Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről már én is hallottam
egyszer úgy halottam hogy onnan lehet megtudni meg a fékcsőbe van még beleütve valahova ezért kérdeztük!köszi a segitséget
Ja, és ha valóban megvannak a kinti papírok,akkor meg nagyot nem tud hazudni az ember....
Most én kérdezek: miért éppen a felniből akartátok megtudni az évjáratot? Mert ilyenről még csak nem is hallottam...
Kölcsönadta volna a felnit?
Szia.
KTM MXC tudtommal ameriaki modell, végülis európában EXC néven megy.
Évjáratot kár tippelgetni, alvázszám alapján meg tudod állapítani.
Egyébként valahol 2003 körüli lehet valóban,ahogy a hírdetés is mondja...
szerintem ez az MXC ilyen belpiacos motor mint xlzx SXC je
írja,hogy megvannak a kinti papírjai.....talán abban benne van az évjárat...
sziasztok!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
szerintet
ek ez milyen motor?Mármint márkáját nézve?létezik hogy mxc? lécci segitsetek!bocsi hogy a gasgas fórumba irom !és az évjáratot ennél a motornál akartuk belőni!mert holnap megy megnézni az egyik barátom egy ltz400asra cserélnék el!
régen volt.....mára kilőtték mindet...
felénk rengeteg a vadászles,de minek?vad nem nagyon van
Sziasztok.Szerintem nemaz a baj hogy pl szemétvan,hanem papiron elköltenek 1valag lovét takaritás cimszó alatt.Ezt a sok szervezetet(vadász,zöldek...stb)kellene elszámoltatni(ami ugye sosemfog megtörténni)Mostanság itt felénk(XI-XXII.ker Tétény fensik)annyi változott hogy a védett terület táblánál elzárták a területet keritéssel...olcsobb mint kitakaritani...(vagy eladták )
ha többen megyünk akkor álltalában feldaraboljuk és úgy visszük haza
én is inkább arra gondoltam,h ne általánosítsunk....megegyezik a véleményünk
ti is szoktatok elütni állatokat nem? ti is hazaviszitek
mi is hazaszoktuk a 70 KG körüli vadállatokat
felrakom a vállamra aztán egy kézzel haza motorozok vagy rárakom a tankra és ráülök
nektek mi a módszeretek?
Azért az erdészeknek is megvan a jó oldaluk mert a vad állatokat távol tartják a terméstől az már más dolog, hogy sokan túlzásba esnek
meg régebben volt a hír, hogy a motoros elütött egy állatot agyonrúgta hazavitte és ott találták nála amikor megérkezett a feljelentés
nem akarok általánositani,mert az nem vezet sehová,

tény hogy a motorosok ,qvadosok között is vannak köcsögök, és normálisak, ahogy a vadászok, erdészek között is van ilyen is olyan is, csak sajnos a második csoport egyre nagyobb király, és még a média is nekik dolgozik azzal hogy az erdei motorosokat állitja be mint valami főellenséget,,

holott te is tudod én is tudom hogy ez igy elég aránytalan,,

te szoktál például motorozásaid alkalmával több köbméter fát haza vinni,?
vagy a motorrol védtelen állatokra lövöldözni,?
vagy kivágni a fákat és magaslest épiteni belöle hogy jobban tudj lődözni,?
vagy a több tonnás motoroddal ujj utakat csinálni az erdőben?
vagy a stilfűrészeddel tarra vágni komplett erdőket?

ugye hogy nem,, nahát én sem,
Van felénk 1jó kis mezö és gondoltam hogy az 1ik lány ismerösöm ott próbálja ki a motorjainkat,épphogy visszajött a lány amikor odajött 1traktoros és megkérdezte hogy hogygondoljuk ezt?Mondom neki mit?Azt mondja,hogy itt motorozunk a "müvelt" területen,és hogy mit szólnánk ha bejönne ö is az udvarunkra a traktorral.Mondtam neki hogy nem kéne:)nem álltam le vele vitatkozni,mert minek.Elötte 1vadász(szerintem)ment el melletünk jó lassan a kocsijával és jó megnézett minket,mind a véres rongyot.Amugy a csaj nem is szaggatta fel a füvet,mert nincs hozzászokva ekkora motorokhoz.A müvelt földet csak kaszálni szokták itt traktorral.Azért azon másabb gumi van mind nekünk.
huhhhh hát felétek tényleg genya erdészek vannak......ha ennyire mindig szóba jönnek....én nem védeni akarom őket,de valakinek ez a munkája, jah és nem ők döntik el ,hogy kivágják ezt az erdőt.... Sajnos felétek csak olyanok vannak akik maszekba eladják.Nekem szarúl esik ,hogy mindig genya erdészek stb.....mert faterom 20év alatt 1 ilyen dolgot sem csinált,mert nem merte megtenni, fontosabb volt neki az,h legyen munkája..... Lehet ezért megkapom a fejmosást,de nah felénk szerencsére nem jellemező az erdészekre az e fajta természetrombolás...
én is fogok majd csinálni olyan képeket, van itt bőven lepukkadt vegyiűzem

sőt annyi kűlszini murvabánya van mint állat ,arrol nem is beszélve hogy még ujabbak nyilnak,

kigondoltam pl egy gogle earl képet fentröl , ahol ez a sok brutális nyilt seb mind látszana egy képen, mind bekarikázva,

hirtelen igy gyorsban fejben kb 14-15-öt bánya eszembe jut ami mind ráférne egy goglés képre,,

matematika 3.osztályos feladat,:
- gyerekek számoljátok ki hogy hány tiz ezer terepmotoros hány évtizednyi kitarto kapratási munkájába kerűlne, hogy egy olyan bányának a töredékét kiássák,?

ciki,,,
Ez 1pilisi erdöbe volt fényképezve.Ott volt mellete az etetö is felfüggesztve.Célbalövészet mind a búcsúba,csak itt nem pálcikákat lönek
hogy minden dolgot lássanak azok a városlako emberek akik csak a médiábol itélkeznek,
és az alapján itélik el a terepmotorozást, már már szinte valami bűnözöknek vagyunk beállitva, mert kikapartunk egy husz centi széles nyomot,,

akkor had lássák már az erdőben az olyan mély nyomokat is amiben a motorom is eltünik, meg a komplett uthálozatokat, a mesterséges un.: léniákat amiket tök egyenesen kivágnak az erdőből, és telerakják vadászlesekkel,,, stb stb,,

jo sok mocskuk van legyen hát minden bemutatva,

ha harc hát akkor legyen harc basszameg,,,
csinálok majd olyanokat is,de csak jövöhétvégén
lenne egy javaslatom,,

ne csak szemétkupacokat fényképezzetek le mert valoban az is probléma, én ezt nem is vitatom, viszont erre a zöldek is csak megvonják a vállukat hogy jajajjjj,,

fényképezzetek le vadász dolgokat is amikor egy rét hat-nyolc magaslessel van körbe rakva,
egy erdei tisztás szabályos vadász játszotérré van alakitva,
brutális tarvágásokat,
kűlszini fejtéseket akár elhagyottakat is,
működő és elhagyott vegyiüzemeket,gyárakat, stb stb
elszállitásra váro kibaszott nagy kivágott fákat az erdei utt mellett,

hogy látszodjon az erdészek, vadászok mocska is hogy milyen gusztustalanul rabolják fosztják az erdöt,

csak mert a legtöbb támadást tölük kapjuk a háttérböl,,,,,,

hogy minden
Háj eöcsibádi
szép estét gázos népek