Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szúróláng jön ki a kipufogómbol,sajna pont mögötte volt ez a kisbusz
szerintem itt a DR-Z gyújtotta fel a cuccokat
Az oldal jó ötlet
1024x768-ban kitakar nekem is.

Medei, persze, h lesz belőle vmi (remélem), de még csak tegnap indult el az oldal.
helo,ezen az új oldalon(amit mások nem látnak)nem sok kép van még.lesz ebböl egyálltalán valami?
na van egy wr 426 megyek érte siófokra
Maki mi ez a behajtani tilos tábla a skypodon?Ilyen arc lettél miota nincs motorod és tele a zsebed?
na mit vettél pékségbe ? motort?
tegnap tettem neked yamidról búcsúképeket maki
Nem sok minden!Kész a mocim mehetünk szopni!
ronis neked jáccótársnak majd elvisszük lallert a titkos fegyverünket ....kikészít idegileg és megrak földdel
jövő hét ,beszélűnk telon, leamortizáljuk az ujj gumidat láncodat, motorodat,
na jó a reggelt keresem az új mocit!
na megyek is motrot pakolnyi, csááá
szewa....

nem jössz pilisbe ?
szeva Tibi, mijastájsz?

menek elhuzok erre a nagyvázsonyi vörsönyre, megnézem mi a pálya ott,
Adjon isten Bálint gazda
morgen gázosok, és FŐbéla,
print screent róla! Nálam tökéletesen működik, mondjuk 1440*900-on nézem

és jöjjenek azok a képek!
na mi a zsír ? tibi nem mennek át az üzenetek...küldj valamit !
ebben a pillanatban jöttem vissza....picit szemergett az eső....de nem ázott meg még az aszfalt sem rendesen....még foltos az is
Jo reggelt!Zoozee ha itt vagy kapcsold be a skypot küldök vmit
meló...
jajj.........most nézem tudtam , hogy döglötök vazze
*kisebb
hát 2 milli az pont a fele a betétnek....
az enyém is 2006 -os és ez lesz a harmadik betét benne....
mi van te nem fékezel? most köcsög lennék mondanám , hogy lehet a gázt nem húzod AZABAJ azért nem kell fékbetét

enyémbe 11ezer km lesz most a napokban...ez most a harmadik láncszett ami rákerül.....tehát 5500 km az átlag amit elmegy egy 40 ezres szettel jó amit kap az nem az átlag....hála Istennek

a betét ami gyári abból talán 3 féle van és 8-17 ig bezárólag kb....
most pont a hátsómat nézte a tibi erre emlékszem egy brembó de japán(toyo) full szinter 33 euro...
de hát ezekkel van fék .....ha rakod bele a szemetet akkor meg nemcsak a féked szarabb hanem még a tárcsádat is többször dobálhatod kifelé....az meg 20-30 pénz /db....

és van kicsi kedvezményem a ktm-nél és így árba se tud versenyezni vele jóformán még a szemét névtelen otthonfelsütött5ezres betét se........
én így spórolok szerintem a legtöbbet , hogy nem teszem bele a szutykokat ....a millerségre visszatérve....
ja és a motorozás minősége se kissebb így .....mert a kétmilliót is én adtam a motorért nem szeretném musztángjáwa szintre csökkenteni a feelinget.....

tényleg emlékeztek az aktatáska jáwára...mekkora só volt....egyhegeres boxer gyáva jáwa