, jól pofán baszkodni az erdészeket ha okosabbank képzelik magukat mint ami a megengedett az unióban.Hahahah..
a média a leghajlékonyabb dolog a földön, mindig arra hajlik amerre több pénzt kereshet,,
ha bemutatjuk fotokkal, videokkal a másik oldal százszor nagyobb szemétségeit, és ezen a média pénzt tud keresni, és növelni a nézettségét akkor kb egy másodperc alatt felkapja a dolgot,,,
igy működik, a pénz, és a nézettségi érdekei irányitják,,
az a tipusu protekcionizmus amit te mondassz hogy kell egy ismert ember vagy egy agyatlan celeb aki a szoszolonk lenne, és mellettűnk beszélne az nem műkszik,,,
mondom nem nagy dolog mindenki csak 10 db képet csináljon, meg 1-2 kis videot, az egy űtös anyag lenne,
ez kivitelezhetetlen sajnos mert mindenfél fujja a maga igazát +ugye pl-nincs müsorvezető endurozó médiasztár"celeb" Mert ugye csak lovagolni meg lövöldözni szeretnek...
Ott is van sokféle ember...
Mondjuk az is elég "érdekes" hogy a kóbor kutyákat, macskákat meg a rókákat azért lövik ki előszeretettel (van ahol még pénzt vagy lőszert is kapnak értük a társaságtól) merthogy azok irtják a vadállományt - baszki, nem ez lenne a természetes?!? Ja, hogy akkor nekik kevesebb maradna lelőni/lelövetni ($$$)?
fontos lenne hogy illetéktelen ne tudjon a képekböl letörölni,,,
és esetleg lehetne még felső,vagy oldalso fejléccel választhato kategoriák,
mittudom én, valami ilyesmik hogy :
- vadászos
-szemét dolgok
-erdei pusztitás,
-kűlszini sebek,
-egyébb
bármilyen épitő javaslat jol jöhet, mutassuk meg amit SOHA nem lát senki rajtunk kivűl,,,,
had boruljon a bili,
remélem megfelel, ha nem csinálhatok komolyabbat is...de most csak erre futotta...
valaki írhatna valami frappáns bevezető szöveget...
már lassan kész is...célnak tökéletes..
-mondta hogy ő itt az erdész.... éppen "maszekolgat"(ő mondta így)
aztán megkérdeztem hogy szabad-e erre motorozni
-mondta hogy igen, csak vigyázzak a vadászokra....
lehet nem akart köcsögölni, mert láttam amit nem kellett volna...de lehet hogy csak olyan volt mint faterod....én nem zavarom őt, ő se engem...
múltkor megállítottak a vadászok! kiakartam kerülni őket de a buzik elkezdte rángatni a kormányt,gondoltam csak megállok mert ha fikkanok akko az nem jó!Nah elkezdte nyomni,há hülye vagy jöttél vagy 80al....mi van ha kiugrik eléd valami,meg hát erre nem motorozhatsz elijeszted az állatokat,ez magánút....kicsit flegmáztam mert hát csak majdnem elém rántotta a zőőd NIVÁt,erre elkezdte modnani,ha ilyen vok akko majd ideállítja a rendőröket és majd azoknak magyarázzam.... Erre csak azt mondtam nekik,magának se lenne jó mert se világítás se biztonsági öve nincs bekötve .....kis szünet .....azt léptem tovább....
Az egészben a vicc fater 20évig volt erdész,és neki még csak meg sem fordult a fejében,h vadásszon pedig a szekrényben volt a fegyver jah és ,hogy a motorosoknak szóljon vmit.......úgy volt vele,ő meccset szeret nézni a motorosok meg motorozni Erre 20éves kisfia belevitte a rosszba....néha lenyúlja a gépem
ergo amikor elég "beszédes" képek mutatják be a sokkal nagyobb problémákat akkor ő arra fog hajolni, amelyik szenzáciobol több pénzt tud keresni,,
amugy amit nikk-ék összehoztak szerintem olyan tipusu kezdeményezésböl egyre több lessz az országban,,
mivel az erdészetek is belátják azt hogy vannak sokkal sulyasabb problémák is,ami komolyan érinti a pénztárcájukat, pl a cigok által iparszerűen űzött illegális fakitermelés, és ezellen ök nem tudnak érdemben tenni a pár terepjárojukkal, a motorosok viszont nagy terűleteket tudnak bejárni ,mindezt gyorsan, sokat látnak sok mindenbe belebotlanak,,,,
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt....
a média a leghajlékonyabb dolog a földön, mindig arra hajlik amerre több pénzt kereshet,,
ha bemutatjuk fotokkal, videokkal a másik oldal százszor nagyobb szemétségeit, és ezen a média pénzt tud keresni, és növelni a nézettségét akkor kb egy másodperc alatt felkapja a dolgot,,,
igy működik, a pénz, és a nézettségi érdekei irányitják,,
az a tipusu protekcionizmus amit te mondassz hogy kell egy ismert ember vagy egy agyatlan celeb aki a szoszolonk lenne, és mellettűnk beszélne az nem műkszik,,,
mondom nem nagy dolog mindenki csak 10 db képet csináljon, meg 1-2 kis videot, az egy űtös anyag lenne,
szerintem,
tessék mutassuk be az Ő szar kupacukat,garantálom nektek majd utána ök fognak megkeresni hogy űljünk le, beszéljűk meg,,,
szerintem,
Mondjuk az is elég "érdekes" hogy a kóbor kutyákat, macskákat meg a rókákat azért lövik ki előszeretettel (van ahol még pénzt vagy lőszert is kapnak értük a társaságtól) merthogy azok irtják a vadállományt - baszki, nem ez lenne a természetes?!? Ja, hogy akkor nekik kevesebb maradna lelőni/lelövetni ($$$)?